thodoris20s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Mounting bracket βρήκες φίλε μου; Στο public στο cosmos (Θεσσαλονίκη) δεν είχε...
erwtas13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πήγα στο public Νέας Σμύρνης και ούτε αυτό είχε το Mounting bracket. Μάλιστα που είπαν ότι δεν θα ξαναφέρουν. Επίσης μου είπαν ότι ο μοναδικός εσ. σκληρός που δέχεται και αναγνωρίζει ειδικά το super slim 12GB είναι αυτό της SONY (επιβεβαιωμένο από την ίδια). Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει σε super slim 12GB? Επανέρχομαι πάλι. Μόλις μίλησα με SONY hellas και μου είπαν ότι το super slim 12GB δέχεται οποιοδήποτε εσ. σκληρό με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο forum (2,5'', SATA...) ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ Επίσης η SONY θα φέρει Mounting bracketς σε μια εβδομάδα
thodoris20s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ωραία νέα αυτά. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει αντιπροσωπεία sony ξέρει κανείς;
prokf Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω ειχα απο το laptop ενα bracket με κορδονακι για να τραβας το σκληρο!βεβαια ειναι πιο λεπτο και ο σκληρος στην ουσια δεν παταει(οριζοντια θεση)αλλα το εφτιαξα βαζοντας δυο ραγες(μεταλλακια)ενα δεξια και ενα αριστερα.Γινεται εννοειται και χωρις το bracket με τη διαφορα οτι πριν απο ενα ταξιδι/μεταφορα ο δισκος πρεπει να αφαιρεθει και να μεταφερθει ξεχωριστα.Λιγο φαντασια και ενα κορδονακι να τον τραβατε εξω μην ξεχασετε...... . Επίσης μου είπαν ότι ο μοναδικός εσ. σκληρός που δέχεται και αναγνωρίζει ειδικά το super slim 12GB είναι αυτό της SONY (επιβεβαιωμένο από την ίδια). 'Σιγουρα' επρεπε να τους ελεγες!καταφατικα. Οχι φιλε μου, μπορεις να βαλεις οποιον 2,5αρι θες μεχρι 9,5mm! Eπισης να πω σε οποιον εχει χειριστηρια ps2 μπορει να τα χρησιμοποιησει με αυτο http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6026414 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2013 από prokf
mtzs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Επίσης μου είπαν ότι ο μοναδικός εσ. σκληρός που δέχεται και αναγνωρίζει ειδικά το super slim 12GB είναι αυτό της SONY (επιβεβαιωμένο από την ίδια). Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει σε super slim 12GB?Τα τινα ειναι τα εξης: 1. Δεν ξερουν τι τους γινεται και ειναι παντελως ασχετοι με το θεμα 2. Παραπληροφορηση οπως συνηθως συμβαινει σε ολες τις αλυσιδες προκειμενου να πιασουν οσο περισσοτερα κοροιδα μπορουνε. Και δημιουργειται η ευλογη απορια: Αφου κανει μονο δισκος της Sony οπως λενε οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ τοτε γιατι η σονυ πουλαει OFFICIAL mounting bracket ξεχωριστα; Υπαρχει καπου official σκληρος δισκος ΣΚΕΤΟΣ οχι με το πακετο των 90 ευρω και δεν τον εχουμε παρει γραμμη ακομη;
prokf Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Για το παραπανω εξαρτημα να γνωριζεται οτι δουλευει αριστα το χειριστηριο το παλιο,και μαλιστα οι παλιες κατω σκανδαλες ειναι πιο καλες,και δεν γλιστρανε τα δαχτυλα σου.Τα αναλογικα δουλευουν τελεια και σε fps,οχι σαν ενα hama που ειχα,και ηταν απλα απαισιο.Δεν μπορουσες να παιξεις fps.Το converter που προτεινω εχει απανω τεσσερα λαμπακια αριθμημενα,τα κλασικα του χειριστηριου του ps3 που σου λεει πιο νουμερο ειναι το χειριστηριο σου.Επισης μετατρεπει το κουμπακι 'ANALOG' στο κουμπακι του ps3.Και ακουει με ενα αγγιγμα,ειναι πολυ ωραιο.Μια πολυ καλη και οικονομικη λυση. Στο ps3 το κουμπακι με το σημα αμα το κρατησεις πατημενο σε παει στο μενου που επιλεγεις τα χειριστηρια,λοιπον αυτο με την αποπανω μετατροπη απλα πατας στιγμιαια του 'analog' το αφηνεις και το ξανα πατας αλλα το κρατας πατημενο αυτη τη φορα.(το πατημα-αφημα-ξαναπατημα γινεται κατευθειαν μην αφησετε χρονο αναμεσα τους).
spacecowboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 οχι παιδια το super slim 12gb δεν περνει μονο τον σκληρο της sony του εχω βαλει εγω πανο 320ρη απο λαπτοπ χορις το mounting braket πανω μαλιστα με λιγο χαρτι απο κατο για να ερθει στο ιδιο υψος και να μην κουνιετε ολα καλα ειναι εχω κατεβασει και παιζω πολλα απο τα games tou psplus (ειναι απο αυτα του γερμανου με τον 1χρονο psplus και δευτερου μοχλου στα 229) και btw παιζω uncharted3 αυτες της μερες κανενα lag και τα λοιπα που αναφερθηκαν ποιο πισω ολα κομπλε!καλη χρονια σε ολους 1
Infant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 παιδια μηπως εχει τωρα καμια προσφορα με ps3 ειτε slim h super slim σε καλη τιμη;
thodoris20s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δύσκολα τώρα... απ'ότι είδα μέχρι και το ebw το πήγε στα 230-240. Στις εκπτώσεις τώρα και μετά.
Infant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 βρήκα ένα ps3 super slim 12 gb στο amazon με 150 λύρες πως το βρίσκετε ;
thodoris20s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 τα μεταφορικά κοίτα γιατί μερικοί έχουν κάτι τρελά 20-25 λύρες και βγαίνει πάλι στα ίδια φράγκα με εδώ. Επίσης θα χρειαστείς αντάπτορα για την πρίζα
Infant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 τα μεταφορικα πως τα βλεπω για τον ανταπτορα δεν κοστιζει πολυ το πολυ ενα 5 Ε και πολυ λεω
mtzs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το εχω βαλει ακριβως μια σελιδα πισω. Ειναι καλη τιμη βγαινει στα 185 ευρω αυτη τη δεδομενη χρονικη στιγμη 50 ευρω κατω απο ελλαδα, καλη σχετικα τιμη για τα σημερινα δεδομενα. επισης εχω βαλει και λινκ να το παρεις μαζι με mounting bracket. Στο αγγλικο αμαζον δεν πληρωνεις μεταφορικα εαν η παραγγελια ειναι > 25 λιρες και επιλεξεις super saver delivery. Υπεθεσα πως το γνωριζατε γι αυτο δεν το ανεφερα καν. Μπορειτε απλα να το δοκιμασετε για να το επιβεβαιωσετε φτανοντας ενα βημα πριν το τελικο confirmation. Αλλα ακομη κι αν κατα λαθος πατησετε confirm purchase, παλι μετα υπαρχει η δυνατοτητα αμεσης ακυρωσης της παραγγελιας χωρις χρεωση της καρτας. ΥΓ: Η πλακα με τις τιμες ειναι οτι αν ελεγες περυσι οτι θες να παρεις PS3 160GB στα 240 ευρω θα σε κραζανε, γιατι παιζανε κατι προσφορες σουπερ εως και το πασχα. και τωρα βγαζουν το 12αρι σκετο στα 240 εν μεσω ακομη πιο δυνατης κρισης !!! τι να πει κανεις
Infant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το εχω βαλει ακριβως μια σελιδα πισω. Ειναι καλη τιμη βγαινει στα 185 ευρω αυτη τη δεδομενη χρονικη στιγμη 50 ευρω κατω απο ελλαδα, καλη σχετικα τιμη για τα σημερινα δεδομενα. επισης εχω βαλει και λινκ να το παρεις μαζι με mounting bracket. Στο αγγλικο αμαζον δεν πληρωνεις μεταφορικα εαν η παραγγελια ειναι > 25 λιρες δηλαδη δεν θα πληρωσω μεταφορικα και θα μου ερθει 185;
mtzs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι δοκιμασε και θα δεις αρκει να επιλεξεις super saver delivery. Επισης στo account settings φροντισε να πας στο payment methods --> turn currency converter on/off και να το θεσεις στο off. θα πληρωσεις σε λιρες κανονικα γιατι αν εχεις το currency converter στο on τοτε θα κανει τη μετατροπη το αμαζον και κραταει καποιο comision οποτε βγαινει λιγο πιο ακριβα (5-10 ευρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα