johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 και κατι τελευταθι οσο αφορα την εγγυηση μου δινουν αποδειξη?δεν πιστευω(σε περιπτωση που χαλασει) να τ παω στην δικια μας σονυ και να μου πει οτι πρεπει να το παω εξωτερικο ?γιατι φραγκα δεν παιζουν φιλε μου...εχει καποιο ιμει καθε κονσολα και αυτη καταλαβαινουΝ? Μην ανησυχεις για το αμαζον,δε θα σε αφήσουν ξεκρεμαστο. Εγώ είχα πάρει πακέτο ps3 με god of war και επειδή τους είπα οτι ηταν χτυπημένη η θήκη του παιχνιδιού θέλαν να μου στείλουν καινουριο ολοκληρο πακέτο και θα παίρνανε το παλιό πίσω με δικά τους έξοδα.
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Και άμα χαλάσει μετά από ένα χρόνο με σοβαρό πρόβλημα η απλά κάνει πολύ θόρυβο Θα πρέπει να μιλήσω με το Amazon η με την ελληνική Sony?δεν ξέρω ρε παιδιά είμαι σε δίλλημα.... Βέβαια είναι τριάντα ευρώ κάτω Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου (Μήπως να περιμένω να Μπους οι εκπτώσεις πρώτα); H εγγυηση ειναι παντου 1 χρονο Sony. ισχυει με την αποδειξη αγορας. Εξυπακουεται αυτο Τα μεταφορικα βγαινουν οταν βαλεις το προϊον στο καλαθι και προχωρησεις στο checkout. κατι 6-7 λιρες βγαινανε (10 ευρω). Επίσης στην Ελλάδα κάπου το βρήκα με δύο χρόνια εγγύηση
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου αν αγχώνεσαι τόσο πολύ για αγορά απ'έξω άστο, πάρτο από εδώ να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο. Που σίγουρο θα το έχεις έτσι κ αλλιώς αλλά πιο πολύ ψυχολογικά το λέω. Το να χαλάσει η κονσόλα μετά από 1 χρόνο, στη Sony θα καταλήξεις όπως και να έχει ακόμα και από εδώ να το έχεις πάρει, οπότε μην σε αγχώνει αυτό. Για τα 2 χρόνια τώρα, κανονικά ΟΛΕΣ οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν από Ευρωπαική νομοθεσία 2 χρόνια υποχρεωτικά. Κάποιοι πονηρίδηδες (πχ Sony, Apple) λένε 1 χρόνο και ουσιαστικά ποντάρουν στην άγνοια του κόσμου για να του πάρουν τα λεφτά σε περίπτωση επισκευής μετά τον 1 χρόνο (και μέσα στον δεύτερο).
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 polaki εσ\υ τι μου προτεινεις ?για κλατερο και πιο οικονομικο απο που ? και τι ?xbox or sony?
mtzs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Επίσης στην Ελλάδα κάπου το βρήκα με δύο χρόνια εγγύηση ισχυει οτι σου ειπε ο πολακις δηλαδη η ευρωπαϊκη νομοθεσια επιβαλλει 2 χρονια Apple + Sony εχουν παντου 1 και Ελλαδα ακομη. Οποιο μαγαζι λεει 2 δεν το αναλαμβανει καθοτι η εγγυηση ειναι απο την Cometron, οτι και να σου λενε. Μπορεις ομως να τους επιβαλλεις εσυ στην cometron τα 2 χρονια βαση ευρωπαϊκης νομοθεσιας και να τους πεις οτι θα τους καταγγειλεις στα επισημα οργανα του κρατους (Γενικη γραμματεια καταναλωτη www.efpolis.gr) Τοτε να δεις πως συμμορφωνονται
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εσύ έχεις κάνει κάτι τέτοιο; Ποτέ;είχε αποτέλεσμα;
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Γιατί τρελενεσαι απο τωρα για την εγγυηση; τα slim κ τα super slim ειναι αξιόπιστα . Αν σε ενα χρονο που θα τελειώσει σου παθει κάτι βλέπεις. Αλλιως δώσε 360€ και παρε αυτό το πακέτο με 4χρονια εγγυηση (κωτσοβολου τα 3). http://kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/consoles/ps3/131710-sony-ps3-500gb-&-gt6-&-the-last-of-us-&-ferrari-%CE%BC%CE%B5-4%CE%B5%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7
mtzs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μολις ηρθα απο sevenspot.gr Ενα πολυ καλο πακετο ειναι το Ps3 superslim12GB + δευτερο Dualshock 3 + GOW Ascension στα 199 Αν σε ενδιαφερει κ δευτερο χειριστηριο το χτυπας κ βαζεις σκληρο με 60 ευρω το πολυ μαζι με το mounting bracket
mtzs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν το ειχε στο site. Το ειχε στο φυλλαδιο και γραφει εως 5 Ιανουαριου Στο λεω 100% Πηγαινε σε ενα κοντινο της γειτονιας σου η παρε τηλεφωνο και ρωτα τους. Δε χανεις κατι.
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 einai δυσκολο να αλλαξεις τον σκληρο δισκο?γτ δεν εχω ιδεα?
mtzs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 για μενα 5 λεπτα Για σενα 10 να πηγαινεις με προσοχη βημα βημα Οριστε απο τον επισημο δικτυακο τοπο http://gr.playstation.com/upgrade-ps3/ Εδω απο αλλου http://www.ps4forums.gr/vb/content.php/237-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%A3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%94%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B1-PS3 Και εδω βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=QEXhekuIIqg Θα χρειαστεις αυτο εδω http://www.ebw.gr/el/product/90074/Sony-9263432-PlayStation-3-Super-Slim-Hard-Drive-HDD-bracket-711719263432 Και εναν οποιδηποτε σκληρο SATA 2,5 ιντσων 9,5mm υψος. καλο ειναι να ειναι μεγεθος απο 250GB και πανω
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερο είναι να πάρω το πσ3 με ένα δεύτερο τηλεχειριστήριο ή ένα παιχνίδι;προτείνεται μου ιδέες...
playstationakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα.. εχω ψαξει στο φορουμ για κατι τετοιο αλλα δεν εχω βρε κατι.. ενδιαφερομαι για πσ3 και θελω να ρωτησω.. αξιζει το συπερ σλιμ? 12 gb hdd τι σημαινει? μονο 12 λιγα δεν ειναι?? κατι ακουσα οτι κατι παιζει με το ματακι.. ευχαριστω για τον χρονο σας!!
pc_master88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο ps3...τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο? ποιο βγάζει λιγότερα προβλήματα? δεν ασχολούμε και πολύ με κονσόλες. μια γρήγορη ματιά που έριξα στο google είδα τι παίζει πάνω κάτω. Επίσης σε θέμα hardware όλα είναι ίδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα