vasilis209 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Έχω βρει Note 3 και S4 (αντίγραφα) με MTK6589 σε τιμή 35-40 ευρώ και τσάμπα μεταφορικά DHL (ξέρω τα τελωνεία και αυτά:Ρ) ..Θα ήθελα να ρωτήσω, συμφέρει να το πάρω?
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν συμφερει για την υγεια σου να παρεις κινεζικο των 40 ευρω. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
kataramenos32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μακρια απο κλωνους!Υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα κινεζικα αν θες να παρεις
spyroskonst Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πριν 2 βδομάδες ήρθε ο πατέρας μου απο Κίνα και έφερε κλώνο του S4. Μια χαρά είναι το κινητό & μετά απο βαρβάτη χρήση σούπερ αποδίδει.
panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Tι sar έχει όμως γιατί εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πριν 2 βδομάδες ήρθε ο πατέρας μου απο Κίνα και έφερε κλώνο του S4. Μια χαρά είναι το κινητό & μετά απο βαρβάτη χρήση σούπερ αποδίδει. Αποδιδει και ενα σουπερ sar ομως που σου κανει το κεφαλι θερμοπομπο.Α και αμα σκασει κανενας φορτιστης την ωρα που κοιμασαι μην τρομαξεις.Ειπαμε υπαρχουν καλες κινεζιες αλλα προς θεου οχι κλωνοι
spyroskonst Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τι να πω παιδιά, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, ούτε ο μάγκας που έχει κάτι που οι άλλοι το αγοράζουν σε 4πλασια τιμή. Μόλις 2 βδομάδες έχουν περάσει & επειδή έφερε 2 συσκευές μαζί του, μέχρι στιγμής είναι σκυλιά. Φυσικά θα δείξει αν γίνει κανένα μπαμ (φτού και μακρία!).
asbanoglou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τι να πω παιδιά, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, ούτε ο μάγκας που έχει κάτι που οι άλλοι το αγοράζουν σε 4πλασια τιμή. Μόλις 2 βδομάδες έχουν περάσει & επειδή έφερε 2 συσκευές μαζί του, μέχρι στιγμής είναι σκυλιά. Φυσικά θα δείξει αν γίνει κανένα μπαμ (φτού και μακρία!). Φιλε μου δεν ειναι θεμα μονο της αντοχης της συσκευης και της ανοχης του φορτιστη.Αλλα και τι SAR εκπεμπει η συκευη στο κεφαλι σου.Ολες αυτες οι συσκευες δεν περνανε απο ελεγχους και οι εκπομπες SAR ειναι στα υψη.Δεν ειναι μαγκια παντα να παιρνεις το τζαμπα ειδικα αν κανεις κακο στην υγεια σου.
vasilis209 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για φορτιστές έχω αυθεντικό γιατί έχω S3 Mini..Αλλά θα σκάσει λόγω του κινητού? Η λόγω του φορτιστή?(Ποιότητα)
Nihilist Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τι εκρήξεις λέτε ρε παιδιά; Ίδιας ποιότητας με τα εμπορικά κινητά είναι. Στα ίδια εργοστάσια κατασκευάζονται. Όσες πιθανότητες έχει να πάρει φωτιά ένα κινέζικο, άλλες τόσες πιθανότητες έχει να πάρει φωτιά και ένα του εμπορίου. Δείτε στο YT για ένα S4 που πήρε φωτιά και μετά η samsung το παιζε τρελίτσα. Πάρτε άφοβα κινεζιές, απλά το μόνο που έχετε να ανησυχείτε είναι το SAR το οποίο πρέπει να ψάξετε καλά. Μέχρι 1,5 το όριο. Από κει και πέρα θα σας πονάει το κεφάλι συνέχεια αν το χετε κοντά σας.
kataramenos32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τι εκρήξεις λέτε ρε παιδιά; Ίδιας ποιότητας με τα εμπορικά κινητά είναι. Στα ίδια εργοστάσια κατασκευάζονται. Όσες πιθανότητες έχει να πάρει φωτιά ένα κινέζικο, άλλες τόσες πιθανότητες έχει να πάρει φωτιά και ένα του εμπορίου. Δείτε στο YT για ένα S4 που πήρε φωτιά και μετά η samsung το παιζε τρελίτσα. Πάρτε άφοβα κινεζιές, απλά το μόνο που έχετε να ανησυχείτε είναι το SAR το οποίο πρέπει να ψάξετε καλά. Μέχρι 1,5 το όριο. Από κει και πέρα θα σας πονάει το κεφάλι συνέχεια αν το χετε κοντά σας. Ναι οπως ειπα παρτε κινεζιες αφοβα αλλα οχι των 30€
vasilis209 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αν ρωτήσω τον seller για το SAR και μου πει πως είναι κάτω από 1,5 να το πάρω?
mskgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Απο ποιο site Sent from my iPad using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αν ρωτήσω τον seller για το SAR και μου πει πως είναι κάτω από 1,5 να το πάρω? Βασικα ποτε δεν λενε το πραγματικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα