carbon86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν ΔΕΝ θελεις custom firmware για να τρεχεις ανεπίσημα προγράμματα τοτε σουπερ σλιμ απο κάποια αγγελια να εχει ακομα εγγυηση και αποδειξη βεβαια να εχει μεσα σκληρο αρκετο πανω απο 200γβ ή να εχεις εσυ να βάλεις και η τιμη να ειναι αναλογη του σκληρού πχ χωρίς σκληρό στα <120. Ειναι ολοκαινουρια δεν εχουν ταλαιπωρηθεί, ολοδροσα (δεν ζεστένοντια, αθορυβα, πανάλαφρα ωστοσο κατα γενικη ομολογιά ασχημα-δεν συμφωνω) Αν θελεις custom firmware σλιμ ετοιμο ή που να δεχεται custom firmware σε αναλογη τιμη αναλογα την ταλαιπωρια του και τον σκληρό του. Αυτα σιγουρα μονο απο αγγελια αφου τ α σλιμ δεν πουλιούνται πια σε καταστήματα. 1
pc_master88 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση. ήσουν κατατοπιστικότατος
feretros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αν επείσης σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια PS1 και PS2, τότε η μόνη σου επιλογή είναι το fat (από τις πρώτες εκδόσεις με τον 60άρη σκληρό).
cortaN@ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιχνίδια PS1 παίζουν όλα τα ps3, ανεξαρτήτως μοντέλου. Παιχνίδια PS2 παίζουν τα FAT 60gb σε PAL και 60,80 και 20gb σε NTFS (αμερικάνικα). Ωστόσο τα περισσότερα fat είναι ταλαιπωρημένα και θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα για να σου δώσουν πίσω αυτό που αξίζουν. Σε superslim, αισθητικά πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται το άσπρο. Η τιμή του όμως παραμένει υψηλή, ενώ η ενσωμάτωση μικρού σκληρού δε βολεύει. Επίσης τα slim με custom firmware υποστηρίζουν εξομοίωση PS2 games, αν και δε γνωρίζω κατά πόσο ικανοποιητική είναι. Η τιμή του ps3 πάντως παραμένει υψηλή για κονσόλα 7ετίας και με τη βασική έκδοση του 360 (4gb) να έχει πέσει αισθητά.
NIKOS90 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπερα στο forum. Σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο ps3 πρωην κατοχος ps1,ps2 μετα το γυρισα σε xbox 360 αλλα σκεφτομαι να γυρισω πισω. Θα ηθελα τις γνωμες σας επισης ποιο μου προτεινετε το slim η το super slim? Ευχαριστω!
ultralisk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 slim με τα 1000...καλύτερη κατασκευή και πιο όμορφο από το έκτρωμα το super slim που θυμίζει 90s το drive
iliastsakalis123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ps3 slim ή superslim? θελω να παρω ενα playstation και δεν ξρ ποιο απο τα δυο μοντελα να παρω.Εχω ακουσει οτι το superslim εχει προβλημα με τα γραφικα του
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Χαζομάρες σου είπαν. Μια χαρά GPU έχει.
JohnJohn3484 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Slim θα πάρεις μόνο αν θες να περάσεις custom firmware στο ps3. Βέβαια δεν παίρνουν όλα τα slim custom.
Roni09 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει καποιο θεμα με το ps3 superslim 500gb edition ? γιατι εχω ακουσει οτι laggαρει λογο αργου hdd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα