Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφηστε αυτα τωρα, εγώ mobular θα το λέω θέλετε δεν θέλετε  :-D  :-D .

Στο θέμα μας τώρα, γράφτηκα στην corsair και προσπαθω να τους στειλω μυνημα στο rma για να μου στειλουν το 8pin kai 6pin.

Moυ ζητουν part number και lot code.Part number εννοούν το S/N και LOT CODE εννοούν το μοντέλο του τροφοδοτικου????

38rg.png

δινω στο part number το s/n και μου απανταει "please select part number", και δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την παραγγελια

• Like 1
Δημοσ.

οχι Part number δεν ειναι το serial number.part number Πχ ειναι οτι το τροφοδοτικο ειναι το μοντελο λεμε τωρα px -350.ειναι ασχετο με το serial number.δηλαδη ολα τα τροφοδοτικα της ιδιας σειρας εχουν το ιδιο Pn αλλα διαφορετικο Serial number.

lot code δεν το κοβω να εχει.

• Like 1
Δημοσ.

οχι Part number δεν ειναι το serial number.part number Πχ ειναι οτι το τροφοδοτικο ειναι το μοντελο λεμε τωρα px -350.ειναι ασχετο με το serial number.δηλαδη ολα τα τροφοδοτικα της ιδιας σειρας εχουν το ιδιο Pn αλλα διαφορετικο Serial number.

lot code δεν το κοβω να εχει.

εμενα γραφει μοντελο CMPSU-620HX, αυτο λες να εννοεί? 

Δημοσ.

εμενα γραφει μοντελο CMPSU-620HX, αυτο λες να εννοεί? 

πιθανοτατα ναι .αλλιως αν εχει κατι διαφορετικο μπορει να το γραφει πανω στο χαρτακι .βγαλτο μια φωτο και σηκωσε το αμα δεν πιασει ετσι.δεν ξερω αν και η corsair εχει οδηγιες για το που βαζουν το part number αλλιως θα το δεις σαν p/n

βρηκα και ενα θεμα

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=119947

• Like 1
Δημοσ.

ειναι το ενα απο τα δύο 8pin, που θα βρω

Αν έχεις το ένα, και το βγάλεις φωτογραφία καλής ποιότητας, μπορώ να σου φτιάξω ίδιο.

Χωρίς κόστος, αρκεί να είσαι Αθήνα για να το πάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω εγωειμαι, τελικα εγω παταγα κατι λαθος, ειχε επιλογη που διαλεγες ακριβως το μοντελο του psu, τελικα το part namber αντιπρωσοπευει το μοντελο του psu, πχ cmsu-620hx.

Kαι ετσι θα μου στειλουν τα καλωδια σε καμια εβδομαδα.

Αν και τελικά για καλή μου τύχη δεν θα χρειαστούν αφού η saphire r9-270 που πήρα σημερα απο το plaisio εχει ενα 6πινο για τροφοδοσια 

ssu3.png

Υ.Γ: Εχει δύο DVI εξοδους η καρτα, μια μαυρου χρωματος και μια ασπρου χρωματος, οπου και να συνδεσω την οθονη το ιδιο δεν ειναι?

Δημοσ.

ευχαριστω εγωειμαι, τελικα εγω παταγα κατι λαθος, ειχε επιλογη που διαλεγες ακριβως το μοντελο του psu, τελικα το part namber αντιπρωσοπευει το μοντελο του psu, πχ cmsu-620hx.

Kαι ετσι θα μου στειλουν τα καλωδια σε καμια εβδομαδα.

Αν και τελικά για καλή μου τύχη δεν θα χρειαστούν αφού η saphire r9-270 που πήρα σημερα απο το plaisio εχει ενα 6πινο για τροφοδοσια 

Υ.Γ: Εχει δύο DVI εξοδους η καρτα, μια μαυρου χρωματος και μια ασπρου χρωματος, οπου και να συνδεσω την οθονη το ιδιο δεν ειναι?

αυτο δεν λεμε πιο πανω.οτι το part number ειναι σαν το κωδικο του τροφοδοτικου και οτι δεν εχει σχεση με το serial number.οτι το Part number ειναι κοινο για ολα τα τροφοδοτικα που ειναι το χ μοντελο.χρειαστουν η οχι καλο ειναι να τα εχεις για μελλοντικη χρηση γιατι ειναι κριμα μελλοντικα να παει χαμενο το τροφοδοτικο.

λογικα ναι οποια και απο τις 2 να συνδεσεις θα εισαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...