Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα προσφορά στη Wind με 15 (χοντρικά) ευρώ το χρόνο, το πιο απλό πακέτο. Την έκανα πέρυσι, και φέτος μου λέγανε κάτι νούμερα πάνω απτά διπλάσια.

Επέμεινα φουλ και είπα ότι θα φύγω και τελικά μου το κάνανε νομίζω 20 ευρώ περίπου. Οπότε τα 40 ευρώ δεν ξέρω τί είναι, προφανώς άλλο πακέτο απτο δικό μου..

Όπως και να έχει η ταχύτητά μου έιναι πάρα πολύ χαμηλή για Άνω Γλυφάδα. Ακριβώς απέναντι μένουν οι γονείς μου και έχουν πάλι με Wind (δηλαδή Tellas) και είναι πολύ πιο γρήγορο. Τί μπορώ να κάνω?

δοκιμη στον κατανεμητη αν πιανουν τα χερια σου.αν βγει χαμηλα τοτε βλαβη αν και ανω γλυφαδα.......

αν μπει βλαβη και την δεχτει ο οτε καλως αλλιως δεν κανεις τιποτα.απλα σκοπος ειναι να δεις ποσο συγχρονιζεις στον κατανεμητη για να ξερεις μηπως χανεις μεσα στο σπιτι η οχι.καλα ναι αμα τους πεις οτι θα φυγεις εκει σκανε ολες οι προσφορες και αντιπροσφορες.

τα 25 ευρώ της wind είναι για on-line προσφορά και για 24 μήνες  , κανονικά είναι 40 ευρώ μην μπερδεύεσαι με αυτά που λένε .ρώτα τι έχουν τραβήξει όσοι ήταν σε wind . Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα πάρουν νέους πελάτες και μετά σε γράφουν

πολυ 2 χρονια δεσμευση ειδικα για wind.το νεο που παιρνουν της wind και λενε ειμαστε απο wind-forthnet.αλλη μια λαμογια για να παρουν πελατες χωρις να εχει γινει καμια εξαγορα.

Την online προσφορά εξετάζω gridinio.

Έχει ένας γείτονας μόνο τηλέφωνο και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

γιατι εχετε μια μανια να βλεπετε τι εχει ο γειτονας νομιζοντας οτι επειδη αυτος παιζει σωστα οτι θα παιξετε και εσυς?το μονο τηλεφωνο δεν λεει κατι.και 800 crosstalk να εχει η γραμμη δεν θα φαινετε.και χαλια ποιοτικα να ειναι αμα δεν βραχυκυκλωνει δεν θα φανει.δεν πας ποτε με βαση τι εχει ο γειτονας.ο καθε χαλκος ειναι διαφορετικος μπορει να εισαι αλλο καφαο αλλο απερχομενο κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα βάλω wind και συμφωνώ ότι η δέσμευση είναι μεγάλη για οποιονδήποτε πάροχο.

Ισχύει το 14ήμερο υπαναχώρησης?

Ποιά η γνώμη σας για cyta?

Δημοσ.

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα βάλω wind και συμφωνώ ότι η δέσμευση είναι μεγάλη για οποιονδήποτε πάροχο.

Στο win-back τμήμα του ΟΤΕ οι περισσότεροι πελάτες επέστρεφαν από κακές εμπειρίες σε WIND ΚΑΙ CYTA.

Η CYTA εχει τραγικότατο after sale customer service. Δε θα τη συνιστούσα με τίποτα.

Προσωπικά είμαι συνδρομητής forthnet 10 χρόνια σχεδόν με μηδενικά επί της ουσίας προβλήματα.  Εξαιρετικό support οποτε χρειάστηκα. Καλές προσφορές για ποιοτικές υπηρεσίες (βλέπε 3play).

Από τη στιγμή που είσαι κοντά στο κέντρο της Χαλκίδας είσαι σε καλή μοίρα. Όπως σου είπε κ o poulinos, κάνε φορητότητα της γραμμής και όχι ενεργοποίηση νέας σύνδεσης. Kαι πιο ασφαλης θα είσαι και θα γλυτώσεις χρήματα.

Επίσης θα σε προέτρεπα να κοιτάξεις την περίπτωση της ΗΟL αν είσαι συνδρομητής κινητού vodafone. Κερδίζεις έκπτωση και σε σταθερό και σε κινητό.Προσωπικά είχα δεχθεί πρόταση πριν 3 μήνες με 15 ευρώ αστικα/υπεραστικα, 24Mbps για 1 χρόνο δέσμευσης και 5 ευρώ μείον του παγίου του κινητού για 18 μήνες δέσμευσης. Δυστυχώς δεν έχω άποψη για το support της ομως.

Το 14ημερο υπαναχώρησης ισχύει μόνον έπειτα από τηλεφωνική ενεργοποίηση της σύνδεσης. Αν πας σε καταστημα δεν έχει. Μετα την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

Τέλος, σε όποιον πάροχο και να πας, έχε στο νου σου τα 35-37 ευρώ για έξοδα φορητότητας τα οποία έρχονται είτε στον 1ο είτε στον 2ο λογαριασμό, την περίοδο χρέωσης υπηρεσιών από τον ΟΤΕ ώστε να κανονίσεις να συμπέσουν οι ημερομηνίες αλλαγής όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην βρεθέις στα χέρια σου με λογαριασμό και από τον ΟΤΕ και από την HOL τον ιδιο μήνα. Και όλα αυτά για να είσαι προετοιμασμένος απόλυτα για το κόστος αυτής της μεταβασης και να μην σιχτιριζεις μετα...

• Like 1
Δημοσ.

cyta δεν θα πηγαινα λογω voip τηλεφωνιας.δεν εχω καποιο προβλημα με το voip σαν voip οσο οτι αν θες να παιζει το τηλεφωνο πρεπει να χρησιμοποιησεις το ρουτερ που σου δινουν αυτοι.οποτε δεν μπορεις να αλλαξεις .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήταν συχνές και διορθώθηκαν όταν επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα.

Απλά δεν συμφέρει ο οτε με τίποτα.

Σκέφτηκα και την hol αλλά η wind έχει καλύτερη προσφορά με 25 ευρω.

Μακριά από Hol. Μαζί τους (εντάξει η Forthnet προηγείται σε κακομοιριά...) είχα τραβήξει τα πάνδεινα. Η Wind είναι σωστή επιλογή. Πληρώνεις λίγα και από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι εξυπηρετούν άμεσα ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Μακριά από Hol. Μαζί τους (εντάξει η Forthnet προηγείται σε κακομοιριά...) είχα τραβήξει τα πάνδεινα. Η Wind είναι σωστή επιλογή. Πληρώνεις λίγα και από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι εξυπηρετούν άμεσα ;)

καλα ειναι παντα πως θα κατσει στον καθενα.μερικοι θα σου πουν οτι με Hol παρολο που εχει margin 11 οτι παιζουν μια χαρα.εγω πχ τοσα χρονια με forthnet Ολα οκ..αλλοι θα σου πουν οτι η wind ειναι χαλια απο την εποχη της tellas και οτι το δικτυο τους σε μερικα dslam σουρνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι φίλοι έχουν hol και δεν έχουν κανένα πρόβλημα όμως είναι κάπως ασαφείς οι χρεώσεις της.

Σχετικά με την forthnet δεν έχω ακόμα άποψη.

Δεν έχω ακόμα κάνει αίτηση σε καμμία εταιρία.

Δημοσ.

Κάποιοι φίλοι έχουν hol και δεν έχουν κανένα πρόβλημα όμως είναι κάπως ασαφείς οι χρεώσεις της.

Σχετικά με την forthnet δεν έχω ακόμα άποψη.

Δεν έχω ακόμα κάνει αίτηση σε καμμία εταιρία.

περα απο το προγραμμα που η καθε εταιρεια εχει τα δικα της απο εκει και περα ειναι τι χαλκος θα σου τυχει.οπως και τι ρουτερ θα σου δωσουν γιατι πολλα απο αυτα που δινουν ειναι μαυρο χαλι.

• Like 1
Δημοσ.

με την hol δεν νομίζω ότι έχει ασαφείς χρεώσεις απλά δεν υπάρχει σταθερότητα στη γραμμη που τη μια εισαι μια χαρά και την άλλη σε αποσυνδέει . η forthnet έχει πιο σταθερό internet χωρίς σκαμπανεβάσματα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εργαζόμενοι της wind είναι ταχύτατοι!

Έδωσα το νούμερο μου online και σε δευτερόλεπτα τηλεφώνησαν!

πελατη και προμηθεια θα παρουν.γιατι να μην το κανουν?το προβλημα παντα ειναι το after sale.

Ακριβώς...... το site της Wind είναι αλλη εταιρία η οποία είναι Master deal της Wind.

δλδ Πουλάει και επειδή Πουλάει οι υπάληλλοι θα σου τάξουν λαγούς με πετραχείλια,

Ιδία πολιτική και στα Public.

(Ηδη ετοιμάζω καταγγελία στον ΕΕΤΤ Δεν είναι δυνατόν το OFFICIAL SITE της WIND να μην είναι η WIND και να μην αναφέρετε πουθενά και να παραπλανεί τους καταναλωτές)

Είμαι ήδη Συνδρομητής της Wind και αύτο που μπορω να πω ότι η υπηρεσια ειναι μέτρια.

αναλυτικα.

1) Το σταθερό τηλέφωνο  δουλεύει 100% χωρίς κανένα πρόβλημα και η ποιοτητα είναι άριστη όπως και η απόκρυψη η ο τηλεφωνητής. το τηλ δεν είναι VOIP

2) online Υπηρεσίες πχ billing ολα καλά κανένα πρόβλημα.

3) internet..... :) :)  με τον ΟΤΕ επιάνα 12Mbps με την WIND έπεσα στα 9Mbps με αρκετα time outs. μετά απο 2 μήνες έπεσα στα 7Mbps ξαφνικά μια μέρα είμουν στα 128Κ (εποχές ISDN) , με το που έκανα γραπτός παράπονα και ότι θα καταγείλω την σύμβαση με "κλειδωσαν" στα 7Mbps και παιζω πλεον εκει σταθερά.

Ξέχασα να αναφέρω οτι το δικτυο της Wind είναι της Πρώην TELLAS.

επίσης αυτο που κατάλαβα είναι οτι για να καταφέρουν τόσο ανταγωνιστικές τιμές ουσιαστικά φορτώνουν τα dslam με διπλάσιους χρήστες, το οποιό είναι λογικο εν μέρη. (αν και θα έπρεπε να υπάρχει εγγυήση και για την κατωτατη ταχύτητα και οχι μόνο το ως 24Mbps - να θυμηθώ να το αναφέρω στον ΕΕΤΤ)

Παγίδες.

1) προπληρώνεις 1 Μήνα (ενώ δεν αναφέρετε στο συμβόλαιο και ενώ οι πωλητές το διαψεύδουν) όπως κάνουν όλοι οι κλεφτ..εμμ εταιρίες.

2) Η διαφορά μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού υπολογίζετε στην αρχική τιμή του Συμβολαίου δλδ στα 36 ευρω (υπολογισε οτι εντελως τυχαια θα σου βγει οσο το πάγιο)

δλδ

1) παγιο πχ 25 Ευρω (τρέχον)

2) προκ. παγιου 25Ευρω

3) παγιο συμψηφησμού ημερων χρήσης ως την εκδοση του 1 λογαριασμου 25 Ευρω

3) νεα ενεργοποιηση 75ευρω (για μεταφορα 35 ευρω)

Οι τεχνικοι είναι απο την Intracom

το τηλ support είναι απο Infoassist

τις αιτήσεις τις διαχειρίζετε άλλη εταιρια

και οπως προανέφερα το site και στα public είναι αλλη εταιρια.

αααα και το Router κατώ του ΜΕΤΡΙΟΥ.

:) :) :)

Συμπέρασμα.....

για απλό serfarisma όπως αναφέρεις οτι θέλεις και με την ταχύτητα που είχες απο τον ΟΤΕ  δεν νομιζω οτι θα έχεις ουσιαστικό πρόβλημα.

για άλλους χρήστες που θέλουν το 100% απόδοσης της γραμμής τους θα πρέπει να προσέυχονται ώστε να μην υπάρχουν πολλόι στην Περιοχή διότι η Wind (και η κάθε WIND) για να βγάλει τα έχοδα της μισθώσης απο τις γραμμές στον ΟΤΕ "υπερφορτώνει" τα dslam με αποτέλεσμα η γραμμη σου να είναι ρυθμισμένη στο 50%

το Router μου Κλειδώνει στα 14ΜΒ και παίζω μόνιμα στα 7ΜΒ ( η γραμμη μου ελεγμένη MAX και με τον ΟΤΕ ήταν 12-14Mbps.)

Η περιοχή μου ειναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

και το καλυτερο το αφησα για το τέλος.....

...είναι η πρωτη φορά που χαίρομαι να πληρώνω τον λογαριασμό κάθε Μήνα.....στα 19,90 με

-ιντερνετ απεριοριστο εως 24 :P εμμμμ 7Mbps.

-απεριοριστα αστικα-υπεραστικα

-αναγνωριση κλησεων, αποκρυψη και τηλεφωνητη on demand (δωρεαν)

-αναλυτικο λογαριασμο και εξόφληση online

-120" στο κινητό για κλήσεις προς όλους με μονολεπτη χρεώση καθε μήνα.

απο τα 90αρια 100αρια και παραπανω που εδινα στον οτε το διμηνο......

σε σύγκριση τιμής - απόδοσης ειμαί παραπανω απο 100% ικανοποιημενος.

Βεβαία περιμενα τα χειρότερα..... :) διαφορετικά θα σου έλεγα 89% ;)

Ελπίζω να βοήθησα

Κάλη Τύχη.

Επεξ/σία από Rude_R
  • Like 1
Δημοσ.

για το κατωτατο της ταχυτητας η του συγχρονισμου δεν θα βγει ακρη εγγυημενα.επισης για το μετριο ρουτερ μην περιμενεις απο εταιρεια καλο ρουτερ.λιγα ρουτερ εχουν δωθει που αξιζαν κατα καιρους.οτι μειωθηκε η ταχυτητα σου μπορει να ειναι θεμα χαλκου αν εχει αλλαξει ο συγχρονισμος σου αλλα μπορει να ειναι και θεμα πιτα dslam αν εχει μειωθει η ταχυτητα αλλα οχι ο συγχρονισμος.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.

Δημοσ.

εγώ πάντως για  wind έχω να πω ότι όσοι έχουν πάει έχουν φύγει λόγω των κακών υπηρεσιών που προσφέρει . θα προτιμούσα hol και forthnet που είναι πολύ καλύτερες εταιρείες και στη forthnet μπορείς να βάλεις και τηλέοραση να βλέπεις πολλά κανάλια  . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...