Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα και χρόνια πολλά ευτυχισμένο το νέο έτος

Δεν πάει πολύ καιρός που αγόρασα το laptop μου και έχω ένα μικρό προβληματάκι

κολλάει μερικές φορές όταν ανοίγει έχω τα windows 8 .1  όταν ανοίγω ιστοσελίδες αργεί και

εμφανίζει (δεν ανταποκρίνεται)  το κάνει συχνά αυτό γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει

Δημοσ.

Στον σκληρό είναι όλα οκ; Κάνε ένα σκανάρισμα για ιούς κι καμία επιδιόρθωση.

Αν μπαίνεις στο browser σου με του που ανοίγει το λάπτοπ, φυσικό είναι!

Καλώς ήρθες στο φόρουμ κι καλή χρονιά!

Δημοσ.

από σκληρό μια φορά άκουσα ένα τακ τακ  αλλά δεν το ξανα έκανε από ιούς δεν έχω δεν κατεβάζω και πολύ να έχω θέμα με αυτό

κολλάει και αφού περιμένω να φορτώσει και συνεχίζει τα ίδια...

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός οπότε δεν μπορώ να σου πω τι πρόβλημα υπάρχει, περίμενε να σου απαντήσουν άλλοι, καλή τύχη με το πρόβλημα σου :Ρ

Δημοσ.

Dell 15R inspiron 3537 i5 4200u/6GB/750GB δεν έχω κάποιο πρόβλημα στον σκληρό μια φορά άκουσα ένα μικρό ήχο μέσα από το laptop μου αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%..

Δημοσ.

Dell 15R inspiron 3537 i5 4200u/6GB/750GB δεν έχω κάποιο πρόβλημα στον σκληρό μια φορά άκουσα ένα μικρό ήχο μέσα από το laptop μου αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%..

ανέβασε screenshot απο hdsentinel

Δημοσ.

WDC WD7500BPVX-75JC3T0 αυτός είναι ο σκληρός μου δεν βρήκα φώτο...

κατεβάζεις το hdsentinel το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου,το τρέχεις και τα αποτέλεσματα που θα βγάλει τα ποστάρεις εδώ με φωτό.

Δημοσ.

Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι τέλεια δεν χρειάζεται καμία ενέργεια... δεν βρίκε κάποια βλάβη δεν έχω καλώδιο να περάσω την φώτο αυτη τη στιγμή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...