Bimmermeister Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να ενώσω διάφορα βίντεο το ένα με το άλλο έτσι ώστε να δημιουργήσω ένα ενιαίο βίντεο. π.χ. έχω το αρχείο abc.avi και cba.avi και θέλω να τα ενώσω μαζί για να είναι ένα συνεχόμενο βίντεο και ένα μόνο αρχείο.Θα ήθελα η ποιότητα των αρχείων να παρέμενε η ίδια μετά την ένωση τους,γίνεται?(Είναι Full HD)Από προγράμματα έχω το Sony Vegas Pro το Pinnacle Studio και το NERO Platinum.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αν τα βίντεο είναι από την ίδια πηγή και με ίδιες διαστάσεις και στοιχεία encoding μπορείς να τα ενώσεις με το avidemux σε ένα αρχείο χωρίς επανακωδικοποίηση και χωρίς καμία απώλεια. Απλά πέτα ένα-ένα τα αρχεία στο πρόγραμμα και αυτό θα στα προσθέτει το ένα πίσω από το άλλο. Αν το όνομα των αρχείων είναι ίδιο και είναι αριθμημένα σωστά (π.χ. title part 1.mkv και title part 2.mkv κτλ) μπορείς να τα πετάξεις όλα μαζί και το πρόγραμμα θα τα βάλλει στη σωστή σειρά. Μετά επιλέγεις video και audio να είναι copy αν δεν είναι ήδη και στο output format βάζεις το ίδιο format με τα βίντεο που πρόσθεσες (μάλλον mkv). Τέλος πας File->save video και δίνεις ένα όνομα. Προσθέτεις και την κατάληξη (π.χ. .mkv) γιατί το demux δεν την προσθέτει αυτόματα και σε λίγα λεπτά έχεις έτοιμο το compilation. Αν τα βίντεο είναι διαφορετικά μεταξύ τους θα πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά επανακωδικοποίηση και το vegas ή το pinnacle είναι μια χαρά για τη δουλειά. Θα πρέπει να βάλεις τα βίντεο με τη σειρά στο timeline και μετά να εξάγεις (το πως δεν το ξέρω, θα το βρεις στο κάθε πρόγραμμα κάπου στο ouput ή render ή κάπως έτσι) σε ένα αρχείο βίντεο επιλέγοντας μορφή και codec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα