Προς το περιεχόμενο

Νέος ιός μπορεί και κλειδώνει τον υπολογιστή και ζητάει χρήματα για να τον ξεκλειδώσει!

Mau-Maus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν γράφετε για ιούς να γράφετε διπλα και το λειτουργικό, μου αρέσει να το βλεπω , παρακαλω με μεγάλα γράμματα windows

Καλη χρονια

Άμα ήταν τα Linux το πρώτο mainstream λειτουργικό που θα είχε στο pc της μέχρι και η κουτσή Μαρία πιστεύεις δεν θα υπήρχαν θέματα με ιούς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 329
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Σε αντιθεση με τον Cryptolocker που οπως υποθηκε πολλακις μονο καινουριος δεν ειναι, η επομενη γενια της..οικογενειας ετοιμαζεται.

Powerlocker

ilirgx.jpg

• Like 7

vpatac, on 03 Jan 2014 - 4:26 PM, said:

Χρησιμοποιω sandboxie για σερφαρισμα εδω και δυο χρονια

εχω ξεχασει τι παει να πη ιος.

Το ανέφερα κι εγώ παραπάνω.

To sandboxie καταναλώνει ελάχιστους πόρους από τη cpu και είναι απαραβίαστο 100%.

Από τότε που το θυμάμαι, ήτοι περίπου από το 2006, κυριολεκτικά τίποτε δεν το έχει τρυπήσει.

Και δεν χρειάζεται ούτε πολύπλοκες ρυθμίσεις, ούτε αναβαθμίσεις, ούτε σκαναρίσματα.

Είναι απορίας άξιο πώς ακόμη και ψαγμένοι χρήστες δεν γνωρίζουν το λογισμικό αυτού του είδους,

παιδεύονται με τρύπια ή/και προβληματικά antivirus κάθε είδους και προτρέπουν τον κόσμο να πάει

σε linux για ασφάλεια όταν η λύση είναι απλούστατη εδώ και χρόνια.

-

• Like 1

Άμα ήταν τα Linux το πρώτο mainstream λειτουργικό που θα είχε στο pc της μέχρι και η κουτσή Μαρία πιστεύεις δεν θα υπήρχαν θέματα με ιούς?

Άστους να παπαγαλίζουν και να χαίρονται που βρίσκονται στο 1% παγκοσμίως, αυτό ακριβώς που είπες, αν τα linux βρίσκονταν στη θέση των windows θα είχαν ακριβώς τα ίδια θέματα αν όχι περισσότερα.

Σε αντιθεση με τον Cryptolocker που οπως υποθηκε πολλακις μονο καινουριος δεν ειναι, η επομενη γενια της..οικογενιας ετοιμαζεται.

Powerlocker

ilirgx.jpg

Τι σκέφτονται οι άνθρωποι..

• Like 1

Ξέρετε αν ο ιός αυτός αντιμετωπίζεται κλασικά με malwarebytes όπως πολλοί άλλοι?

Το μήνυμα έχει και το θράσος να λέει ότι στον μέσα υπολογιστή υπάρχουν αρχεία πορνογραφίας. 

Φυλαχτείτε παιδιά... 

καλησπερα φιλος :-) επειδη τον εχω αντιμετοπιση σε πολους υπολογιστες,αν σε περιπτωση μπει στον υπολογιστη σου αυτος ο ιος και εχεις windows θα κλεισεις το wifi,γενικα να μην ειναι συνδεδεμενο στο internet και θα του κσνεις 1 επαναφορα σε προηγουμενο χρονικο διαστημα,και εισαι ετοιμος παλι!!! :-)

• Like 2

Άστους να παπαγαλίζουν και να χαίρονται που βρίσκονται στο 1% παγκοσμίως, αυτό ακριβώς που είπες, αν τα linux βρίσκονταν στη θέση των windows θα είχαν ακριβώς τα ίδια θέματα αν όχι περισσότερα.

Τι σκέφτονται οι άνθρωποι..

Μπορεί να είχαν και λιγότερα μιας και υπάρχει μεγάλη υποστήριξη απο τις κοινότητες σχετικά με bugs, κενά ασφάλειας κτλ.. Όπως και να έχει ότι είναι mainstream θα είναι αυτό με τις περισσότερες επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού...

καλησπερα φιλος :-) επειδη τον εχω αντιμετοπιση σε πολους υπολογιστες,αν σε περιπτωση μπει στον υπολογιστη σου αυτος ο ιος και εχεις windows θα κλεισεις το wifi,γενικα να μην ειναι συνδεδεμενο στο internet και θα του κσνεις 1 επαναφορα σε προηγουμενο χρονικο διαστημα,και εισαι ετοιμος παλι!!! :-)

Πριν προσφέρεις απλόχερα τις γνώσεις σου, μήπως να διάβαζες το άρθρο; Έστω μια γρήγορη ματιά. Θα δεις οτι είσαι εκτός θέματος.

• Like 8

Οτι Ιους ας θελουν να βγαλουν,εκεινο που εχει σημασια ειναι να μην πιαστουν κοτσοι πολλοι ανθρωποι και αρχισουν να δινουν 300αρες! :P Τετοια ζητηματα επιλυονται ευκολα.

Υπαρχουν ενα σωρο εφαρμογες που θωρακιζουν το πσ.Τα'χουμε πει χιλιες φορες.

Το κακο με αυτους τους ιους ειναι οτι ορισμένοι δυστηχώς πέφτουν θύματα και οντως δίνουν χρήματα οπως και με τον ιο της αστυνομίας , μαλλον πρόκειται για καινούργια μόδα .

• Like 3

Παιδιά εγώ έκανα συμφωνία μαζί τους και ησύχασα...πληρώνω συνδρομή 300 ευρώ το χρόνο τα οποία εισπράττονται μέσο λογαριασμού ΔΕΗ (ε κάπως έπρεπε να εξασφαλιστούν και αυτοί) και με ξεκλειδώνουν άμεσα. Το κακό είναι ότι άμα δεν πληρώσω μου κόβουν το ρεύμα και πάει σαν χρέος στην εφορία..

(ρε λέτε να κρύβεται κανας στουρνάρας από πίσω?)

Το κακο με αυτους τους ιους ειναι οτι ορισμένοι δυστηχώς πέφτουν θύματα και οντως δίνουν χρήματα οποτε και με τον ιο της αστυνομίας , μαλλον πρόκειται για καινούργια μόδα .

Σωστό... αλλά άσχετο! Πάμε πάλι...

• Like 1

Σωστό... αλλά άσχετο! Πάμε πάλι...

Ισως αν ειμουν σε αλλο θέμα αλλα για τον ιο λέω και εγω και γενικότερα αυτην την καινούργια μοδα που ζητάνε και χρήματα

Ισως αν ειμουν σε αλλο θέμα αλλα για τον ιο λέω και εγω και γενικότερα αυτην την καινούργια μοδα που ζητάνε και χρήματα

Μα ο ιός της αστυνομίας είναι "μούφα", ο cryptolocker όχι.

Μα ο ιός της αστυνομίας είναι "μούφα", ο cryptolocker όχι.

Αυτο δεν σημαίνει ομως οτι καποιοι δεν εχουν πέσει ενδεχομένος θύματα και με τον α η β τρόπο εχουν πληρώσει η εχουν πέσει θύματα εκμετάλευσης . τεσπα το θέμα ειναι οτι οπως ειπα ειναι η η νέα μοδα αυτη φαίνεται οποτε καλύτερη ενημέρωση και πρόληψη για ολους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...