LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εκτος απο οτι ο ενας ειναι ορθιος και ο αλλος ειναι ξαπλα εχουν καμια αλλη δισφορα αυτοι οι δυο δισκοι;
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ο δεύτερος κάνει και αυτόματο backup με 1 κλίκ, έχει ενσωματωμένες δυνατότητες backup.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Οποτε αφου δεν με ενδιαφερει το backup παμε για τον πρωτο. 1
tevo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα και γεμιζει ο τοπος... Με ενδιαφερει και μενα ο Seagate expantion desktop στα 2ΤΒ, αλλα εχω ακουσει τοσα για τους seagate και ειχα και εγω ασχημες εμπειριες και τους φοβαμαι. Στα ιδια χρηματα μετα παιζει ο WD elements desktop 2ΤΒ αλλα βλεπω οτι πολυ λετε μακρια απο τους green(blue δεν εχει λογω χωρητικοτητας, black κλπ ουτε για αστειο σε τετοια τιμη.. ) ειμαι σε διλημμα.. Μπορει να βοηθησει κανεις;
SPANK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερα τον External 2TB My Book Essential που ειναι και usb 3 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22206&cat=6&sub=14&pmanuf=23&sort=3&step=undefined . βεβαια ειναι κατα 10 euro περίπου ακριβότερος αλλα αξίζει τον κοπο νομιζω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα