Καλλιαννα Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 γειά σαααας! εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ενώ έχω εγκαταστήσει το adblock για να μην μου πετάγονται διαφημίσεις και παράθυρα μου γίνεται συνέχεια. έχετε κανένα πρόγραμμα υπόψιν μπάς και γλυτώσω; (στις εικόνες φαίνονται τα προβλήματα μου )
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 http://popup-blocker-software-review.toptenreviews.com/ εδω εχει τα (θεωρητικα) καλυτερα 1
Cboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αυτα που δεν σταματαει το AdBlock, πας στην επιλογή "block an ad on this page" , κανεις κλικ στην διαφήμιση και εισαι οκ . 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αυτά δεν είναι απλές διαφημίσεις. Κάτι μόλυνε τον browser σου και για αυτο τα εμφανίζει σε μορφη link. Κατέβασε το AdwCleaner και κάνε scan. Μετά κάνε και με το Malwarebytes Anti-Malware. Επίσης καλό θα ήταν να επαναφέρεις τον browser σου στις αρχικές ρυθμίσεις. 2
trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αυτά δεν είναι απλές διαφημίσεις. Κάτι μόλυνε τον browser σου και για αυτο τα εμφανίζει σε μορφη link. Κατέβασε το AdwCleaner και κάνε scan. Μετά κάνε και με το Malwarebytes Anti-Malware. Επίσης καλό θα ήταν να επαναφέρεις τον browser σου στις αρχικές ρυθμίσεις. κυριως αυτο 1
Καλλιαννα Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα