Προς το περιεχόμενο

[TV] Sony KDL40R473A 348, 24 € @ M.M.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα για φίλο μια 40άρα led full hd και ο τζάμπας μου έστειλε στο mail μου αυτήν την προσφορά

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-KDL-40R473A,99452,430512,972971.html?langId=-18

Πιστεύω αξιόλογη για τα λεφτά της και η καλύτερη τιμή στον τσιφούτη...

(Sorry για τη μορφή του link, γράφω από tablet,και δεν μπορουσα να κάνω κάτι καλύτερο, ελπίζω να δουλεύει μόνο...)

Δημοσ.

Έπαιξε στα 339 πριν κανα μήνα. Πολύ καλή εικόνα για τα λεφτά της. Σοβαρό ελάττωμα, ο ενσωματωμένος media player είναι πρακτικά άχρηστος γιατι δείχνει τους υπότιτλους πολύ μικρούς και με γκρι πλαίσιο.

Δημοσ.

Βασικα, αν δεν κανω λαθος, μολις ειχε τελειωσει η samsung 3d, fhd που εδιναν τα mediamarkt στα 329, προσπαθουσαν στα ιδια λεφτα να ''σπρωξουν'' αυτη. Αρα στα 348 δεν ειναι προσφορα. Βασικα τωρα ισως να ειναι προσφορα που δεν υπαρχει αντιπαλος οπως η τοτε samsung, αλλα και παλι, δεν ξερω....

Απο κατοχο της διαβασα οτι εχει καλη εικονα.

δείχνει τους υπότιτλους πολύ μικρούς και με γκρι πλαίσιο.

Aυτο δεν αλλαζει με τιποτα απο το menu?

Δημοσ.

έχει και ένα άλλο minor ελλάτωμα: είναι μέτρια πλαστικούρα...

οπότε πρέπει κανείς να τη δει από κοντά, γιατί μπορεί να ξενερώσει λίγο...

Δημοσ.

έχει και ένα άλλο minor ελλάτωμα: είναι μέτρια πλαστικούρα...

οπότε πρέπει κανείς να τη δει από κοντά, γιατί μπορεί να ξενερώσει λίγο...

Μια χαρά είναι για τα λεφτά της και παναλαφρη, άλλωστε δε θα τρίβεσαι πάνω της για να νιώθεις τα πλαστικά της και προσωπικά δεν εντόπισα σημαντική υστέρηση στη ποιότητα με παλιότερο μοντέλο bravia που είχα που έκανε τα 3πλασια.

ίσα ίσα είναι πολύ πιο μαζεμένη και δεν καίει πολύ ρεύμα , ούτε ψήνεται μετά από πολύωρη χρήση

μετά από κάποιους μήνες συμβίωσης με το μοντέλο δε μετανιώνω στιγμή την αγορά της, για τα χρήματα που κοστίζει είναι τέλεια και για όποιον δεν ενδιαφέρεται για υπερβολικά (έως περιττά) χαρακτηριστικά είναι παραπάνω από τέλεια

έναν media player έχει όλο κι όλο που συνδεέται με φλασάκια και σκληρούς και δουλεύει μια χαρά, εγώ κάτι παραπάνω δεν ήθελα και από τη στιγμή που γλίτωσα το να παίζω ταινίες από το λάπτοπ είμαι πολύ ικανοποιημένος

Έπαιξε στα 339 πριν κανα μήνα. Πολύ καλή εικόνα για τα λεφτά της. Σοβαρό ελάττωμα, ο ενσωματωμένος media player είναι πρακτικά άχρηστος γιατι δείχνει τους υπότιτλους πολύ μικρούς και με γκρι πλαίσιο.

αυτό είναι όντως ενοχλητικό, αλλά συνηθίζεται 

το μέγεθος είναι κυρίως το πρόβλημα όχι το πλαίσιο που είναι ανεπαίσθητο

από την άλλη όμως παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα, πολύ σπάνια (2 φορές στις 100αδες) είχα θέμα με το player της και αυτό μόνο σε παλιότερα αρχεία βίντεο 

full hd mkv παίζει μια χαρά

ΥΓ εγώ έχω το 46αρι μοντέλο, αλλά ψήνομαι για το 40αρι στο δωμάτιο

Δημοσ.

Μια χαρά είναι για τα λεφτά της και παναλαφρη, άλλωστε δε θα τρίβεσαι πάνω της για να νιώθεις τα πλαστικά της και προσωπικά δεν εντόπισα σημαντική υστέρηση στη ποιότητα με παλιότερο μοντέλο bravia που είχα που έκανε τα 3πλασια.

ίσα ίσα είναι πολύ πιο μαζεμένη και δεν καίει πολύ ρεύμα , ούτε ψήνεται μετά από πολύωρη χρήση

εντάξει, προφανώς είναι υποκειμενικό το ζήτημα...

επειδή κοίταζα να τη πάρω (το σκέφτομαι ακόμα δηλαδή...) πήγα και την είδα από κοντα...

είναι πολύ πλαστικούρα, σε σημείο που επιρεάζεται και η σταθερότητά της...

Δημοσ.

επειδή η βάση είναι ολίγον τι φθηνιάρα, όμως μην περιμένεις και θαύματα σε αυτή τη τιμή

βέβαια επειδή περνώντας από δίπλα της έχει φάει 10αδες σπρωξίματα από τα 90 κιλά μου (γιατί προεξέχει λίγο προς τη μπαλκονόπορτα) δεν έφυγε ποτέ από τη θέση της, απλά ταλαντώθηκε λιγάκι :P

είναι δοκιμασμένα σταθερή η βάση μη τη βλέπεις έτσι 

από την άλλη η εικόνα της (αν τη ρυθμίσεις και λίγο γιατί default ρυθμίσεις που μπορεί να την είδες στο κατάστημα είναι κακή), είναι αρκετά ικανοποιητική ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ

φυσικά και δεν είναι κάτι τρελό, απλά είναι τίμια και ίσως παραπάνω από απλά αξιοπρεπής, δε νιώθω σε καμιά περίπτωση ότι με έκλεψαν  για αυτό και την προτείνω αν κάποιος θέλει κάτι οικονομικό και επώνυμο (άρα και ποιοτικό γιατί κακά τα ψέματα οι σονυ είναι πιο σκυλιά από τις κορεάτικες και πιστεύω ότι ακόμα και αυτή η φθήνια θα βγει σκυλί) 

ρε παιδιά είναι 3d?

όχι βέβαια , 2hdmi το ένα και mhl για κινητά/τάμπλετ και καλά, 1 component και 1 usb για φλασάκια/σκληρους να βλέπεις ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

εκεί σταματούν τα χαρακτηριστικά της 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...