Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι περισσοτερες εταιρειες δινουν χαλια ρουτερ.οποιος σεβεται τον ευατο του παει και παιρνει ενα αλλο.εξαιρεση ειναι λιγα ρουτερακια.

κατα τα αλλα στην Hol οποιος ειναι θα ειναι καλο να μιλησει με Hol απο 11 το margin να του το κανουν 9 για να κερδισει σε ταχυτητα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η hol πάντως δίνει χάλια ρούτερ το μπακατέλ και έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα και κάθε μέρα χάνεται το σήμα από το internet

αυτο μπορει να ειναι και θεμα χαλκου

εγώ πάντως για  wind έχω να πω ότι όσοι έχουν πάει έχουν φύγει λόγω των κακών υπηρεσιών που προσφέρει . θα προτιμούσα hol και forthnet που είναι πολύ καλύτερες εταιρείες και στη forthnet μπορείς να βάλεις και τηλέοραση να βλέπεις πολλά κανάλια  . 

το μονο καλο ας το πεις με την wind και την Hol ειναι οτι αμα εχεις wind η vodafone αντιστοιχα εχεις καλυτερη τιμη

Δημοσ.

για το κατωτατο της ταχυτητας η του συγχρονισμου δεν θα βγει ακρη εγγυημενα.επισης για το μετριο ρουτερ μην περιμενεις απο εταιρεια καλο ρουτερ.λιγα ρουτερ εχουν δωθει που αξιζαν κατα καιρους.οτι μειωθηκε η ταχυτητα σου μπορει να ειναι θεμα χαλκου αν εχει αλλαξει ο συγχρονισμος σου αλλα μπορει να ειναι και θεμα πιτα dslam αν εχει μειωθει η ταχυτητα αλλα οχι ο συγχρονισμος.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.

Στην Δικία μου περίπτωση είναι καθαρά θέμα "πίτα dslam" εξακριβομένο.

Πως;

1) Μέτρηση με οτετζη απο το Ρακ μέχρι τον κατανεμητή της Πολυκατοικίας και περίοδο που είχα ΟΤΕ και τώρα με WIND.

οι ενδείξεις είναι ίδιες, (και πως να μην είναι εφόσον δεν αλλαξα γραμμη απλα την μετέφερα)

2) Καμια απώλεια απο κατανεμητη προς διαμέρισμα.

3) Τεστ με 5 Ρουτερς Cisco, LevelOne, TPLINK, του ΟΤΕ, και το ΖΤΕ της Wind (Πολλοι μικρες διαφορές με εξαίρεση το ΖΤΕ)

4) Στην αρχή της Συνδρομης έπιανα 9 με 10 και στην συνεχεια έπεσε ........(χαλούσε ο χαλκός;  )

και βέβαια ο συνχρονισμός και η ταχύτητα είναι 2 διαφορετικά πράγματα, απλά στην περιπτωση μου ο συνχρονισμός και όλες οι υπόλοιπες ενδείξεις έιναι οι ίδιες (Πριν κ Μέτα) το μόνο που δεν έμεινε το ίδιο είναι η ταχύτητα. :(

Απο την πλευρά μου το βλέπω ως εξής:

ΟΤΕ 40 ευρω το μηνα DOuble play ταχυτητα απο 10 εως 12 (κλειδωνε ποτε στα 12 ποτε στα 14)

WIND 20 ευρω το μηνα TRiple play ταχυτητα 7 εως 9 (κλειδώνει στα 12)

δυστηχώς τοσο "πιάνει" MAX η γραμμη μου 12-14 λογο ποιότητας και λόγο απόστασης.

επίσης πολλες φορες οτι πληρώνεις παίρνεις.

τοσο απλα.

Δημοσ.

ενταξει αν εχεις 14 πχ συγχρονισμο και κατεβαζεις με 7 ναι ειναι πιτα(πιτσα) dslam .και ουτε εκει μπορεις να κανεις κατι και δεν υπαρχει και κατι που να σε καλυπτει νομικα βεβαια.περα απο το να αλλαξεις εταιρεια διοτι το συγκεκριμενο προβλημα με την wind εχει ειπωθει απο παρα πολλα ατομα.

Δημοσ.

Ακριβώς...... το site της Wind είναι αλλη εταιρία η οποία είναι Master deal της Wind.

δλδ Πουλάει και επειδή Πουλάει οι υπάληλλοι θα σου τάξουν λαγούς με πετραχείλια,

Ιδία πολιτική και στα Public.

(Ηδη ετοιμάζω καταγγελία στον ΕΕΤΤ Δεν είναι δυνατόν το OFFICIAL SITE της WIND να μην είναι η WIND και να μην αναφέρετε πουθενά και να παραπλανεί τους καταναλωτές)

Είμαι ήδη Συνδρομητής της Wind και αύτο που μπορω να πω ότι η υπηρεσια ειναι μέτρια.

αναλυτικα.

1) Το σταθερό τηλέφωνο  δουλεύει 100% χωρίς κανένα πρόβλημα και η ποιοτητα είναι άριστη όπως και η απόκρυψη η ο τηλεφωνητής. το τηλ δεν είναι VOIP

2) online Υπηρεσίες πχ billing ολα καλά κανένα πρόβλημα.

3) internet..... :) :)  με τον ΟΤΕ επιάνα 12Mbps με την WIND έπεσα στα 9Mbps με αρκετα time outs. μετά απο 2 μήνες έπεσα στα 7Mbps ξαφνικά μια μέρα είμουν στα 128Κ (εποχές ISDN) , με το που έκανα γραπτός παράπονα και ότι θα καταγείλω την σύμβαση με "κλειδωσαν" στα 7Mbps και παιζω πλεον εκει σταθερά.

Ξέχασα να αναφέρω οτι το δικτυο της Wind είναι της Πρώην TELLAS.

επίσης αυτο που κατάλαβα είναι οτι για να καταφέρουν τόσο ανταγωνιστικές τιμές ουσιαστικά φορτώνουν τα dslam με διπλάσιους χρήστες, το οποιό είναι λογικο εν μέρη. (αν και θα έπρεπε να υπάρχει εγγυήση και για την κατωτατη ταχύτητα και οχι μόνο το ως 24Mbps - να θυμηθώ να το αναφέρω στον ΕΕΤΤ)

Παγίδες.

1) προπληρώνεις 1 Μήνα (ενώ δεν αναφέρετε στο συμβόλαιο και ενώ οι πωλητές το διαψεύδουν) όπως κάνουν όλοι οι κλεφτ..εμμ εταιρίες.

2) Η διαφορά μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού υπολογίζετε στην αρχική τιμή του Συμβολαίου δλδ στα 36 ευρω (υπολογισε οτι εντελως τυχαια θα σου βγει οσο το πάγιο)

δλδ

1) παγιο πχ 25 Ευρω (τρέχον)

2) προκ. παγιου 25Ευρω

3) παγιο συμψηφησμού ημερων χρήσης ως την εκδοση του 1 λογαριασμου 25 Ευρω

3) νεα ενεργοποιηση 75ευρω (για μεταφορα 35 ευρω)

Οι τεχνικοι είναι απο την Intracom

το τηλ support είναι απο Infoassist

τις αιτήσεις τις διαχειρίζετε άλλη εταιρια

και οπως προανέφερα το site και στα public είναι αλλη εταιρια.

αααα και το Router κατώ του ΜΕΤΡΙΟΥ.

:) :) :)

Συμπέρασμα.....

για απλό serfarisma όπως αναφέρεις οτι θέλεις και με την ταχύτητα που είχες απο τον ΟΤΕ  δεν νομιζω οτι θα έχεις ουσιαστικό πρόβλημα.

για άλλους χρήστες που θέλουν το 100% απόδοσης της γραμμής τους θα πρέπει να προσέυχονται ώστε να μην υπάρχουν πολλόι στην Περιοχή διότι η Wind (και η κάθε WIND) για να βγάλει τα έχοδα της μισθώσης απο τις γραμμές στον ΟΤΕ "υπερφορτώνει" τα dslam με αποτέλεσμα η γραμμη σου να είναι ρυθμισμένη στο 50%

το Router μου Κλειδώνει στα 14ΜΒ και παίζω μόνιμα στα 7ΜΒ ( η γραμμη μου ελεγμένη MAX και με τον ΟΤΕ ήταν 12-14Mbps.)

Η περιοχή μου ειναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

και το καλυτερο το αφησα για το τέλος.....

...είναι η πρωτη φορά που χαίρομαι να πληρώνω τον λογαριασμό κάθε Μήνα.....στα 19,90 με

-ιντερνετ απεριοριστο εως 24 :P εμμμμ 7Mbps.

-απεριοριστα αστικα-υπεραστικα

-αναγνωριση κλησεων, αποκρυψη και τηλεφωνητη on demand (δωρεαν)

-αναλυτικο λογαριασμο και εξόφληση online

-120" στο κινητό για κλήσεις προς όλους με μονολεπτη χρεώση καθε μήνα.

απο τα 90αρια 100αρια και παραπανω που εδινα στον οτε το διμηνο......

σε σύγκριση τιμής - απόδοσης ειμαί παραπανω απο 100% ικανοποιημενος.

Βεβαία περιμενα τα χειρότερα..... :) διαφορετικά θα σου έλεγα 89% ;)

Ελπίζω να βοήθησα

Κάλη Τύχη.

Είσαι κατατοπιστικότατος! :)

Τουλάχιστον πληρώνεις πολύ λίγα.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι κατατοπιστικότατος! :)

Τουλάχιστον πληρώνεις πολύ λίγα.

25 ευρώ το μήνα πολύ λίγα ??????????????και η γραμμή του τρέχει πολύ αργά με χάλια ρούτερ (που πρέπει να αγοράσεις και δικό σου ρούτερ άρα αγοράζεις και δικό σου ρούτερ ) . όλοι κράζουν τη wind για τις υπηρεσίες της ,το δίκτυο της  και την εξυπηρέτηση πελατών

Δημοσ.

25 ευρώ το μήνα πολύ λίγα ??????????????και η γραμμή του τρέχει πολύ αργά με χάλια ρούτερ (που πρέπει να αγοράσεις και δικό σου ρούτερ άρα αγοράζεις και δικό σου ρούτερ ) . όλοι κράζουν τη wind για τις υπηρεσίες της ,το δίκτυο της  και την εξυπηρέτηση πελατών

Όταν λες όλοι; Γιατί εγώ βλέπω πολλούς ικανοποιημένους χρήστες στη Wind και πολλούς άλλους να γκρινιάζουν για Forthnet, hol και OTE - όχι με αυτή τη σειρά, απαραίτητα. Μην κρεμάμε ταμπέλες. Όπως αντιλαμβάνεσαι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια ;)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες όλοι; Γιατί εγώ βλέπω πολλούς ικανοποιημένους χρήστες στη Wind και πολλούς άλλους να γκρινιάζουν για Forthnet, hol και OTE - όχι με αυτή τη σειρά, απαραίτητα. Μην κρεμάμε ταμπέλες. Όπως αντιλαμβάνεσαι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια ;)

τα 25 ευρω το μηνα με σχεση τον οτε ναι ειναι λιγα.με καποιον αλλον παροχο αμα συγκρινεις μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβα μια που ολοι πανω κατω σε μερικα ευρω διαφορα παιζουν.βεβαια αν καποιος εχει και wind Κινητο εκει τον συμφερει οπως και αν καποιος εχει vodafone Τον συμφερει η Hol.απο εκει και περα σε ολες τις εταιρειες σιγουρα θα ακουσεις παραπονα για διαφορετικους λογους βεβαια.στην wind το παραπονο που ακουγεται τωρα τελευταια ειναι για θεματα bandwidth οτι συγχρονιζουν μια χαρα αλλα σουρνονται.και δεν το εχουν ολοι αρα σημαινει οτι καποια dslam εχουν πιταρει.και βεβαια αυτο το παραπονο καλα κρατει.δηλαδη πλεον για την wind δεν θα δω ατομα να λενε για αλλα θεματα αλλα θα λενε συνηθως για bandwidth οτι δεν ανοιγει το utube και κανει buffering και τετοια.μερικοι βεβαια επειδη εχουν μια συνδεση πχ για ενα facebook ενα email κτλ μπορει να μην δουν ποτε το προβλημα.αν και Utube πλεον ολοι βλεπουν.οι gamers θα το αντιληφθουν πιο ευκολα/γρηγορα.

τωρα για το θεμα ρουτερ καλως η κακως ΟΛΟΙ οι παροχοι κατα καιρους εχουν δωσει χαλια ρουτερ.ειτε λεγονται crypto,ειτε sagem,baudtec ειτε λεγονται gennet και παει λεγοντας.κατα καιρους εχουν δωθει και ωραια ρουτερ απο fritz,thomson,technicolor που ειναι αρκετα stable,linksys wag200 κτλ

• Like 1
Δημοσ.

τα 25 ευρώ  στη wind είναι λίγα σε σχέση με τον οτε αλλά πολλά σε σχέση με τους άλους πάροχους . Στη σημερινή εποχή κοιτάμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από παντού 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση στην forthnet,με τόσα που διάβασα δεν βάζω wind!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Το ρουτερ μου είναι του οτε το sagem και σκεφτόμουνα να το κρατήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχην στο παραδειγμα που εδωσα ειχα πει ειπα πχ 25 ευρω το μηνα.

1) εγω πληρωνω 19.90 το μηνα τελικη τιμη. (και μετάνιωσα που δεν το έκανα 24μηνο)

2) οπως είπε και ο poulinos αν καποιος χρηστης σεβετε τον εαυτο του αγοραζει modem-router. ΟΛΕΣ οι εταιριες δινουν low entry routers αλλα εδω η κουβεντα μας δεν είναι πιο μοντεμακι ειναι πιο χαλια απο τα χαλια - να ξερουμε τι λεμε) ευτηχώς απο ρουτερακια έχω αρκετα....μεχρι και cisco voip εχώ... οπότε για μένα δεν ηταν θέμα.

3) 7 Mbps σου φαίνονται λιγα ή χάλια; σε μια γραμμη η οποια λογο ποιοτητας χαλκού - απόστασης (ΟΤΕ) συνχρονιζει στα 10-12mbs; δεν θα συμφωνησω.

και με τον ΟΤΕ 10 επιανα. (γιατι να πληρωνω 40ευρα το μηνα ;) )

4) Με αφορμη το τοπικ εδώ ξανα επικοινωνησα με την Wind και guess what μετα απο 2 μέρες.......προφανώς μου αλλάξανε dslam ή αλλάξανε τους χρήστες ....και πλεον κλειδώνω στα 10ΜBps.... οσο δλδ και με τον ΟΤΕ...... οπότε πλεόν μπορώ να πω οτι ειμαι 100% ικανοποιήμενος μέχρι νεωτέρας( αντε και VDSL bre....... :) :) 300 μετρα πιο κοντά ήθελα :).)

5) Δεν κράζουν όλοι την Wind,

Διαβάζοντας ότι καποιοι χρηστες ειχαν θεματα με το youtube σε streaming videos και θέματα σερφάροντας θελω να πω οτι εγω ποτέ δεν έιχα τέτοιο θέμα σε απλο σερφαρισμα. (Βέβαια απο παλία οι χρηστες τοτε της Tellas στα νοτια προαστεια πειραια κτλ δεν είχαν θέματα ενω στα Βορεια...κηφησια μαρουσι......χρηστες αγανακτουσαν)

Επισης η δουλεια μου έχει να κάνει με το ιντερνετ.. έχω 2 ιδιοκτητους σερβερ εναν Αγγλια και εναν Αμερική οποτε καθημερινα κανω uploads-downloads - remote session - backups και με αποκορύφομα το οτι κατεβασα ένα image se ISO 50Giga...(έκανε βέβαια 18ώρες+ να το κατεβάσει) αλλά δεν περιμενά καν να το κατεβασει...πιστευα οτι καποιο time out θα κάνει καποιο πακετο θα χαθεί παρολα αυτα το κατέβασε μια χαρα και ηταν οκ.

Αν τώρα εγω σαν επαγγελματίας μπορω και κανω ανετα την δουλεια μου με 7ΜBps ενω καποίοι άλλοι τα 7 τα θεωρούν λίγα η χαμηλή ταχυτητα είναι πιστευω καθαρα υποκειμενικό και καθαρά θέμα αναγκών.

last but not least.....

.....Στο εξοχικο μου (σε νησι) ο ΟΤΕ είναι μονοδρομος δεν έχει αλλή εταιρια....(δεν υπαρχουν μονοπώλια χε χε) παρολα αυτα το καφαο είναι ΄πανω στο κτιρίο διπλα απο το μπαλκόνι μου......(3 μετρα απο το ρουτερ μου) και εκει έπιασα 23ΜBps (μαγικό)

κατέβαζα ταινία σε 7 λεπτά τωρα στο σερφαρισμα δεν είχε τρομερη διαφορά η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ηταν στο UPLOAD.

Με την WIND λοιπον με τα 7, κατέβαζα μια ταινια σε 18-20 λεπτά..... καi  λοιπόν..........κανω και ενα τσιγάρο......ή ετοιμαζω κανενά σνακ........ ¨ :) :) και τι εγινε...

οπώς είπα και πριν είναι καθαρα θέμα αναγκων του κάθε χρήστη....

.....μπορει κάποιος να μην καπνίζει........

Ολες οι εταιριες έχουν θέματα και προβληματα, ακόμα και ΟΤΕ (αν αρχισω να γράφω για τον ΟΤΕ θα τελειώσω αυριο) προσωπικη κρισή έιναι να μπορει κάποιος να πληρωνει λογικα και να του παρεχονται λογικες υπηρεσιες σε σχέση τιμής- αποδοσης και γι αυτο αναλυουμε εδω περιοχές και providers γιατι δυστηχώς στην Ελλάδα ο Μονόφθαλμος είναι Βασιλίας και υπόλοιποι τυφλοι.

@ greekrose.....  και εγω είμουν ανάμεσα σε forthnet και Wind  οταν με το καλό συνδεθείς πες μας τις εντυπώσεις σου να ξέρουμε τι γίνετε.

Προφανώς δεν παίζεις Ποκερ..... :) Η Wind είναι αυτο που λέμε flip coin .....50-50 αναλόγως τι θα ανοίξη κάτω.... :)

Επεξ/σία από Rude_R
  • Like 1
Δημοσ.

η forthnet εδινε το technicolor 5130 που το θεωρω καλυτερο απο το sagem.αν σου δωσουν αυτο κρατησε αυτο και απλα κανε το firmware update που ειναι στο site Της forthnet.κατηγορια τεχνικη υποστηρικη.αν δεν το βρεις σου δινω Link.

τωρα τελευταια δινουν ενα zte και γενικοτερα τα zte δεν φημιζονται.δοκιμασε το και αυτο και αμα δεν σου κανει κρατας το sagem

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα στο site της forthnet και είδα ότι το αίτημα καταχωρήθηκε με επιτυχία.

Όταν κατασκευαστεί η γραμμή θα το αναφέρει στο site?

Δημοσ.

Αυτη η προσφορα αξιζει ?

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/

Για καποιον απλο χρηστη πιστευω ειναι μια χαρα και τσιμπαει και ταμπλετακι

Βλεπω οτι εχει προαιρετικο εξοπλισμο το R001.jpg

ZTE ZXHN H108L

Αξιζει να το παρει κανεις η να παρει καποιο αλλο μονος του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...