Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Επειδή σκέφτομαι να βάλω wind σταθερό και adsl καλό είναι να μάθω τις εμπειρίες σας.

Αν κάποιος είναι από περιοχή Χαλκίδας ακόμη καλύτερα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Επειδή σκέφτομαι να βάλω wind σταθερό και adsl καλό είναι να μάθω τις εμπειρίες σας.

Αν κάποιος είναι από περιοχή Χαλκίδας ακόμη καλύτερα

με την wind θα δεις ατομα που λενε τα καλυτερα λογια και θα δεις και ατομα που πεφτουν σε dslam που ειναι πιτα και γκρινιαζουν.απο εκει και περα τωρα εχεις καποιον παροχο η οχι?

το ποσο γρηγορα θα παιξεις εξαρτατε και την αποσταση σου απο τον τοπικο οτε

οτε χαλκιδας = Ε. Βενιζέλου 42 χαλκιδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ Πουλινέ για την απάντηση!

Δεν είναι μακριά το γραφείο από τον ΟΤΕ κι επειδή όπως αναφέρεις ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία

είπα να ρωτήσω για να βγάλω συμπέρασμα.

Με τον ΟΤΕ δεν είχα πολλά προβλήματα με το ιντερνετ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Πουλινέ για την απάντηση!

Δεν είναι μακριά το γραφείο από τον ΟΤΕ κι επειδή όπως αναφέρεις ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία

είπα να ρωτήσω για να βγάλω συμπέρασμα.

Με τον ΟΤΕ δεν είχα πολλά προβλήματα με το ιντερνετ.

αν ειχες καλο χαλκο τον ιδιο χαλκο θα παρεις και τωρα αν μιλαμε για την ιδια γραμμη και οχι για αλλη οποτε πανω κατω τα ιδια με πριν θα εχεις σε ταχυτητα κτλ κτλ.ιδιο Profile παιζουν 9 margin αν και στην Wind λενε οτι μπορεις να ζητησεις και 9 Margin.λογικα με τον οτε ειχες καλυτερα Pings απο οτι θα εχεις με την wind.αν παιζεις games βεβαια μπορεις να ζητησεις και fast path>απο εκεικαι περα υπαρχουν και αλλοι παροχοι

• Like 2
Δημοσ.

Σπάνια παίζω,με ενδιαφέρει το youtube και το mtorrent,με τον οτε κατεβάζω με 1mbps.

Ενεργοποίηση νέας γραμμής παίζει ρόλο?

Δημοσ.

Σπάνια παίζω,με ενδιαφέρει το youtube και το mtorrent,με τον οτε κατεβάζω με 1mbps.

Ενεργοποίηση νέας γραμμής παίζει ρόλο?

με ενα Mebabyte εννοεις οχι 1 Mbit.

λογικα τα ιδια θα εχεις και μετα.απλα αν σου εφεραν νεα γραμμη(αν δεν ειχες ηδη γραμμη απο οτε)δεν θα μπορουσες να ξερεις αν ο χαλκος θα ειναι καλυτερος η οχι.

αν δεν ειχες προβληματα με την γραμμη ως τωρα τοτε καλο ειναι να γυρισεις την ιδια γραμμη στην wind>αν ομως ειχες πχ πολλα προβληματα με την υπαρχουσα γραμμη λογω χαλκου πχ απσυνδεσεις κτλ εκει εντος εισαγωγικων αξιζει να δοκιμασεις την τυχη σου με νεα γραμμη αν και το κοστος ενεργοποιησης ειναι πιο μεγαλο.εσυ εφοσον ησουν καλα με νορμαλ θεματα με την γραμμη τοτε γυρνας την ηδη υπαρχουσα γραμμη στην wind η σε οποιον αλλο παροχο πας.παντως απο οτε φυγε γιατι ειναι ακριβος.

• Like 1
Δημοσ.

Οι εργαζόμενοι της wind είναι ταχύτατοι!

Έδωσα το νούμερο μου online και σε δευτερόλεπτα τηλεφώνησαν!

πελατη και προμηθεια θα παρουν.γιατι να μην το κανουν?το προβλημα παντα ειναι το after sale.

• Like 1
Δημοσ.

Ο οτε είναι ακριβός και έχω δώσει ήδη πολλά λεφτά για υπηρεσίες που δίνουν και άλλοι πάροχοι.

Κάποιες φορές  είχε εκνευριστικές αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Ο οτε είναι ακριβός και έχω δώσει ήδη πολλά λεφτά για υπηρεσίες που δίνουν και άλλοι πάροχοι.

Κάποιες φορές  είχε εκνευριστικές αποσυνδέσεις.

η αποσυνδεση μπορει να οφειλεται σε πολλα.

α.χαλια ρουτερ.

β.προβλημα στην εσωτερικη καλωδιωση.

γ.προβλημα στον χαλκο του οτε που αυτος δεν μας συμφερει διοτι αν ο χαλκος εχει προβλημα θα ερθει το προβλημα παρεα και στον νεο παροχο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήταν συχνές και διορθώθηκαν όταν επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα.

Απλά δεν συμφέρει ο οτε με τίποτα.

Σκέφτηκα και την hol αλλά η wind έχει καλύτερη προσφορά με 25 ευρω.

Δημοσ.

δες και forthnet.επαιζε μια προσφορα χριστουγεννα δεν ξερω αν παιζει ακομα.επαιζε και ενα προπληρωμενο αν σε παιρνει οικονομικα.το καλο ειναι το 6 margin Που δινει

• Like 1
Δημοσ.

τα 25 ευρώ της wind είναι για on-line προσφορά και για 24 μήνες  , κανονικά είναι 40 ευρώ μην μπερδεύεσαι με αυτά που λένε .ρώτα τι έχουν τραβήξει όσοι ήταν σε wind . Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα πάρουν νέους πελάτες και μετά σε γράφουν

• Like 1
Δημοσ.

Είχα προσφορά στη Wind με 15 (χοντρικά) ευρώ το χρόνο, το πιο απλό πακέτο. Την έκανα πέρυσι, και φέτος μου λέγανε κάτι νούμερα πάνω απτά διπλάσια.

Επέμεινα φουλ και είπα ότι θα φύγω και τελικά μου το κάνανε νομίζω 20 ευρώ περίπου. Οπότε τα 40 ευρώ δεν ξέρω τί είναι, προφανώς άλλο πακέτο απτο δικό μου..

Όπως και να έχει η ταχύτητά μου έιναι πάρα πολύ χαμηλή για Άνω Γλυφάδα. Ακριβώς απέναντι μένουν οι γονείς μου και έχουν πάλι με Wind (δηλαδή Tellas) και είναι πολύ πιο γρήγορο. Τί μπορώ να κάνω?

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πρόσφατα πήγα στην forthnet με 29.90 3play με προσφορά και έχω 24αρι ίντερνετ και απεριόριστα σταθερά  και παρότι έκανα την αλλαγή κοντά στις γιορτές και πίστευα οτι κάτι θα συμβεί, η αλλαγή έγινε άμεσα.

Είχα προσφορά στη Wind με 15 (χοντρικά) ευρώ το χρόνο, το πιο απλό πακέτο. Την έκανα πέρυσι, και φέτος μου λέγανε κάτι νούμερα πάνω απτά διπλάσια.

Επέμεινα φουλ και είπα ότι θα φύγω και τελικά μου το κάνανε νομίζω 20 ευρώ περίπου. Οπότε τα 40 ευρώ δεν ξέρω τί είναι, προφανώς άλλο πακέτο απτο δικό μου..

Όπως και να έχει η ταχύτητά μου έιναι πάρα πολύ χαμηλή για Άνω Γλυφάδα. Ακριβώς απέναντι μένουν οι γονείς μου και έχουν πάλι με Wind (δηλαδή Tellas) και είναι πολύ πιο γρήγορο. Τί μπορώ να κάνω?

αν θές έχει και προπληρωμένο με 15 ευρώ η φορτηνετ αν δεν χρησιμοποιείς πολύ το τηλέφωνο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...