Manos5686 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Έχω ένα PC το οποίο αρχικά πετούσε μπλε οθόνες όλο και πιο συχνά, μετά από φορμάτ σταματούσε και μετά πάλι από την αρχή χωρις κάνεις να ξέρει την αιτία. Τώρα έχω έναν άδειο σκληρό και κάθε φορά που κάνω εγκατάσταση πετάει μια μπλε οθόνη. Δηλαδή πια δεν μπορώ να βάλω λογισμικό στο PC. Δοκίμασα να βάλω bootable-usb με τα 7, και μου πετάει μια μαύρη οθόνη στυλ εκκίνησης του PC και πετάει ένα γράμμα....j. Κάπως έτσι " j_" , και μια κ'άθετως να αναβοσβήνει χχρίς να δέχεται άλλη εντολή πέρα από το Ctrl+Alt+Del που είναι το restart. Δεν έχω ιδέα τι φταίει και επίσης δεν μπορώ να αλλάξω τον επεξεργαστή,τη μητρική και την κάρτα γραφικών για να δω εάν κάτι από αυτά φταίει. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή μήπως ξέρει τι είναι αυτό το j ? Γιατί λεφτά για τεχνικό δεν υπάρχουν.Παίρνουν και πολλά χωρίς λόγο...
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Έχω ένα PC το οποίο αρχικά πετούσε μπλε οθόνες όλο και πιο συχνά, μετά από φορμάτ σταματούσε και μετά πάλι από την αρχή χωρις κάνεις να ξέρει την αιτία. Τώρα έχω έναν άδειο σκληρό και κάθε φορά που κάνω εγκατάσταση πετάει μια μπλε οθόνη. Δηλαδή πια δεν μπορώ να βάλω λογισμικό στο PC. Δοκίμασα να βάλω bootable-usb με τα 7, και μου πετάει μια μαύρη οθόνη στυλ εκκίνησης του PC και πετάει ένα γράμμα....j. Κάπως έτσι " j_" , και μια κ'άθετως να αναβοσβήνει χχρίς να δέχεται άλλη εντολή πέρα από το Ctrl+Alt+Del που είναι το restart. Δεν έχω ιδέα τι φταίει και επίσης δεν μπορώ να αλλάξω τον επεξεργαστή,τη μητρική και την κάρτα γραφικών για να δω εάν κάτι από αυτά φταίει. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή μήπως ξέρει τι είναι αυτό το j ? Γιατί λεφτά για τεχνικό δεν υπάρχουν.Παίρνουν και πολλά χωρίς λόγο... Νομιζω θα μπορούσες να παραλήψεις τέτοιου είδους σχόλια 2
CloudConnected Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αν εμείς παίρνουμε πολλά που έχουμε καταντήσει να ζητάμε 5-10€, οι γιατροί τι παίρνουν; 2
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ζητω το φακελακι!! απο τι αποτελειται το συστημα σου?
Manos5686 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελα πολύ να σας απαντήσω αλλά ο λογαριασμός είναι φίλου και δεν θέλω να φάει ban.... Απλώς μην απαντάτε. Το θέμα είναι λήξαν, αν μπορεί κάποιος mod να το σβήσει παρακαλώ. Δηλαδή αν εμείς παίρνουμε πολλά που έχουμε καταντήσει να ζητάμε 5-10€, οι γιατροί τι παίρνουν; Δεν έχω δει κανένα να ζητάει 5 με 10 ευρώ για να δει τα προβλήματα ενός υπολογιστή και ένας που ζήτησε να δει τον υπολογιστή δωρεάν έτσι ώστε να δούμε πιο είναι το πρόβλημα δεν βρήκε τίποτα. Άνθρωπος που έχει μαγαζί ειδικά για αυτόν το σκοπό, να φτιάχνει υπολογιστές. Και του δίνεις τον υπολογιστή και σου λέει "Θέλει φορμάτ" Το κάνω και μόνος ρε φίλε ! Τουλάχιστον εδώ που είμαι εγώ δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος και δεν βρίσκω κανέναν που να ξέρει τι φταει... Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις