alekaras_Gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ και του εκανα φορματ επειδη το κλειδι το ειχε απο κατω αλλα δεν ειναι τα windows κατευασα κατι απο το ιντερνετ τα windows 7 home premium 64 bit. και το κλειδι μου για αυτα ειναι αλλα δεν λεει σε τι bit.και ετσι κατευασα τα 64 αφου τα ειχε απο την αρχη.ομως ηταν στα αγγλικα και εγω αλλαξα την γλωσσα που ειχα δει σε ενα τοπικ. τα ενεργοποιησα και μετα απο λιγη ωρα μου λεει οτι δεν ειναι αφθεντικα και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μνμ ενοω στο συστημα λεει πως ειναι ενεργοποιημενα ξερει κανεις τπτ? να και κτ φοτο που τραβιξα ελυπιζω ετσι να εγεινα ποιο κατανοητος!
ntg1980 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πέρα απ'το ότι άνοιξες σε λάθος section το topic, το μήνυμα σου απαιτεί αρκετή προσπάθεια για να το διαβάσει κανείς... τέλος πάντων.Αν κατάλαβα καλά, έκανες format το pc σου με Windows 7 που κατέβασες & χρησιμοποίησες το (νόμιμο) κλειδί που είχαν τα προεγκατεστημένα Windows 7 που είχες πριν. Σωστός ως εδώ, αλλά:1. Δεν έλεγξες πριν το format αν τα προεγκατεστημένα Windows ήταν x32 ή x642. Ενδεχομένως να μη κατέβασες την ίδια έκδοση Windows 7 που είχε το PC σου (Home Premium φαντάζομαι)&3. Αν τα Windows του υπολογιστή σου ήταν Ελληνικά, κι εσύ κατέβασες Αγγλική έκδοση, δε παίζει ρόλο αν άλλαξες γλώσσα...Έστω ένας απ'τους 3 παραπάνω λόγους αρκεί, για να μην ενεργοποιηθούν τα Windows με το κλειδί σου. Κι επειδή φαντάζομαι πως στη περίπτωση σου είναι και οι 3 λόγοι μαζί, δε μπορείς να κάνεις τίποτα!Όταν κάνουμε αυτού του τύπου format, κατεβάζουμε "την ίδια έκδοση Windows" που είχαμε, "στα ίδια bit" & "στην ίδια γλώσσα"!
Sirios8e Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εγω που εχω γνησια windows 7 homepremium, (Eλληνικα), εχω κανει format με cd στην Αγγλικη γλωσσα και τα windows ενεγοποιηθηκανε αμεσως. Oυτε τα bit παιζουν ρολο στην ενεργοποιση (στα 7). Στην περιπτωση του συγκεκριμενου και εφ'οσον διαθετει original key, πιθανων να εχει παει σε αλλη εκδοση απο αυτη που ειχε ο υπολογιστης του. Μονο σ'αυτη την περιπτωση δεν ενεργοποιουνται τα windows
NikosBond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παιδια εχω γνησια windows, τα αγορασα και τα εγκατεστησα με το cd και το κλειδι τους και αυτο το μηνυμα στις ιδιοτητες του συστηματος(οχι το αλλο ) το βγαζει παλι. Το ιδιο και φιλοι που αγορασαν το pc ή το εκαναν format με νομιμο κλειδι. http://prntscr.com/2hm6ri Το ειχα διαβασει και σε καποιο αλλο forum παλιοτερα οταν το εψαξα,αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις πειτε μου αν στα δικα σας το βγαζει ntg1980 και serios8e Thanks Edit: Αμα δειτε παλι την φοτο που ανεβασε ο Alekaras_GR λει οτι τα windows ενεργοποιηθηκαν, ακριβως πανω απο το κλειδι του συστηματος που το εσβησε με μπλε(για την 2η φωτο μιλαω παντα)
Sirios8e Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τι μηνυμα σου βγαζει εσενα, (οτι δεν ειναι αυθεντικα), τι εννοεις ακριβως, εμενα δεν μου βγαζει κατι.
NikosBond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν βγαζει μηνυμα, και ειναι 1000% αυθεντικα, το λεει και ολας, απλα απο διπλα εχει το "αγορασε γνησιο πιστοποιητικο windows" ή καπως ετσι δες και την φωτο που εστηλα πριν
Sirios8e Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν εχεις κανενα προβλημα, αυτο βγαζει σε ολους, να το δικο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα