kapios22 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Να του δώσουμε τριακόσιους που τους έχουμε εύκαιρους;; χαχα μες το μυαλό μου εισαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varathro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά μην λέτε στους window-άδες να βάλλουνε linux. Τρελαθήκατε; Θέλετε να αποκτήσει συμαντικό μερίδιο αγοράς το linux (για desktop και laptop); Αν γίνει την μαμήσαμε. Θα πρέπει να βάζουμε και εμείς antivirus και τόσα άλλα. Τα περισσότερα viruses, trojan, e.t.c. χτυπάνε εκεί που υπάρχει ο πολύς ο κόσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά μην λέτε στους window-άδες να βάλλουνε linux. Τρελαθήκατε; Θέλετε να αποκτήσει συμαντικό μερίδιο αγοράς το linux (για desktop και laptop); Αν γίνει την μαμήσαμε. Θα πρέπει να βάζουμε και εμείς antivirus και τόσα άλλα. Τα περισσότερα viruses, trojan, e.t.c. χτυπάνε εκεί που υπάρχει ο πολύς ο κόσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν φορτώνει η φωτο! Damn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Χρησιμοποιω sandboxie για σερφαρισμα εδω και δυο χρονια εχω ξεχασει τι παει να πη ιος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν ασχολούμε με τέτοια και δεν ξέρω πολλά αλλά αν βάλεις π.χ. ινδική proxy που δουλεύει, δεν θα πλήρωνες με ρουπία ινδίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά μην λέτε στους window-άδες να βάλλουνε linux. Τρελαθήκατε; Θέλετε να αποκτήσει συμαντικό μερίδιο αγοράς το linux (για desktop και laptop); Αν γίνει την μαμήσαμε. Θα πρέπει να βάζουμε και εμείς antivirus και τόσα άλλα. Τα περισσότερα viruses, trojan, e.t.c. χτυπάνε εκεί που υπάρχει ο πολύς ο κόσμος. ε ναι ρε , θα βαλουμε ολοι εμεις εδω μεσα και απο 0.000001 θα πανε στο 0.0000002 τα linux και τι θα κανετε μετα την μαμησατε δικιο εχεις !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερα να ξέρουμε και ασφαλή δωρεάν εφαρμογές προστασίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkanel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 kirileman, on 02 Jan 2014 - 11:27 PM, said:kirileman, on 02 Jan 2014 - 11:27 PM, said:kirileman, on 02 Jan 2014 - 11:27 PM, said: Εδώ, πάντως, δείχνει ότι μπαίνει σε μολυσμένο site και.... ΜΠΟΥΜ!!!!, τον έφαγες. http://youtu.be/5M8YYnXIAlw?t=1m51s Για τον φας από Website πρέπει να έχεις ξεχάσει να κάνεις Update την Java (και συγκεκριμένα το JRE/ Java for Consumers). Για να μην το φάτε από web site μπορείτε απλά: 1) να ενημερώνετε συνεχώς το JRE σας 2) αν δεν το χρειάζεστε το JRE απλά ξηλώστε το κατά τα άλλα με λίγο προσοχή στα downloads και ένα ενημερωμένο συνεχώς AV (Ναι το Security Essentials είναι αρκετό αν είναι ενημερωμένο) Δεν θα έχει κανείς πρόβλημα. Απλά να θυμίσω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ένα OS πρέπει να έχει support για updates και νέο SW (και για τα XP αυτό σταματάει σύντομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αρχικά άμα πληρώσεις όντος σου ξεκλειδώνει τα αρχεία η μπα? και να επισημάνω ότι, άμα ψάξετε βίντεο, σαν τρόπους πληρωμής έχει bit coin( σαν cheaper) και ένα μια αλλo που είναι μόνο για USA και ζηταει 2btc (=1600+ $) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldomo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά αυτοσ ο ιος υπάρχει εδώ και 2 χρόνια περίπου απλα είναι λίγο αλαγμενοσ εμφανισιακα ... Και πρωσοπικα την ειχα πατησει και ειχα κανςι φορματ τ λαπτοπ μου... ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkanel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 PCharon, on 03 Jan 2014 - 12:02 AM, said: Μπήκα με τον ΙΕ10 όπως ακριβώς το δείχνει στην ίδια καρφωτή url και ρωτάει αν θέλω να κατεβάσω ή/και να τρέξω ένα αρχείο. Τί νομίζατε πως θα γίνει; Δεν έχω ούτε αντιϊκά στο μηχάνημα ούτε τίποτα. Ξαναλέω, για να συμβεί αυτό πρέπει να έχεις πηδήξει τα security settings του περιηγητή, τα οποία εγώ δεν έχω αγγίξει από τότε που τον έβαλα τον ΙΕ10. Δεν είανι νορμάλ να κατεβάζει ένας περιηγητής και να τρέχει exe από μόνος του. Ή υπάρχει ΜΕΓΑ security flaw το οποιο θα είχε διορθωθεί πάραυτα ή έχεις πηδήξει παντελώς τις ρυθμίσεις του = σε τρώει ο κόλος σου. Υ.Γ. PEBΚΑC ως συνήθως... Η απάντηση είναι ότι μάλλον είχε παλιό version της Java. Αν θυμάσαι πριν από 1-2 χρόνια είχε γίνει χαμός με τα κενά ασφαλείας της. Το έμαθα με τον άσχημο τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkanel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Bakxos, on 03 Jan 2014 - 3:01 PM, said:να ρωτήσω? για να τρέξει δεν πρέπει να πατήσω εγώ κάποιο exe αρχείο? πως μπορεί να τρέξει και να εγκατασταθεί μόνος του σε ένα pc αφου πάντα ότι θέλω να εγκατασταθεί το pc με ρωτάει. όχι και από web μπορείς να τον φας. Δες προηγούμενη απάντηση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morphosi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 200$ δεν είναι 300€! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 300 USD / 300 EUR / similar amount in another currency. Αρα αν συνεχιζες θα εβλεπες οτι θελει 300 απο το νομισμα της χωρας στην οποια βρισκετε ο υπολογιστης. Άρα πας στο Ιράν και κάνεις δουλεία σου 0.0089e = 300 IRR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα