imvrios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ξέρω ότι είναι ebay αλλά το ποσό είναι πολύ μικρό και ο πωλητής με πολύ καλή αξιολόγηση, οπότε το ρίσκο αξίζει. Λοιπόν, μόνο 6,89€ για μαγνητική θήκη/stand για πολλά δημοφιλή tablets (δείτε στη σελίδα της προσφοράς), όπως το παλίο και το νέο Nexus, το iPAD Air, κάποια μοντέλα Amazon Kindle και Samsung: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400568446997 Με 6,89€ παίρνεις τα παρακάτω: Package Includes1 x Tablet Case1 x Screen Protector1 x Screen Polishing Cloth1 x Capacitive Stylus Η ποιότητα βέβαια δεν αναμένεται να είναι η καλύτερη αλλά είναι VFM.
rasputin _ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα . Εχτές παρέλαβα μια θήκη για iPad 3 και ήρθε μαζί με στυλό και screen protector. Screen Polishing Cloth πάντως δεν είχε μέσα στο πακέτο. Ευχαριστω imvrios 1
imvrios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ πήρα για Nexus 7. Είχε πανάκι και προστατευτικό οθόνης. Μια χαρά για τα λεφτά της, καινούργια, απλώς έχει μία έντονη μυρωδιά και την έχω αφήσει λίγο να φύγει πριν τη χρησιμοποιήσω. Περίεργο.
rasputin _ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εγώ σήμερα το έβαλα και δεν είχε έντονη μυρωδιά ,Ελάχιστα μπορώ να πω . Φυσικά ήταν ολοκαίνουρια η θήκη και άπλα δεν είχαν βάλει πανάκι για καθαρισμό . Μικρο το κακό . Προσωπικά είμαι ευχαριστημενος από την αγορά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα