Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα το συγκεκριμένο θέμα και δοκίμασα να το λυσω με την μέθοδο πιστολακι...

Το ζέστανα με το πιστολακι για τα μαλλιά και αφού μου έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανσης το έκλεισα το άφησα να κρυώσει και μετά απο μισή ώρα που το άνοιξα έκανα ένα reset τις ρυθμίσεις δικτύου και το wifi λειτούργησε. Δεν ξερω αν είμαι τολμηρός που ζέστανα το iphone αλλα λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να δώσει μια εξήγηση στο ζήτημα αυτο?

Δημοσ.

Επισης γινεται το ιδιο αν το βαλεις και στην καταψυξη για λιγο.Αλλα σιγουρα δεν ειναι μονιμη λυση.θα σταματησει παλι να δουλευει.θελει αλλαγη το chip

Δημοσ.

Τι να σου πω μέχρι τωρα μια χαρά δουλεύει εκτός αν αναβαθμισω το λογισμικό ξανά που δεν πρόκειται..

Αλλαγή τσιπ θα θέλει αλλα θα θέλει κ φράγκα. Αλλα δε νομίζω να προκάλεσα εγω το πρόβλημα για να πληρώνω πάλι την Apple

Δημοσ.

Δεν είμαι σε εγγύηση..αλλα πόσο θα κοστίσει αν ξανά έχω πρόβλημα και πρεπει να το αλλάξω?

Δημοσ.

99% μετα απο λιγες μερες θα το ξαναχασεις...

http://support.apple.com/kb/ts1559

αλλιως θελει αλλαγμα ενα καλωδιο του wifi..

40ε σε μαγαζι

------------

εγω εκανα κατευθειαν καταγγελια γγκ οτι ειναι ελλατωματικο και μου το αλλαξαν οταν ηταν 13-14μηνων

Δημοσ.

Έχω διορθώσει 3 κινητά με πιστολάκι αυτό το πρόβλημα όλα πάνω από 5+ μήνες έχουν περάσει κανείς δεν έχει γυρίσει να μου πει το παραμικρό.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και γω τωρα για καμια βδομάδα δεν έχω πρόβλημα. Δεν ξερω αν περάσω κανα καινούργιο iOS τι θα γίνει. Αλλα όπως είπα και πιο πριν δεν πρόκειται να ξανακάνω αναβάθμιση δεν ξερω τι μπορεί να προκειψει στο μέλλον. Η apple μπορεί να θέλει να αλλάζουμε κάθε δυο χρόνια iphone δε σημαίνει πως εμείς πρεπει να το κάνουμε. Εγω λέω σε όποιον έχει αυτο το θέμα ότι λύνεται έτσι χωρίς επιπλέον πληρωμή και μέρες χωρίς κινητό. Σε εμένα τουλάχιστον λειτούργησε και λειτουργεί

Δημοσ.

@expert αν δεν κανεις καταγγελια γγκ(εκανα κ ινκα κ με γειωσαν)δεν χαμπαριαζουν.μετα σου στελνουν και συστημενα να ειδοποιησεις την γγκ οτι στο φτιαξαν.

μαλιστα οταν το πηγα σε καταστημα μου λεγαν 1 χρονο εγγυηση εχουν δεν θα στο φτιαξουν τσαμπα, μην το στειλεις.καλα τους λεω στειλτο εσυ και θα δουμε...γυρισε και τους εκανε κ εντυπωση.

ειχε κιτρινιλα στην οθονη που δεν "εβλεπαν" και δεν ειχαν ξανακουσει και wifi grey out.

Δημοσ.

διετης? απο ποτε?

@expert αν δεν κανεις καταγγελια γγκ(εκανα κ ινκα κ με γειωσαν)δεν χαμπαριαζουν.μετα σου στελνουν και συστημενα να ειδοποιησεις την γγκ οτι στο φτιαξαν.

μαλιστα οταν το πηγα σε καταστημα μου λεγαν 1 χρονο εγγυηση εχουν δεν θα στο φτιαξουν τσαμπα, μην το στειλεις.καλα τους λεω στειλτο εσυ και θα δουμε...γυρισε και τους εκανε κ εντυπωση.

ειχε κιτρινιλα στην οθονη που δεν "εβλεπαν" και δεν ειχαν ξανακουσει και wifi grey out.

Τι σημαινει 1 χρονο?..Καταγγελια στην apple φιλε μου επισημα.Πας με το χαρτακι αυτο εκτυπωμενο.Το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι 2ετης.Τους το τριβεις στηνμουρη αν σου πουν μαμου και το κανουν αντικατασταση μια χαρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σημαινει 1 χρονο?..Καταγγελια στην apple φιλε μου επισημα.Πας με το χαρτακι αυτο εκτυπωμενο.Το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι 2ετης.Τους το τριβεις στηνμουρη αν σου πουν μαμου και το κανουν αντικατασταση μια χαρα

Αυτο που παρεθεσες δεν γραφει για 2ετη εγγυηση, αλλα οτι εχεις 2 χρονια να εγειρεις απαιτησεις για "ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης".

Αυτο ειναι κατι διαφορετικο απο την εγγυηση, θα πρεπει να αποδειξει ο καταναλωτης οτι το προβλημα υπηρχε κατα την παραδοση.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Αυτο που παρεθεσες δεν γραφει για 2ετη εγγυηση, αλλαοτι εχεις 2 χρονια να εγειρεις απαιτησεις για "ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης".

Αυτο ειναι κατι διαφορετικο απο την εγγυηση, θα πρεπει να αποδειξει ο καταναλωτης οτι το προβλημα υπηρχε κατα την παραδοση.

κανενας νομος δεν αναφερει ποτε τον ορο "εγγυηση" μεσα ξεκαθαρα.οριστε και ο νομος της Ε.Ε "Ο πωλητής ευθύνεται έναντι του καταναλωτή για κάθε έλλειψη συμμόρφωσης η οποία υπάρχει κατά τη στιγμή της παράδοσης του αγαθού και εμφανίζεται εντός δύο ετών από τη στιγμή αυτή."

Δημοσ.

κανενας νομος δεν αναφερει ποτε τον ορο "εγγυηση" μεσα ξεκαθαρα.οριστε και ο νομος της Ε.Ε "Ο πωλητής ευθύνεται έναντι του καταναλωτή για κάθε έλλειψη συμμόρφωσης η οποία υπάρχει κατά τη στιγμή της παράδοσης του αγαθού και εμφανίζεται εντός δύο ετών από τη στιγμή αυτή."

Δεν υπαρχει "νομος της Ε.Ε", αλλα οδηγια.

Επισης, οπως ειδες και μονος σου μιλαει για προβληματα που υπηρχαν κατα την παραδοση του αγαθου:

Αυτο που παρεθεσες δεν γραφει για 2ετη εγγυηση, αλλα οτι εχεις 2 χρονια να εγειρεις απαιτησεις για "ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης".

κανενας νομος δεν αναφερει ποτε τον ορο "εγγυηση".

Και φυσικα υπαρχει ελληνικος νομος που αναφερεται στον ορο εγγυηση και οπως ειπα δεν αναφερει πουθενα για 2 χρονια.

Εχει συζητηθει πολλες φορες και σε αυτο το φορουμ η παρανοηση που υπαρχει γυρω απο το θεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...