Προς το περιεχόμενο

PS3: Fat, Slim ή Super Slim;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω που ασχολεισαι απλα δεν με βοηθας.για να καταλαβεις εχω και σταθερο και ενα laptop 4-5 ετων το οποιο δεν χρησιμοποιω.εχει 160αρι απανο.τον κανω τραμπα την επομενη στιγμη.ξερω επισης οτι πρεπει να τον βαλο 'αδιαμορφοτο' μεσα να φτιαξει to ps3 το συστημα αρχειων.αυτα δεν ειναι τιποτα.δεν με απασχολουν.το μονο που θελω ειναι να δουλευει σωστα!τορα μου ειναι πολυ δυσκολο να ανεβω κι'αλλο.ηδη 'δαγκωνω' απο το μινιατικο μου.....

230ε η τιμη του γερμανου ειναι η καλυτερη της αγορας στα 160.ενδιαφερον τελικα(οχι λογο του σκληρου)!

Επεξ/σία από prokf
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλαράκι σκέψου το λίγο και αν είναι τσίμπα το. Δεν ξέρω και τι παίζει με τις δωροεπιταγές στον γερμανό. Αν μάθεις μπορείς σε παρακαλώ πολύ να με ενημερώσεις;

Δημοσ.

Χαιρομαι για τον prokf που τον βρισκω διαβασμενο πριν την αγορα κονσολας!!! Αυτο με αναγκαζει να παραθεσω σεντονι  :mellow:

Εφοσον δε σε ενδιαφερει η αγορα ΠΣ3 μεχταχειρισμενου με cfw να πας αποκλειστικα σε καινουρια κονσολα slim 160 η 320. Αξιοπιστα, γερα, δοκιμασμενα, χωρις προβληματα.

Ουτε καν μεταχειρισμενη slim (ποιος ο λογος να εισαι εκτος εγγυησης για 20-30-40 ευρω διαφορα ;)

Για Fat μεταχειρισμενα ειτε με ofw ειτε με cfw δεν το συζητω καν... Εχω βαρεθει να λεω οτι ειναι prone for YLOD (Πολλοι με φατ μπορει να αρπαχτουνε και να με κραξουνε, αλλα ειναι κατι το οποιο ειναι γεγονος και δεν αλλαζει)

Εαν παρεις το ΠΣ3 με την προοπτικη βαθος χρονου και θες να χρησιμοποιησεις το PSN plus που κοστιζει 37,50 ευρω τοτε το 160 δε θα σου φτασει. προσφατα καποιος φιλος εδω ανοιξε thread και ειπε οτι με 250αρη σκληρο του γεμισε λογω psn plus

θα παραθεσω το τι εγραψα σε αλλο ποστ οταν προωτοβγηκε το PS3 Super Slim

Δεν υπαρχει λογος να παρει καποιος την εκδοση με 12GB
Δεν ειναι απλα fail αλλα mega fail κατα την ταπεινη μου αποψη.
Δεν θελω να προσβαλλω τον τοπικ σταρτερ αλλα μιλαω παντα βαση πρακτικοτητας.
Εχει 2 usb θυρες και θα "χασεις" τη μια για να βαλεις πανω σκληρο δισκο;
Εχεις και move camera πανε οι θυρες.
Και αν τυχει και παιζεις με αδειο DS3 και θες να το φορτισεις; βαλε - βγαλε. Ενταξει δεν ειναι μεγαλο θεμα θα πει καποιος.
Παω παρακατω
αν εχεις λογαριασμο psn plus (50ευρω) για παραδειγμα που πεταει προσφορες να κατεβασεις αξιολογα παιχνιδια δωρεαν που θα χωρεσουν μεσα σε 12 GB.
Παραδειγμα ειχε δωρεαν με καθε plus συνδρομη τα
Red Dead Redemption,  Just Cause 2, LBP2, Infamous2, Oddworld, Lara Croft, Batman Arkham City, Bioshock 2, Rachet & Clank
Στο 12Gb που θα χωρεσουν;
Αλλο θεμα;
εχεις μια βιβλιοθηκη απο 5-10 τιτλους στη χειροτερη.
Ολα τα παιχνιδια απαιτουν mandatory install απο 40MB στην καλυτερη, αλλα εχει και παιχνιδια που θελουν 4-5GB mandatory install. 3 απο αυτα να βαλεις πανε τα 12 GB.
Γενικα η εκδοση με 12GB δεν ενδυκνειται για "ψαγμενη αγορα". εντελως αποτυχια κατ εμε
@matrix. Εχουν ακριβως ιδια cpu (45nm) + gpu(40nm) με τα προηγουμενα μοντελα της σειρας 2500 + 3000.
το μονο που αλλαζει ειναι καταναλωση (λιγοτερη στα superslim 75/190 εναντι 80/210 στα 3000 και 80/250 στα 2500). Πιθανως το 12GB να ειναι flash η SSD κατι το οποιο μεταφραζεται απλα σε πιο γρηγορη φορτωση των μενου. Τιποτε παραπανω

PS3 Super Slim: Verdict
Who is the PS3 Super Slim going to appeal to? Well, if you already own a PS3 Slim there’s no real reason to want to swap consoles.
The build feels cheaper and while it might be slightly smaller and lighter, it’s much the same in terms of performance and features while the durability of the top loading tray is a concern. There's a 12GB SSD storage option that could appeal to some as it promises quicker loading and game download times.
If you're still holding onto the first PS3, we would still probably opt for the first Slim over this homage to the monolithic first console simply because the price cut is not that generous in comparison unless you go for the 12GB model which brings the price under the £200 mark.
The Super Slim it seems is Sony’s way of signing off the current console in the hope that it can shift a few more units before the rumoured PS4 arrives, but there's simply not enough to convince us that the third PS3 console is a more attractive purchase than the PS3 Slim.

Την αγορα του PS3 500Gb Superslim την θεωρω πανακριβη και δεν υπαρχει λογος να πας εκει απο τη στιγμη που ακομη βρισκεις PS3 320GB slim.

Εφοσον πας σε 12αρι θα αναγκαστεις καποια στιγμη να παρεις εσωτερικο σκληρο.

Σε αυτη τη περιπτωση συμβατοι σκληροι δισκοι πρεπει να ειναι SATA 5400 στροφες, 2,5 ιντσες, 9,5mm μαξιμουμ υψος

Αφου τον εγκαταστησεις πρεπει να τον κανεις format ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣ3
περισσοτερα εδω.

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive

Επισης επαναλαμβανω οτι για βαθος χρονου 160GB δε θα σου φτασουν αν θες PSNplus. Οποτε αφου το ψαχνεις το θεμα πιστευω οτι με 40 ευρω μπορεις να βρεις συμβατο δισκο απο 320GB και πανω, η να ξεκινησεις με τον 160GB που εχεις και τον αλλαζεις αργοτερα

Επισης θα χρειαστεις και το mounting bracket που καποιος φιλος ανεφερε οτι υπαρχει στα public σκετο στα 10 ευρω

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009CV1OVC/ref=oh_details_o00_s00_i02

Διαδικασια εγκαταστασης σκληρου δισκου σε 12αρι εδω

http://www.gamespot.com/features/how-to-change-the-new-super-slim-ps3-hard-drive-6396942/

Αφου διαβασες ολα αυτα και πιθανως να μπερδευτηκες, μιας και διαβασα ολα τα ποστ θα σου ελεγα οτι εγω την τριτη θα επερνα το 160αρι Slim οπου το εχει πιο φθηνα (δεν εψαξα που το εχει-ειδα τη παραθεση του φιλου παραπανω στο γερμανο) αν το ηθελα τωρα, αλλιως περιμενεις λιγακι μαζευεις ακομη 30 ευρω και περνεις 320αρι λιγο αργοτερα

Δημοσ.

Να ψάξει να βρεί 320GB Slim αν μπορέσει. Αν και λίγο δύσκολο πλέον. Ακόμα πιο δύσκολο να βρεί και τα CECH-2500άρια, τα οποία είναι η καλύτερη σειρά Slim (στα 3000 έβγαλαν το glossy finish, το painted logo της Sony, και το LED του Wi-Fi, γενικά έδειχνε πολύ πιο φθηνιάρικο απο το 2500).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχας!φιλε θοδωρη για οποιαδηποτε κινηση μου θα σε ενημερωσω,οσο για τις δοροεπιταγες δεν γνωριζω τπτ γιατι γενικα εχω χρονια να ψωνισω απο γερμανο(οχι οτι εχω κατι μαζι τους).mtzs  να σε ευχαριστησω πρωτα απ'ολα για το ενδιαφερον σου.λοιπον,οταν ανοιξα αυτο το topic το ανοιξα μονο και μονο επειδη διαβασα για lag απανω στο gameplay με το superslim.lag που με τις προηγουμενες κονσολες δεν υπαρχει.φισικα δεν ζιταω απο καποιον να μου υπογραψει οτι το superslim δεν θα χαλασει.αλλα οχι και να το βαλω στην πριζα και μετα απο κανενα 4ωρο να παγωσει,η να βαλω το uncharted3 η κανα fifa13 και να κανει framedrop.

Ολα αυτα φισικα και τα διαβασα σε 'τυχαια' φορουμ ομως ξαναλεω δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια!ολοκληρωνοντας(ισως) αυτο το topic

να αναφερω οτι μαλλον θα παω στην απλη σλιμ στα 230ε με σκληρο 160αρι απο το γερμανο.ειναι καλο τελικα να ζητας πολλες γνωμες γιατι για παραδειγμα εγο κοιταο μονο στο σκρουτζ η τουλαχιστον απο εκει ξεκιναω.εκει το φτινοτερο 160αρι ξεκιναει στα 248ε νομιζο και το 320αρι στα 260ε.οποτε δεν θα μαθαινα ποτε για το γερμανο και αυτη τη αξιολογη τιμη!!!αν προτιμισω τελικα να δοσω τα 30ε αυτα θα το κανω καθαρα για θεμα ποιοτητας της κονσολας και την αποφιγη ολων των προβληματων που ανεφερα πιο πανο(αν τελικα αυτα ειναι αλιθη),οχι για το σκληρο,απλα δεν ενδιαφερομαι και αυτο επειδη με ξερω για τους πρωτους 3-4 μηνες(μεχρι να βαρεθω δλδ)και τα 12 μου ειναι αρκετα για τα παιχνιδια που θα παιξω τορα.αν μπλεξω με τα 'κατεβαστηρια' της sony το πολυ πολυ με τη συνδρομη,καβατζωνω χρηματα και για εναν πραγματικα μεγαλο δισκο.

υ.γ ολα τα ps3 δεν εχουν μονο 2 usb?

υ.γ 2 μαλλον το μεγαλυτερο μου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι οτι οι superslim δεν εχουν δοκιμαστει σε βαθος χρονου οπως τα αδερφακια της,εχοντας τορα μια ολοκληρομενη εικονα για αυτα.

Να ψάξει να βρεί 320GB Slim αν μπορέσει. Αν και λίγο δύσκολο πλέον. Ακόμα πιο δύσκολο να βρεί και τα CECH-2500άρια, τα οποία είναι η καλύτερη σειρά Slim (στα 3000 έβγαλαν το glossy finish, το painted logo της Sony, και το LED του Wi-Fi, γενικά έδειχνε πολύ πιο φθηνιάρικο απο το 2500).

Δεν φτανει που πειναμε,καυ...ουμαι κιολας!Με χιουμορ παντα  :-D :-D :-D

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον σημερα χαζευα στο site του γερμανου και ειδα την υπηρεσια buy back(επιστρεφεις κινητα,κονσολες και σου κοβουν χρηματα απο την καινουργια σου αγορα..Απο μεσα μου γελασα οταν ειδα οτι αναφερουν και επιστροφη κονσολων.καθως εχω 2 ps2 kai 2 ps1.οποτε λεο θα δοσω 1+1(τα μη τσιπαρισμενα)και θα κρατησω τα τσιπαρισμενα.επειδη σμρ ειναι αργια και κυριακη,το καταστημα προφανως δεν δουλευει,οποτε πηρα τις γενικες πληροφοριες.Η δε κυρια που το σικωσε στην αρχη μου ειπε οτι ισχυει μονο για τηλεφωνα.και της ειπα οτι αλλα λενε μεσα στη σελιδα τους.Μετα συμφωνισε οτι εκανε λαθος και οτι υπαρχει,αλλα δεν ηξερε κατα ποσο γινεται εφαρμογη.Μου ειπε να παρω να ρωτησω το καταστημα,στο οποιο θα παρω αυριο.

Μην πω τι γνωμη μου γιατι λογικα θα με διαγραψουν απο εδο μεσα.μπορει να ειχα χρονια να παρω απο κει,αλλα τελικα ολοι τα ιδια ειναι.Απατεωνες!

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ.

και να ισχυει περιμενω να ακουσεις λογια του τυπου

ΑΑΑ ps2,ναι ξερετε δεν το παιρνουμε γιατι ειναι πολυ παλια κονσολα,υπαρχει το ps3 εξω κλπ,σας δινουμε 20 ευρω και τετοια

(απο αντιστοιχες αναφορες οταν αλλες αλυσιδες καταστηματων σου αγοραζαν οτιδηποτε κ επαιρνες νεα προιοντα με εκτπωση)

• Like 1
Δημοσ.

Και στο skroutz κοιτα,και πρεπει να το εχει και ο γερμανος που σκοπευω να το παρω εγω!τωρα αν θα υπαρχει ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ρωτησες και δεν ειχαν?σε ρωταω σε περιπτωση που δεν το εχει ο γερμανος,μην περνω τσαμπα τηλεφωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...