Προς το περιεχόμενο

Anazhthsh FEK gia metaptyxiako

ggeorgee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thelo re paidia na bro to fek tou metaptyxiakou mou (Hlektronikhs & Radiohlektrologias sto panepisthmio Athinon), omos de mporesa.

Mphka sto http://www.et.gr alla de mporesa na to bro.

An kapoios exei asxolhthei me thn anazhth fek kai mporei na me boithsisei ligo... as to kanei pls.

Eyxaristo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

dystyxos de ksero pote vghke alla molis fetos (akadhmaiko etos 02-03) efarmosthke to neo programma spoudon. Ara logika tha katatethike to 01 h to 01.

Ousiastika perigrafei to metaptyxiako (idryshs isos). egine allagh ston odigo spoudon me ena fek...

de ksero ti allo na po epi tou thematos

• Super Moderators

Αν το ΦΕΚ έχει εκδοθεί πριν τις 15/8/2003 (όπως πολύ πιθανόν να έγινε απ' ότι καταλαβαίνω) δεν θα μπορέσεις να το βρεις στο Internet. Σίγουρα όχι στο site του Εθνικού Τυπογραφείου - έχει τα ΦΕΚ των 15 τελευταίων ημερών και μόνο αυτά.

Έριξα μια ματιά σε μια ιδιωτική Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών αλλά βάζοντας το λήμμα "Ηλεκτρονικής και Ραδιοηλεκτρολογίας" για τίτλο του, δεν μου έβγαλε τίποτα. Αν δεν έχω τίτλο, δεν μπορώ να το βρω...

Πήγαινε και ρώτα στη σχολή, δεν υπάρχει άλλη λύση. Μετά πήγαινε στο Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, κοντά στην Ομόνοια) και με τον αριθμό ΦΕΚ θα σου δώσουν ένα αντίγραφο. Sorry, άλλη λύση δεν υπάρχει.

:(

• Super Moderators

Μόλις ξανάκανα. Στο ΔΣΑnet (είναι η βάση πληροφοριών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών) με λήμμα "Ραδιοηλεκτρολογία". Τίποτα δυστυχώς...

Έκανα έρευνα και με λήμμα "Μεταπτυχιακ*". Πάλι τίποτις...

Sorry! :(

• Super Moderators

Δυστυχώς τίποτα πάλι. Βάζω 1157 Β στο σχετικό search engine και δεν μου βγάζει κανένα τέτοιο ΦΕΚ. Στο http://www.et.gr είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα το βρεις γιατί εκεί έχει μόνο Τεύχη Α'...

Πήγαινε με τα στοιχεία που έχεις στο Εθνικό Τυπογραφείο. Εκτός κι αν είναι λάθος το 1157 (γιατί μου φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλο αυτό το νούμερο)...

:(

• Super Moderators

Ευχαριστώ πολύ Lefki για την παρουσίαση της ιστοσελίδας. Ομολογώ ότι πρώτη φορά τη βλέπω - πότε ξεφύτρωσε αυτή;

Θα την τσεκάρω αμέσως.

Thanks again! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...