Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Battlefield 4 σε Windows 7 x64 (0xc000007b)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω windows 7 ultimate x64 Greek..Χτες φορτωσα το Battlefield 4 και μου βγαζει αυτο (Δεν ειναι δυνατη η σωστη εκκινηση της εφαρμογης (0xc000007b) καντε κλικ στο κουμπι OK για να κλεισετε την εφαρμογη)

Γιατι το κανει αυτο..

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασες αυτά που προτείνονται εδώ:
http://game-factor.net/GameFAQs/Battlefield-4-Support/Battlefield-4-APPCRASH-bf4-exe

Επίσης, εδώ αναφέρουν ότι το σφάλμα πιθανόν να οφείλεται σε κακή εγκατάσταση κάποιου από τα VC++ redistributable (αυτό αναφέρεται και στο παραπάνω links ανάμεσα στα άλλα, και δίνουν τα επίσημα links προς το site της microsoft)...

link

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καμία σχέση με αυτά..Απλώς πριν κάνω εγκατάσταση το αρχείο 'Setup.exe' έπρεπε να μπω στην συμβατότητα,να το κάνω να είναι συμβατό με windows vista και να εκτελείται με δικαιώματα διαχειριστή..

Αυτό ήταν όλο..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια ,συγγνωμη αν γραφω σε λαθος section,διορθωστε με.Εχω κατεβασει το 1 week free trial του battlefield 4 και εχω το εξης προβλημα.Στην επιφανεια εργασιας εχω 2 εικωνιδια για το bf4 ,ενα που λει bf 4(64 bit) και ενα που λει bf4 σκετο.Οταν ανοιγω το 64 bit(τα windows μου ειναι 64 bit) μου βγαζει το μηνυμα που θα παραθεσω  παρακατω και δεν ανοιγει.Οταν ανοιγω το εικονιδιο που γραφει bf4 σκετο κατευθυνομαι στο  site που κανει launch το παιχνιδι,επιλεγω ενα  server και μετα μου γραφει το εξης μηνυμα(το οποιο το γραφει κατευθειαν οταν επιχειρω να ανοιξω το 64 bit) : bf4.exe-Σφαλμα εφαρμογης
Δεν ηταν δυνατη η σωστη εκκινηση της εφαρμογης (0xc000007b).Καντε κλικ στο κουμπι "ΟΚ" για να κλεισετε την εφαρμογη.
Να σημειωσω οτι παιζω κανονικα bf bc2 και bf3 ..Δεν ξερω γιατι μου το βγαζει αυτο.

Το συστημα μου ειναι i5-3470,hd 7870,8 gb ram..

Πως μπορω να το διορθωσω;

Ευχαριστω πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ηταν δυνατη η σωστη εκκινηση της εφαρμογης (0xc000007b).Καντε κλικ στο κουμπι "ΟΚ" για να κλεισετε την εφαρμογη.

Πως μπορω να το διορθωσω;

Κοίτα και σε αυτό το link, έχει κάποιες πιθανές λύσεις:

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1991597/windows-64bit-error-0xc000007b.html#12504980

Επίσης σε αυτό το σχετικό thread προτείνουν αυτό το video (που περιγράφει μια πιθανή λύση, που όμως περιλαμβάνει εγκατάσταση 3rd party προγράμματος για διαχείριση updates (All in One Runtimes), και δεν ξέρω πόσο ασφαλής/αξιόπιστη είναι): 

Δημοσ.

αναβάθμισε το net framework/directX και θα είσαι οκ.

Ακόμα κ έγω σε 8.1 και στα 7άρια ενώ είμαι οκ μου έχει πεταχτεί το συγκεκριμένο μήνυμα 2-3 φορές και κλείνει το online loading.

Πάντα σε 64bitο exe.

το 32άρι δεν έχει θέμα.

Δημοσ.

Το κατεβασα και ανοιξε..ευχαριστω πολυ φιλε..αλλα πρεπει να κανω  update ta drivers απο οτι βλεπω..
να ρωτησω και κατι αλλο ..στο unturned κατεβασα τα saves απο ενα link στο youtube..και τωρα εχω τρελο fps drop..ακομα και οταν κατεβαζω τερμα κατω τις επιλογες γραφικων λαγκαρω..ξερεις πως μπορω να το διορθωσω αυτο;ευχαριστω πολυ και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...