Προς το περιεχόμενο

PS3: Fat, Slim ή Super Slim;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μουφοπροσφορα ειναι:

το 2ο χειριστηριο δεν ειναι DS3 και σε καμια περιπτωση δε φτανει την ποιοτητα και την αισθηση του DS3 (10-15 ευρω κοστιζει κανονικα) και σε αναγκαζει να παρεις ενα μουφα κοντρολλερ που δεσμευει και την μια usb port απο τις 2 του ΠΣ3. Δεν ξερω αν ειναι ασυρματο η ενσυρματο αλλα και ασυρματο να ειναι θα εχει στικακι που μπαινει στη usb για να δουλεψει με το ΠΣ3. Και μη πει κανεις πως ειναι αυθεντικο γιατι αν ηταν DS3 θα το λεγανε με μεγαλα γραμματα. (Πηγε και ρωτησε ξαδερφος μου και του ειπαν πως δεν ειναι DS3)

Τα DS3 ασυρματα ενωνονται με BT και δεν δεσμευουν καμια usb.

Παμε τωρα στην καρτα. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ αν παρεις την καρτα θελεις για αρχη 50 και βαλε GB για να κατεβασεις τα παιχνιδια που δινει δωρεαν. Που θα τα χωρεσεις σε 12GB σκληρο;. Οποτε πας αυτοματως σε +55 ευρω (στην καλυτερη) για να αγορασεις barcket + σκληρο.

Εν κατακλειδι αν το δεις καθαρα απο θεμα χρηματων σου κανουν δωρο 50 ευρω (PSN+ gamepad) και βγαινει 179 (20 ευρω κατω απ τον ανταγωνισμο) η κονσολα. Καλη τιμη αλλα σε δεσμευει με το μουφαpad + το οτι πρεπει να αγορασεις σκληρο

• Like 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπαμε ότι ο φίλος δεν έχει πρόβλημα γιατί έχει ήδη σκληρό σε λάπτοπ που κάθεται. Όσο για το gamepad οκ προφανώς δεν είναι ds3 αλλά και πάλι για να κάνεις λίγο χαβαλέ με την παρέα τώρα για αρχή για κάνα προ καλά είναι. Και για την συνδρομή στο κάτω κάτω δεν την ενεργοποιείς τώρα και την κάνεις μόλις μαζέψεις λίγα χρήματα για σκληρό. Εγώ πιστεύω ότι αξίζει

Δημοσ.

Ετσι οπως το θετεις θα συμφωνησω απολυτα. Για τον μοναδικο λογο οτι εχει σκληρο και καθεται και μπορει αμεσα να τον βαλει επανω.

θα χρειαστει μονο το bracket (+10 ευρω). Σε αυτη την περιπτωση ειναι καλη τιμη γιατι το PSN plus οπως και να εχει αξιζει.

Αλλα και παλι δεν ξερουμε τι γινεται με το θεμα lag + frame drop στα super slim και αν αυτο συμβαινει μονο στα 500αρια η και στα 12αρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον δεν τοποθετιθηκα καλα απο την αρχη.Κανονικα παιζω στο pc απλα τον τελευταιο καιρο βαριεμε την καρεκλα και θελω καναπε και τηλεοραση.Απο κει και περα πολλα λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν.Δεν με ενδιαφερει η συνδρομη.επισης δεν θα με ενδιεφερε ενα μη γνησιο χειριστηριο.ετσι και αλλιος εχω χειριστηριο πσ2 και ανταπτορα.επισης κατελειξα στην απλη σλιμ διοτι ειναι απλα πιο 'οριμη' τιποτα αλλο.τελος, το 12αρι ειναι απλα η πιο προσιτη επιλογη.περα απο το αν δεν ειναι vfm.

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ.

offtopic: εγω προσφατα επανηλθα σε gaming στο πισι μετα απο 2 χρονια. (Alan Wake, Splinter Cell Conviction)

Αμα πω πως δε μου κανει αισθηση πλεον θα ειναι τραβηγμενο;

Δημοσ.

καθολου....ισα ισα που πιστευω οτι αν κολλησεις με το χειρηστηριο τελειωσε.Τα fps βεβαια ειναι πολυ ανωτερα με ποντικι.Ομως ο βασικος παραγοντας που το κανω ειναι ο αυχενας μου που με πιανει μετα τις 3-4 ωρες.Επισης το gaming  δεν ειναι μονο ποσα kills θα κανεις,ειναι η συνολικη αισθηση που αποκομιζεις.Για τα αλλα παιχνιδια υπαρχει το xbox360 controller που κανει παπαδες.Τελος με τη κονσολα εχεις το plug and play που καπιες στιγμες ειναι απλα πολυτιμο. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ο γερμανος τωρα.Ας τον ξεφτιλισω λιγο.Σημερα το πρωι πηρα τηλεφωνο.Κονσολες απλες σλιμ δεν υπαρχουν καθολου.ουτε ξερουν ποτε θα εχουνε,εξου και τα 230 στην τιμη.Οταν μετα σικωσα το κολο μου να παω μεχρι εκει να παρω το σουπερσλιμ στα 200ε,πηγα εκει και ρωτισα αν η τιμη ειναι στα 200.μου ειπαν φισικα,φισικα.αφου μου προτειναν το 500αρι καμια 20αρια φορες πρωτα.και αφου πηγα στο ταμιο και περιμενα 20 λεπτα στην ουρα, μετα μου ειπαν οτι απο 6/1 κοστιζει παλι 239ε.Δεν συνεχιζω αλλο διοτι ηδη ξεσπασα στη μανα μου που ηταν συνοδηγος στο αμαξι.Η ηρεμια ειναι πρωσον στην εποχη που ζουμε.Το παραγγειλα απο το u.gr ενα καταστημα που δεν ειχα ποτε παραπονο,και αυριο μου το φερνουν και τσαμπα σπιτι με κουριερ.ηθελα και buy back εγω.....

Σε ενα αλλο καταστημα του γερμανου που πηρα μονο για το γαμωτο,για το σλιμ το απλο,μου ειπαν οτι δεν υπαρχει και ΙΣΩΣ φερουν 320αρια.τα 160αρια τερμα.Οτι να'ναι ομως!Λοιπον πουλαω Iphone 4s  15ε,μονο που δεν εχω το Iphone.ενδιαφεται κανεις?

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παλικαρια!πηρα απο το u.gr το 12αρι στα 199ε.το παραγγειλα και μετα απο 1 ωρα που ξαναμπηκα το ειχαν παει και αυτοι 240e.Τους πηρα τηλ και τους ειπα εγω εκανα την παρραγγελια στα 199,αν το τιμολογισετε στα 240 μην το φερετε καθολου.τελικα η τιμη εκλεισε στα 199.οποιος θελει το 12αρι να μπει στο skroutz και να το παρει απο 192-199ε.ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!υπαρχουν ακομα αξιολογα μαγαζια του κρατανε την τιμη κατω απο 200.Σημερα θα παραλαβω το πσ3 και προς το βραδυ,θα αναφερω τα περι lag(αν τελικα αυτο υφισταται).

A!MHN ΞΕΧΑΣΩ!μην νομιζει κανεις οτι ο γερμανος πηγε να μου δωσει το 12αρι στα 240 μαζι με συνδρομη και μουφατο χειριστηριο.ΣΚΕΤΟ!Αληθεια ποσο καιρο την κρατησαν αυτην την προσφορα?1 μερα?

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα

Εγω τελικα αγόρασα το ps3 super slim 500 g και δεν έχω αντιμετώπισει κάποιο θέμα με το lag. Βασικά έκανα και την συνδρομή αμέσως στο psn plus πίστευα και πείστηκα ότι αξίζει για 37€ και φυσικά έχω αρκετούς τίτλους ήδη στον σκληρό δίσκο

Έναν ελαφρύ πάντως θόρυβο παραπάνω απο ενα slim ενός φίλου στο disc reader μπορω να το διακρίνω και να επιβεβαιωσω

Καλη χρόνια να έχουμε!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον αποτελεσματα τωρα.

1.Δουλευει μια χαρα χωρις προβληματα.

2.Δεν ειναι τοσο 'πλαστικο' οσο φαινεται.

3.το driver ακουγεται ελαχιστα,ομως οχι συνεχεια,επισης ο ηχος δεν ειναι ενοχλητικος,και με λιγη ενταση απο την τηλεοραση εξαφανιζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ps3 γυρισε στην παλια του τιμη σχεδον παντου.Εχουν μεινει πολυ λιγα καταστηματα με τιμη 200.Αγοραστε το οσο προλαβαινετε.

Επεξ/σία από prokf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...