Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Pioneer BCS - 424

LosPoulos93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο home cinema , ενω κανω κανονικα την συνδεση δλδ με ενα καλωδιο hdmi  συνδεω το home cinema με την tv μεσω της θυρας hdmi out κι συνδεω επισης το οτε τν μεσω της θυρας hdmi in 1 , δεν μου δειχνει τον οτε τν στην οθονη παρα μονο το κανει για ελαχιστα δευτερολεπτα κι μετα χανεται το σημα , ξαναγινεται η συνδεση κι ξανα χανεται μετα , παιζει κανενα θεμα με την συμβατοτητα του μηχανηματος , κανω κατι λαθως η ειναι εργοστασιακο το προβλημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αρχη δοκιμασε αλλο καλωδιο HDMI. Ειναι μικρό σε μήκος ή ξεπερναει τα 3 μετρα?

δεν εχει σημασια, αρκει να μην ειναι κουλουρα ( και φυσικα προβληματα ξεκινανε οταν υπαρχει κουλουρα τουλαχιστον 10 μετρων ) 

Εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο home cinema , ενω κανω κανονικα την συνδεση δλδ με ενα καλωδιο hdmi  συνδεω το home cinema με την tv μεσω της θυρας hdmi out κι συνδεω επισης το οτε τν μεσω της θυρας hdmi in 1 , δεν μου δειχνει τον οτε τν στην οθονη παρα μονο το κανει για ελαχιστα δευτερολεπτα κι μετα χανεται το σημα , ξαναγινεται η συνδεση κι ξανα χανεται μετα , παιζει κανενα θεμα με την συμβατοτητα του μηχανηματος , κανω κατι λαθως η ειναι εργοστασιακο το προβλημα ?

αν θες κανε ενα μικρο σχεδιαγραμα ( εστω και στην ζωγραφικη ) για το τι συνδεσεις εχεις κανει  και θα σου απαντησω αμεσα 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Συγνωμη για την καθεστηριση , τελικα εχει  θεμα με την συμβατοτητα με το ote tv διοτι το συνδεσα με 2 λαπτοπ με την ιδια συνδεσμολογια  κι δεν ειχε κανενα θεμα , ευχαριστω για τις απαντησεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...