Γιάννης Μ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζεις κανείς πως και αν μπορώ να αποκτήσω για μία μέρα ασύρματο internet σε έναν χώρο που δεν υπάρχει καμία γραμμή; προβλέπεται τέτοια υπηρεσία από τους παρόχους; ξέρει κανείς κόστος κλπ απαιτήσεις; η σύνδεση 3g / 4g μπορεί να διαμοιραστεί; γιατί θέλω να μπορώ να συνδέω 4-5 διαφορετικά μηχανήματα για να παίζουν μία Online εφαρμογή.
maria82gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 με συνδεση δυσκολα μονο 3g με tethering.Βαλε αρκετα mb στο κινητο σου και μοιρασε τα
Γιάννης Μ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 έχω 1,5 GB / μήνα αλλά δεν ξέρω αν και πως γίνεται tethering από την συσκευή μου (NOKIA 710) και επίσης δεν ξέρω αν η ταχύτητα του 3g θα είναι αρκετή για να παίζουν όλα μαζί... αν πάρω άλλη κάρτα 3g ή 4g με την ημέρα ή την εβδομάδα γίνεται; το 4g μπορεί να διαμοιραστεί με tethering σε συσκευές που υποστηρίζουν μόνο 3g?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζεις κανείς πως και αν μπορώ να αποκτήσω για μία μέρα ασύρματο internet σε έναν χώρο που δεν υπάρχει καμία γραμμή; προβλέπεται τέτοια υπηρεσία από τους παρόχους; ξέρει κανείς κόστος κλπ απαιτήσεις; η σύνδεση 3g / 4g μπορεί να διαμοιραστεί; γιατί θέλω να μπορώ να συνδέω 4-5 διαφορετικά μηχανήματα για να παίζουν μία Online εφαρμογή. πχ η forthnet το κανει με δορυφορικο.δεν ειμαι μισθωμενο αλλα την κανει την δουλεια του.επισης το κανει και με lmds αν υπαρχει υποστηριξη. κατα τα αλλα ναι γινεται και με 3g 4g απο εσενα απλα με ενα Modemaki 3g.αν θες κατι καλο για μονιμη χρηση Teltonika.αν ειναι κατι προσωρινο το κανεις με 1002 τροπους.απο ενα απλο ρουτερ μεχρι tethering Οπως ειπαν. αν εχει κανεις γνωστος εκει κοντα ιντερνετ μπορεις και με καλα link να παρεις ιντερνετ.
maria82gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το lumia εχει tethering..μην με ρωτας μονο πως μπαινει απο wm δεν εχω ιδεα
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 παντως ενα ρουτερακι 3g/4g θα παιξει καλυτερα απο το να προσπαθησεις να μοιρασεις απο ενα κινητο.
Γιάννης Μ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 παντως ενα ρουτερακι 3g/4g θα παιξει καλυτερα απο το να προσπαθησεις να μοιρασεις απο ενα κινητο. ούτε ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... δεν είχα χρειαστεί κιόλας είναι η αλήθεια... είδα ότι υποστηρίζουν πολλές συνδέσεις, αλλά στην πράξη το έχει δοκιμάσει κανείς; μπορώ δλδ να βάλω την κάρτα sim του κινητού μου (oπου έχω δωρεάν 1,5gb/μήνα) μέσα στο router 3g και να το μοιράζω έτσι?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ούτε ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... δεν είχα χρειαστεί κιόλας είναι η αλήθεια... είδα ότι υποστηρίζουν πολλές συνδέσεις, αλλά στην πράξη το έχει δοκιμάσει κανείς; μπορώ δλδ να βάλω την κάρτα sim του κινητού μου (oπου έχω δωρεάν 1,5gb/μήνα) μέσα στο router 3g και να το μοιράζω έτσι? υπαρχουν 2 τυποι.ο ενας τυπος που ειναι ο φτηνος παιρνει usb stick απο αυτα που δινει η vodafone,wind,cosmote και μεσα στο stick υπαρχει η καρτα sim.απαραιτητο ειναι το router να υποστηριζει το συγκεκριμενο stick.εχω δει της level one αλλα δεν το εψαξα παραπανω.εγω εχω σεταρει χρησιμοποιησει router της teltonika το οποιο σκοτωνε γιατι επαιρνε καρτα sim αλλα 200 ευρω+. επισης καποιοι παροχοι σου δινουν Mi fi router που δουλευει και με μπαταρια ακομα και η τιμη τους ειναι νορμαλ.δηλαδη κατι λιγοτερο απο 100 ευρω.μπορεις να ρωτησεις τον παροχο σου τηλεφωνιας τι σου δινει.ειναι ρουτερ που παιρνει sim μεσα.
kostasbm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 poulinos ποιο μοντελο εχεις γιατι με ενδιαφερει ενα 3g/4g router να παιρνει sim καρτα αλλα να εχει και εισοδο κεραιας για βελτιωση του χαμηλου σηματος που εχω με ενδιαφερει να εχει 2 πορτες λαν και wifi ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 poulinos ποιο μοντελο εχεις γιατι με ενδιαφερει ενα 3g/4g router να παιρνει sim καρτα αλλα να εχει και εισοδο κεραιας για βελτιωση του χαμηλου σηματος που εχω με ενδιαφερει να εχει 2 πορτες λαν και wifi ευχαριστω http://www.teltonika.lt/en/ εδω εχει. α.δεν ειναι φτηνα. β.δεν εχουν ολα 4 Lan νομιζω αλλα βαζεις switch αν χρειαστει >οι κεραιες και του wifi αλλα και του gsm ειναι αποσπωμενες .του gsm εχουν και προεκταση.το ειχα σεταρει σε ενα φωτοβολταικο παρκο που εκει δεν υπηρχε καλο σημα.το usb stIck πανω σε ενα Level one επαιζε οριακα ενω το Teltonika επαιξε πολυ καλυτερα.δεν ξερω αν εχουν και 4g.τιμη κανα 200ευρω. πχ http://www.teltonika.lt/en/pages/view/?id=1031 αυτο εχει 4 Lan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα