Werax Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Γεια! Εχω λαπτοπ τις dell με: intel i7 1.8 ghz (hasswel) 8 gb ram και nvidia geforce gt 750m. Όταν μπενω στο minecraft Πιάνει 40 fps και πέφτει στο 1 αρκετές φορές με αποτέλεσμα να μην μπορω να παίξω η ερωτησει μου φτεει η καρτα γραφικών (είναι μούφα?) το λάπτοπ? δεν ξέρω και πολλά πράματα και για αυτο ροταω εδω ευχαριστώ παιδιά αμα ξέρει κάποιος ας μου πει η να πάρω τηλέφωνο την dell? Τέλος να πω πως ανειγω το game με την nvidia οχι με καμία intel. Συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος. Sent from my iPad using Insomnia
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Σιγουρα παιζεις το παιχνιδι απ'την καλη καρτα γραφικων και οχι απτην ενσωματωμενη του επεξεργαστη, ετσι?
00 George 00 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σε Low settings ; ( βελτιώνεται η κατάσταση η τα ίδια ; ) καινούριους driver έβαλες ;
Werax Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 <p>Σιγουρα παιζεις το παιχνιδι απ'την καλη καρτα γραφικων και οχι απτην ενσωματωμενη του επεξεργαστη, ετσι?</p> Ναι πατάω εκτέλεση εφαρμογής με.. Nvidia υψηλον επιδόσεων. Δεν μπορώ όμος να καταλάβω γιατί μόνο 40 fps και συνέχεια frame drop το παιχνίδι δεν πεζεται. Κάνω κάτι λάθος? κατέβασα και τους drivers απο το site τις dell. Λέτε να πάρω τηλ στην dell? δεν θα έπρεπε να πέζει μία χαρα ? Sent from my iPad using Insomnia
DRaPeTiS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τετοια προβληματα πολλες φορες λυνονται με αναβαθμιση των driver στην πιο καινουρια εκδοση. Οποτε στην περιπτωση που δεν εχεις τους τελευταιους της nVidia, δοκίμασε να τους βαλεις και να δεις αν φτιαξει!
liakjim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε drivers απο το site της nvidia κ όχι της Dell. Sent from my iPod touch using Insomnia
Werax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ας το πάρουμε απο τιν αρχή εγώ εδώ είχα μπει : http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails?driverId=K7Y3K Ποιο απο τα δύο πρέπει να κατεβάσω (συγνώμη αν σας φενονται χαζές μερικές ερωτησεις αλλά δεν γνωρίζω πολλά για καρτες γραφικών) ? Sent from my iPad using Insomnia
00 George 00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Όταν θέλω να κατεβάσω driver για την γραφικών που έχω μπαίνω στο site της κατασκευάστριας εταιρίας ( αυτός που κατασκεύασε την κάρτα ATI - NVIDIA ) και όχι αυτό που μου προσφέρει η εταιρία, σηναρμολόγισε τον υπολογιστή ..... στην δικάσου περίπτωση από εδώ θα κατεβάσεις : http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gt-750m
Werax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το κατέβασα απο εκεί τα ίδια πάλι με ποσά fps πρέπει να τρέχει σύμφωνα με τα specs του λαπτοπ ? αμα τους παρω τηλέφωνο μην μου πουν οτι δεν μπορει καλύτερα. Επίσης πως μπορω να κάνω update? Sent from my iPad using Insomnia
00 George 00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δες αυτό και βγάλε συμπεράσματα : http://www.youtube.com/watch?v=iWBL0tKJ2DM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα