marinos#94 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας εχω σκοπο να αναβαθμισω τον υπολογιστη μουΠοσό που διαθέτουμε : 500 ταβανιΧρήση υπολογιστή :προγραμματισμος και γενικη χρηση Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshopΔε χρειαζομαι οθονη εχω LG 27EA33V-B 27'' LED MONITOR FULL HD BLACKΠληκτρολογιο ηχεια και ποντικι εχωΤοποθεσια: ΘεσσαλονικηΗ αγορα θα γινει απο το eshop.gr Η συναρμολογηση θα γινει απο εμεναΔεν επιθυμω λειτουργικοΕχω επισης καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω ποια γιατι περιμενω να μου τη φερουν Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζουν αυτα που εχω ηδη βρει intel core i5 4570 asus h87m kingston 4GB HYPERX BLU x2KINGSTON V300 SSD 120 GB AEROCOOL GT MIDI TOWER CORSAIR CX600 POWER SUPPLY ARCTIC COOLING FAN F12 PROΤα δινω και σε εικονα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από marinos#94
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστήΓια αγορά υπολογιστήΑναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :Χρήση υπολογιστή :Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Για αναβάθμιση υπολογιστήΑναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα