Προς το περιεχόμενο

PS3: Fat, Slim ή Super Slim;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ΔΕΝ θελεις custom firmware για να τρεχεις ανεπίσημα προγράμματα τοτε σουπερ σλιμ απο κάποια αγγελια να εχει ακομα εγγυηση και αποδειξη βεβαια να εχει μεσα σκληρο αρκετο πανω απο 200γβ ή να εχεις εσυ να βάλεις και η τιμη να ειναι αναλογη του σκληρού πχ χωρίς σκληρό στα <120. Ειναι ολοκαινουρια δεν εχουν ταλαιπωρηθεί, ολοδροσα (δεν ζεστένοντια, αθορυβα, πανάλαφρα ωστοσο κατα γενικη ομολογιά ασχημα-δεν συμφωνω)

Αν θελεις custom firmware σλιμ ετοιμο ή που να δεχεται custom firmware σε αναλογη τιμη αναλογα την ταλαιπωρια του και τον σκληρό του. Αυτα σιγουρα μονο απο αγγελια αφου τ α σλιμ δεν πουλιούνται πια σε καταστήματα.

• Like 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν επείσης σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια PS1 και PS2, τότε η μόνη σου επιλογή είναι το fat (από τις πρώτες εκδόσεις με τον 60άρη σκληρό).

Δημοσ.

Παιχνίδια PS1 παίζουν όλα τα ps3, ανεξαρτήτως μοντέλου.

Παιχνίδια PS2 παίζουν τα FAT 60gb σε PAL και 60,80 και 20gb σε NTFS (αμερικάνικα). Ωστόσο τα περισσότερα fat είναι ταλαιπωρημένα και θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα για να σου δώσουν πίσω αυτό που αξίζουν.

Σε superslim, αισθητικά πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται το άσπρο. Η τιμή του όμως παραμένει υψηλή, ενώ η ενσωμάτωση μικρού σκληρού δε βολεύει.

Επίσης τα slim με custom firmware υποστηρίζουν εξομοίωση PS2 games, αν και δε γνωρίζω κατά πόσο ικανοποιητική είναι.

Η τιμή του ps3 πάντως παραμένει υψηλή για κονσόλα 7ετίας και με τη βασική έκδοση του 360 (4gb) να έχει πέσει αισθητά.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα στο forum. Σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο ps3 πρωην κατοχος ps1,ps2 μετα το γυρισα σε xbox 360 αλλα σκεφτομαι να γυρισω πισω. Θα ηθελα τις γνωμες σας επισης ποιο μου προτεινετε το slim η το super slim? Ευχαριστω!

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο θεμα με το ps3 superslim 500gb edition ? γιατι εχω ακουσει οτι laggαρει λογο αργου hdd 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...