Προς το περιεχόμενο

PS3: Fat, Slim ή Super Slim;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS3 super slim - Aξίζει;

Καλησπερα σε ολους τους συμφωρουμητες.Ευχομαι καλη χρονια σε ολους.Λοιπον σαν φοιτητης και εγω μαζεψα τις οικονομιες επιτελους και παω για ps3.Τα χρηματα μου ειναι 200ε και σκεφτομουν ενα 12αρι ps3 και πιο αργα προσθετω εναν 160αρι σκληρο και ειμαι κομπλε.Ομως διαβαζω πολλα αρνητικα για το super slim (κυριως το 500αρι οπως lag, μεγαλα loading times).

Φυσικα ειμαι ενημερος για τη χαμηλη ποιοτητα κατασκευης, το θορυβο του driver και το 'χειροκινητο πορτακι' αλλα οκ.τα loading times ας υποθεσουμε οτι ειναι μεγαλα στο 500αρι λογο χωρητικοτητας του σκληρου, Με το lag και τα framedrop τι γινετε? υπαρχει εστω και ενας που καταλαβε κολληματα στο 12αρι του?

Προτιμω να περιμενω αλλους 2 μηνες και να παω για το απλο slim των 320gb(260e).Απο παιχνιδια εχω ηδη μερικα φιλων μου,και αγορασα μτχ το killzone 2.επισης εχω καλωδιο hdmi(μην αρχισω τορα να κραζω τη sony θελω 2 σελιδες a4).Τα αναφερω διοτι δεν με ενδιαφερουν πακετα με παιχνιδι μαζι.

Για να ακουσω γνωμες.......

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να παρεις μεταχειρισμενο Slim 320 με cfw

εντελως vfm σε σχεση με τις σημερινες τιμες

Βρισκεις με 250 ευρω αν παρακολουθεις τις αγγελιες εδω στο site

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωριζω τι ειναι το cfw αλλα αν ειναι κατι σαν custom firmware δεν ενδιαφερομαι.τουλαχιστον οχι ακομα.η αγορα της κονσολας γινεται περισσοτερο για pro και black ops για να παιζω με τα φιλαρακια.250 με τπτ δεν εδινα σε μτχ.εχει ενα φιλαρακι το fat 80gb,το δινει 160ε μαζι με 3 παιχνιδια(αδιαφορο για μενα)αλλα ειναι στην πατρα.τα μεταφορικα μεχρι κρητη πανε καπου στα 30-40ε.οποτε εχουμε το εξης 200ε για fat(160+40) χορις εγγυηση,η 200ε για super slim με εγγυηση.Το fat του παιδιου δεν ειναι πολυδουλεμενο αλλα και παλι φοβαμαι μηπως βγαλει ylod.Αν βαλω παραπανω λεφτα σιγουρα θα  παρω το απλο σλιμ καινουργιο.το ερωτημα παραμενει ος εχει!κολλαει η 12αρα?

φιλε mtzs μου ειπες τι γνωμη σου,αλλα δεν μου ειπες τπτ για το slim.γνωριζεις κατι?(συμφωνω με τιν προταση σου να κοιτας στα μτχ αλλα ειχα κοιταξει πριν λιγες μερες εδο και δεν βρηκα κατι κατω απο 200(το οριο μου για μτχ ps3).επισης σε αλλο γνωστο site μεταχειρισμενων πηρα τουλαχιστον 7-8(ουτε εγω δεν το πιστευα) τηλεφωνα ολοι τα ειχαν πουλησει και ειχαν αφησει τις αγγελιες.τοτε ηταν που ειπα μτχ μονο απο γνωστο.ασε που δεν ξερω τι χρηση εχει κανει ο αλλος.

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το 12άρι φίλε μου και εγώ αυτό σκοπεύω να πάρω μέσα στον μήνα. Του βάζεις και ένα δίσκο 320gb αργότερα με 45 ευρώ και είσαι άρχοντας Link.png Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303029">δίσκο . Εγώ τουλάχιστον αυτό σκοπεύω να κάνω. Άμα δεν σε ενοχλεί η χαμηλότερη ποιότητα το καπακιού για το cd προχωράς στην αγορά άφοβα. Αλλιώς μαζεύεις 20-30 ευρώ ακόμη και παίρνεις το slim. Αν δεν το βρίσκεις ξέρω ότι έχει το easy buy world σίγουρα γιατί έψαχνα και εγώ. Ελπίζω να σε κάλυψα  B)

Δημοσ.

θοδωρη μηπος εχεις παιξει  στο superslim?και εγω αυτο μαλλον θα κανω γιατι ειμαι δυσκολα τωρα.......απο τη μια σκεφτομαι γινεται να εχει κανει τοσο μεγαλη πατατα η sony?απο την αλλη ομως σκεφτομαι καπιοι  'καλοπληρωσαν' την 500αρα και τους κολλαει το uncharted.γιατι? μονο λογο σκληρου?α,ρε sony μαστιγωσε μας.μια χαρα ημουν με το pc μετα το ps2 εχει χαρη που την ειδα παλι 'καναπεδατος'.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν έχω ακούσει από κανέναν σε όσα forum και να μπήκα να έχει θέμα με lag. Το μόνο που είδα να λένε είναι ότι ίσως το 500άρι θερμαίνεται λίγο παραπάνω λόγο χωρητικότητας σκληρού, και επιπλέον ότι το super slim κάνει ελάχιστο θόρυβο παραπάνω στο cd λόγω κατασκευής του που οκ είναι λογικό κιόλας αλλά λένε ότι δεν ενοχλεί κανέναν και δεν το ακούς καν με την tv ανοιχτή

Δημοσ.

Δες

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/Super-slim-ps3-lag-issue/td-p/17242596

και

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/New-PS3-Super-Slim-loading-and-lagging-issues/td-p/17245332

και εκει που πραγματικα σκαλωσα ειναι στο πρωτο λινκ στη δευτερη σελιδα οπου στο πρωτο μηνυμα το παιδι αναφερει οτι αντικατεστησε τον 500αρι με εναν ssd και παλι γινοντουσαν τα ιδια.framedrop, και που στο fifa!ποσο να κουραζεται το hardware στο fifa13 τελοσπαντων?βεβαια βρηκα και αλλους που λενε οτι δουλευει μια χαρα!αλλα δυστηχως ειμαι της αποψης οτι δεν γινεται να υπαρχει καπνος χωρις φωτια.

Δημοσ.

κοίτα απ'ότι είδα και στα 2 topic 2 άτομα είναι όλα και όλα που έχουν τέτοιο θέμα. Και ίσως να ήταν και από τις πρώτες κονσόλες και να ήταν ελαττωματικές. Συμβουλή μου είναι να προχωρήσεις στην αγορά και τυχόν τύχει κάτι (χτύπα ξύλο) το επιστρέφεις αμέσως για αντικατάσταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Τριτη εχω σκεφτει να κανω την αγορα!Αν μεχρι την τριτη δεν ακουσω απο καποιον κατι, θα παρω το 12αρι.Απο κει και περα μακαρι να πανε ολα καλα!Παντως την τριτη αν το παρω θα τρεξω πολλα παιχνιδια που εχουμε εδω με τα παιδια και θα το συγκρινω με το απλο φατ του κολλητου,και επειτα τα αποτελεσματα εδω,γιατι ειλικρινα ειναι κριμα καποιος αλλος να εχει τις ιδιες αποριες ισως στο μελλον(λειτουργικα παντα).Για τα περι ποιοτητας απλα γνωστα και δεν με απασχολουν αφου κοιταω την tv οχι την κονσολα.

Υ.Γ γελασα πολυ με εναν που ελεγε οτι το δισκακι δεν βγενει απο την κονσολα απο το χειριστιριο,οπος στα υπολοιπα.μα ρε φιλε η θα το κλισεις και τερμα η θα πας να βαλεις το αλλο dvd μεσα.οπως και να χει σικωνεσαι.

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ.

Να μήν πάρεις το 12άρι γιατί είναι κοροϊδία, σύντομα θα χρειαστείς έξτρα σκληρό (που για τα super slim είναι μόνο μοντέλα της Sony, δεν μπορείς να βάλεις οτι μάρκα θες εσύ), ο οποίος είναι πανάκριβος.

Για μένα πήγαινε στον Γερμανό που έχει ακόμα στόκ και πάρε το προηγούμενο Slim, το οποίο είναι μακράν το καλύτερο μοντέλο PS3:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=57935&selectedCategoryId=622

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι δεν παιρνει εναν οποιονδηποτε εσωτερικο 9,5mm?αν εννοεις το rack τοποθετισης,στο κανω και με πατεντα αμα λαχει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

B) !!!Αν ο λογος που μου λες οτι και παλι δεν αξιζει ειναι καθαρα οτι δεν συμφερει οκ.(δηλαδη θα μου στοιχησει περισσοτερο μαζι με το δισκο που θα προσθεσω πιο αργα ).τορα ειμαι δυσκολα οικονομικα ομως θελω να παιξω.ΑΝ ειναι κατι αλλο πες μου να ξερω.απλα θελω να δουλευει σωστα τπτ αλλο.

Επεξ/σία από prokf
Δημοσ.

Κυρίως γιατί δεν αξίζει να αγοράζεις έξτρα σκληρό. Εγώ σου λέω να πάς στον Γερμανό και να πάρεις το προηγούμενο μοντέλο.

Δημοσ.

Ίσα ίσα που τον συμφέρει να πάρει το 12αρι. Θα του βγει 245 ευρώ με τον σκληρό που του πρότεινα τον οποίο θα τον βάλει όποτε αυτός θέλει. Ενώ το slim κάνει 230 το 160άρι και πρέπει να τα δώσει όλα τώρα και θα έχει μικρότερο δίσκο. Και γενικά εγώ είμαι της άποψης πως ότι καινούργιο βγαίνει δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το προηγούμενο. Γιατί πολύ απλά δεν είναι χαζοί για να το βγάλουν στην αγορά. Αυτή είναι η γνώμη μου τώρα ο φίλος μπορεί να κάνει ότι θέλει αυτός  :P  Φιλικά πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...