Dvs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Molis ton evala (pano apo ton 7.01) kai vlepo merika provlimatakia.... Opos: Den mporo na kano save kamia selida, den douleuei to import/export sta bookmarks sosta (thelei xeirokinites mikrodiortoseis) Mipos exei allos ta idia provlimata?
Jastonas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 egw eimoun megalos fan tou netscape palia... ax palies kales epoxes:P twra leei tpt?
MTG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Δοκίμασε όμως να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω σε προηγούμενη έκδοση
polidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Kai ego re paidia megalos fun edo kai xronia omos den to doulevo. Ti lene oi kenouries ekdoseis aksizoune h paei pethane Diavasa parepimtondos oti oloi i egazomeni pou eitane apo palia sto team tou netscape metakinounde oloi sto Mozila kai o Netscape telos alithevei?
Dvs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Kapou eixa diavasei oti me tin nea simfonia pou ekane i M$ me tin Netscape mallon tha stamatisei kai i anaptixi tou.... Alla vgike i 7.1 . Gia na doume ti tha ginei sto mellon Tora sxetika me to an o Netscape axizei: einai kathara prosopika gousta.... Me voleuoun ta "tabs" pou exei [kai den exei o IE] , o password manager pou exei [kai den exei o IE] alla merika pragmata theloun diortoma [p.x. se merikes selides argei na emfanistei to background, merikes fores i java kanei kolpa ] Mipos kapoios pou exei to Netscape xerei pos mporo na kano backup to password manager???
amra01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Kapou eixa diavasei oti me tin nea simfonia pou ekane i M$ me tin Netscape mallon tha stamatisei kai i anaptixi tou.... Alla vgike i 7.1 . Gia na doume ti tha ginei sto mellon Tora sxetika me to an o Netscape axizei: einai kathara prosopika gousta.... Me voleuoun ta "tabs" pou exei [kai den exei o IE] ' date=' o password manager pou exei [kai den exei o IE'] alla merika pragmata theloun diortoma [p.x. se merikes selides argei na emfanistei to background, merikes fores i java kanei kolpa ] Mipos kapoios pou exei to Netscape xerei pos mporo na kano backup to password manager??? simfono apolita ta tabs einai apo mona tous logos gia na xrisimopeieis netscape apoklistika... episis to mail pou exei einai poli kalo exo sxedon stamatisei na xrisimopoio to yahoo... poli kalos episis kai o sxediasmos kathos episis kai to search... gia opoion to skeftetai akoma i den to exei dokimasei.... aksizei pragmatika.... kanei kapoia perierga vevaia merikes fores alla poio programma einai teleio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.