Sotiriscpu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε...Έχω επεξεργαστή Intel Core i5 4200u χρονισμένο στα 1.60 ghz με turbo boost στα 2.60 ghz μου είπανε ότι είναι 4ης γενιάς είναι καλός επεξεργαστής για παιχνίδια και γενικά για τις δυνατότητες του σκέφτομαι στο μέλλον να τον αλλάξω και να βάλω κάποιον Αmd 4 πύρινο .. επίσης πώς μπορώ να δω αν ο επεξεργαστής κάνει για το laptop μου και γενικά τι επεξεργαστή μπορώ να βάλω
magdalhnh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορείς να βάλεις άλλον επεξεργαστή, γιατί ο επεξεργαστής σου, είναι κολλημένος στην μητρική.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 και περα απο αυτο(αν και υπαρχει πιθανοτητα να ειναι σε socket ο επεξεργαστης και να αλλαζει)δεν μπορεις να βαλεις σε μητρικη με ιντελ σοκετ,amd επεξεργαστη. επισης φανταζομαι οτι ξερεις οτι οι mobile i5's ειναι ολοι διπυρηνοι ετσι; για παιχνιδια στο 90% εξαρταται η καρτα γραφικων.
00 George 00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Όταν έχουμε σαν κύριο θέμα το Game τότε η συζήτηση πρέπει να βρίσκεται στην σωστή βάση δηλαδή , Game = σταθερός υπολογιστής Όχι Laptop . <<Τα προηγούμενα σχόλια καλύπτουν το θέμα του επεξεργαστή .>> 1
Sotiriscpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πολύ παιδιά αν δεν γίνεται στο λάπτοπ μου μπορώ να βάλω amd επεξεργαστή στο desktop μου?
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 στο desktop ναι,αν εχεις μητρικη που να υποστηριζει amd επεξεργαστες.
Acepower Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορείς να βάλεις άλλον επεξεργαστή, γιατί ο επεξεργαστής σου, είναι κολλημένος στην μητρική. Πώς το ξέρεις, δεδομένου ότι δεν αναφέρει ποιο laptop έχει; Προσωπικά στα περισσότερα laptop που έχω δει ο επεξεργαστής είναι σε socket και μια χαρά αναβαθμίζεται. Εννοείται βέβαια πως AMD CPU δεν μπαίνει σε Intel μητρική...
Sotiriscpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 φιλαράκια να ρωτήσω κάτι? οτιδήποτε και να θέλω να αναβαθμίσω είτε είναι επεξεργαστής είτε είναι οτιδήποτε άλλο πως μπορώ να καταλάβω τι επεξεργαστή μπορώ να βάλω? επίσης μια διευκρίνιση όταν έχεις μητρική intel πρέπει να βάζεις αποκλειστικά επεξεργαστές τις Ιntel το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την Αmd? δεν τα ξέρω και πολύ καλά τώρα ξεκινάω με τα pc να σχολούμε...
magdalhnh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πώς το ξέρεις, δεδομένου ότι δεν αναφέρει ποιο laptop έχει; Προσωπικά στα περισσότερα laptop που έχω δει ο επεξεργαστής είναι σε socket και μια χαρά αναβαθμίζεται. Εννοείται βέβαια πως AMD CPU δεν μπαίνει σε Intel μητρική... Δεν χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση να ξέρω το μοντέλο του Laptop. O i5 4200U είναι χαμηλής κατανάλωσης και όλοι οι U είναι κολλημένοι στην μητρική. Κοίτα Site: εδώ στα μειονεκτήματα του, γράφει Not possible to upgrade ot replace 1
magdalhnh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 φιλαράκια να ρωτήσω κάτι? οτιδήποτε και να θέλω να αναβαθμίσω είτε είναι επεξεργαστής είτε είναι οτιδήποτε άλλο πως μπορώ να καταλάβω τι επεξεργαστή μπορώ να βάλω? επίσης μια διευκρίνιση όταν έχεις μητρική intel πρέπει να βάζεις αποκλειστικά επεξεργαστές τις Ιntel το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την Αmd? δεν τα ξέρω και πολύ καλά τώρα ξεκινάω με τα pc να σχολούμε... Σωτήρη, θα κατεβάσεις το Site: CPU-Z θα το τρέξεις και θα μάθεις ακριβώς ποιά μητρική έχεις στο desktop. Μετά, μεσω google θα αναζητήσεις τα specs την μητρικής σου και από εκεί θα βρεις, ποιους επεξεργαστές δέχεται πάνω της. 1
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 φιλαράκια να ρωτήσω κάτι? οτιδήποτε και να θέλω να αναβαθμίσω είτε είναι επεξεργαστής είτε είναι οτιδήποτε άλλο πως μπορώ να καταλάβω τι επεξεργαστή μπορώ να βάλω? επίσης μια διευκρίνιση όταν έχεις μητρική intel πρέπει να βάζεις αποκλειστικά επεξεργαστές τις Ιntel το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την Αmd? δεν τα ξέρω και πολύ καλά τώρα ξεκινάω με τα pc να σχολούμε... περα απο αυτο που λεει η μαγδαληνη ισχυει αυτο που εγραψες. Στις intel μητρικες->intel cpu amd μητρικες->amd cpu μετα παιζουν και συμβατοτητες με socket(πχ ενας intel socket 775 δεν μπαινει σε socket 1150).Η amd ειναι λιγο πιο "λασκα" στο θεμα αυτο και δεν αλλαζει ευκολα socket.
Sotiriscpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά το λαπτοπ μου είναι αυτό http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-15R-Inspiron-3537-i5-4200U-6GB-750GB,99452,480508,1021971.html?langId=-18 πιστεύω να είναι καλό από θέμα απόδοσεις και ταχύτητας περισσότερο το θέλω γιατί έχω ξεκινήσει προγραμματισμό και εύχομαι να είναι γερό Σωτήρη, θα κατεβάσεις το Site: CPU-Z θα το τρέξεις και θα μάθεις ακριβώς ποιά μητρική έχεις στο desktop. Μετά, μεσω google θα αναζητήσεις τα specs την μητρικής σου και από εκεί θα βρεις, ποιους επεξεργαστές δέχεται πάνω της.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 μια χαρα ειναι το συγκεκριμενο που εχεις πλην παιχνιδιων. Με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων του i5 δεν πας και πολυ μακρια σε θεμα επιδοσεων,για οποιαδηποτε αλλη χρηση ειναι σουπερ +εγγυηση dell.
Sotiriscpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ για την ενημέρωση να είστε όλοι καλά μπορώ τουλάχιστον στο μέλλον να αλλάξω μητρική για να αλλάξω cpu? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από Sotiriscpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα