amcapthes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Άντε καλώς να έρθει! Την μπαταρία να προσέξουν και θα είναι όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μωρε δε μας παρατάνε ττινα τπυς κανεις τους 8 πυρήνες? Ολα αυτα γιατι υπαρχουν οι ψωνισμενοι που θελουν να λενε "κοιτα εχω οκταπυρινο κινητο για να μπαινω fb" πληρωμουν μια περιουσια για τα high end και μετα απο λιγο να το lag.ενω η Samsung ειναι σοβατη εταιρεία? Ειναι δυνατων να αφήνει εκτος αναβαθμισεων το galaxy s2? Ειναι μονο 2μοντελα πισω.δηλαδη τι θα γινει αμα βγει το s5 μένει εκτός το s3? Μαι το 15 εκτος s4? Και δεν μιλαμε για κινητό της ταξεως των 100 € μιλαμε για την καποτε ναυαρχίδα της εταιρειας. Αμα δεν τους θες τους 8πυρηνους σου εχω καλα νεα...ΟΟΟ ναι, ΔΕΝ σε αναγκαζει να τους αγορασεις. Φοβερο ετσι? Οι ψωνισμενοι που κραζεις ειναι αυτοι που αγοραζωντας τους 8πυρηνους θα σου δωσουν εσενα την ευκαιρια να αγορασεις τους 4πυρηνους με 200 ευρω. Αλλα συνεχισε το κραξιμο...ειναι της μοδας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μωρε δε μας παρατάνε ττινα τπυς κανεις τους 8 πυρήνες? Ολα αυτα γιατι υπαρχουν οι ψωνισμενοι που θελουν να λενε "κοιτα εχω οκταπυρινο κινητο για να μπαινω fb" πληρωμουν μια περιουσια για τα high end και μετα απο λιγο να το lag.ενω η Samsung ειναι σοβατη εταιρεία? Ειναι δυνατων να αφήνει εκτος αναβαθμισεων το galaxy s2? Ειναι μονο 2μοντελα πισω.δηλαδη τι θα γινει αμα βγει το s5 μένει εκτός το s3? Μαι το 15 εκτος s4? Και δεν μιλαμε για κινητό της ταξεως των 100 € μιλαμε για την καποτε ναυαρχίδα της εταιρειας. Αμα δεν τους θες τους 8πυρηνους σου εχω καλα νεα...ΟΟΟ ναι, ΔΕΝ σε αναγκαζει να τους αγορασεις. Φοβερο ετσι? Οι ψωνισμενοι που κραζεις ειναι αυτοι που αγοραζωντας τους 8πυρηνους θα σου δωσουν εσενα την ευκαιρια να αγορασεις τους 4πυρηνους με 200 ευρω. Αλλα συνεχισε το κραξιμο...ειναι της μοδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα