lizardous Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά παιδιά! Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Έχω έναν φάκελο στο pc το οποίο περιέχει ταινίες και μουσική. Αυτόν τον φάκελο θέλω με κάποιον τρόπο να τον βλέπουν όλα τα pc στο σπίτι. Αυτό όσο έτρεχαν σε όλους τους υπολογιστές Windows το είχα καταφέρει απλά και γρήγορα μέσω Homegroup. Τώρα όμως το pc που έχει τον shared folder τρέχει Mac OS X Mavericks. Το θέμα μου είναι ότι ενώ κάνω όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στo Mac αν πάω στο pc με τα Windows ενώ τον βλέπει δεν με αφήνει να τον ανοίξω... Το ίδιο ισχύει και σε άλλο pc με linux. Τι ακριβώς κάνω λάθος; PCs: (Mac OS X) Δωμάτιο (shared folder) (Linux Mint) Δωμάτιο συνδεδεμένο σε τηλεόραση (Windows 7) Σαλόνι συνδεδεμένο σε τηλεόραση Αν έχω ποστάρει σε λάθος section παρακαλώ έναν mod να το μεταφέρει. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ισως να ταιριαζε πιο πολυ στην κατηγορια των mac...
lizardous Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το σκέφτηκα να το έγραφα στην κατηγορία των Mac αλλά και από Linux να κάνω τον shared folder πάλι το ίδιο γίνετε... και το αντίστοιχο από Windows να τον δω από Mac ή Linux... :/
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 καποτε πολυ παλια ηξερα οτι υπηρχε για τα mac η για τα Pc δεν θυμαμαι ενα προγραμμα Pcmaclan http://pc-maclan.softpedia.com/ δεν το εχω δοκιμασει.
lizardous Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Χμμ και εγώ πρώτη φορά το ακούω θα το παλέψω να δω τι μπορεί να γίνει με αυτό... Γενικά κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά που θέλω και να είναι crossplatfor υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα