Sotiriscpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το desktop εχει επεξεργαστη Intel Pentium 4 χρονισμενο στα 3ghz και μητρική model: P4i65G chipset :Intel i865P/PE/G/i848P BIOS American Megatrends Inc. version P1.40 από αυτά τα χαρακτηριστικά ποιά τρέχω στο ίντερνετ να δω τι επεξεργαστή πέρνει το desktop μου...
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 http://www.asrock.com/mb/intel/p4i65g/ δες εδω καινουριο επεξεργαστη που να κουμπωνει στη μητρικη που εχεις δεν βρισκεις. Εχει καταργηθει τελειως εδω και μερικα χρονια.
Sotiriscpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Χριστάρα το λάπτοπ μου έχει Dell 03JPPR τι επεξεργαστές θα μπορούσε να πάρει ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά πληροφοριακά ρωτάω ..
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 οπως αναφερθηκε και προηγουμενως ο επεξεργαστης ειναι κατα πασα πιθανοτητα κολλημενος στη μητρικη οποτε δεν αλλαζει,η μονη σωστη απαντηση ποιον θα δεχοταν ηταν αν καποιος ξερει μεχρι τι ισχυ μπορει να βγαλει το συγκεκριμενο κυκλωμα τροφοδοσιας της μητρικης. Υπαρχει δηλαδη περιπτωση αν αλλαζε ο επεξεργαστης,το κυκλωμα τροφοδοσιας της να μην επαρκουσε για να μπει ενας i7 πχ υπαρχει καπου που δεν σε καλυπτει η επεξεργαστικη του ισχυς;
Sotiriscpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) όχι περισσότερο ήθελα στο μέλλον αν δεχόταν επεξεργαστή και δεύτερον να πάρω εμπειρία απο Η/Υ στο θεμα Hardware ..... να σε ρωτήσω κάτι στο μέλλον1) θα μπορέσω να αλλάξω μητρική για να μπορέσω να αλλάξω επεξεργαστή ή δεν γίνεται πλέον ...2) ποια εξαρτήματα μπορώ να αλλάξω άμα δεν γίνεται το 1 ερώτημα θέλεις να σου στείλω link να δείς το μοντέλο μου να μου πεις κάποια πράγματα το τι μπορώ να αλλάξω στο μέλλον ... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2014 από Sotiriscpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα