WalkerSW Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 τοτε θα ελεγα ο topic starter να μας βγαλει μια φωτογραφια με το εσωτερικο του κουτιου του να δουμε εστω με το ματι τι μπορει να χωρεσει Ευχαριστώ που με επαναλαμβάνεις!
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ που με επαναλαμβάνεις! οταν περνας τα -ΑΝΤΑ αρχιζεις και δεν βλεπεις καλα μου φαινεται ! θα το παλεψω.... 1
galactic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 τοτε θα ελεγα ο topic starter να μας βγαλει μια φωτογραφια με το εσωτερικο του κουτιου του να δουμε εστω με το ματι τι μπορει να χωρεσει Προσπαθώ να βρω τον τρόπο που θα ανεβάσω τις φωτογραφίες. Υπάρχει κάποιος οδηγός για βοήθεια στο ανέβασμα??
galactic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου εμφανίζει την κλασσική επιλογή για επισύναψη, γι αυτό μπερδεύομαι. Τι δεν βλέπω??
nike1600 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ανεβασε τες στο tinypic.com και στειλε το λινκ εδω, αφου δεν βρισκεις την επιλογη της επισυναψης. Παντως παιδια, εγω σε pc φιλου (htpc-gaming) που εβλεπα, με το ζορι χωρουσε η 7770, η απλη, με το 1 το ανεμιστηρι
galactic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ορίστε και οι φωτογραφίες: http://tinypic.com/r/ktegi/5 http://tinypic.com/r/31359nd/5 Δώστε τα φώτα σας γιατί έχω ψιλοαπογοητευτεί..Εμ και να μη μπορώ να παίξω τίποτα έτσι όπως είναι, εμ και να μην μπορώ να το αναβαθμίσω!!
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το τροφοδοτικο ειναι κλασσικο ΑΤΧ τροφοδοτικο οποτε μπορεις να βάλεις οποιο τροφοδοτικο θελεις..... Για καρτα ομως νομιζω οτι στην πανω θύρα θα βρίσκει η καρτα πανω στις μνημες και στην κατω θυρα δεν χωραεις διοτι ειναι τσιμα τσιμα με τον πατο του κουτιου.... Ακυρο τωρα που τις ειδα καλύτερα στην πανω μπαινει...... Μετρα λιγο την αποσταση που σου δειχνω στην εικονα....
trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 walker νομιζω η zotac θα του μπαινει .
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον ναι αλλα ας μετρήσει για σιγουριά...
nike1600 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Απ' οτι βλεπω στο stite της zotac η καρτα εχει διαστασεις 111.15mm x 266.7mm οποτε η θα χωρεσει πολυ οριακα, η το αντιθετο. Για σιγουργια και μονο, θα πηγαινα σε καρτα με 1 ανεμιστηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα