Προς το περιεχόμενο

Νέος ιός μπορεί και κλειδώνει τον υπολογιστή και ζητάει χρήματα για να τον ξεκλειδώσει!

Mau-Maus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μην λέτε στους window-άδες να βάλλουνε linux.

Τρελαθήκατε; Θέλετε να αποκτήσει συμαντικό μερίδιο αγοράς το linux (για desktop και laptop); Αν γίνει την μαμήσαμε. Θα πρέπει να βάζουμε και εμείς antivirus και τόσα άλλα. Τα περισσότερα viruses, trojan, e.t.c. χτυπάνε εκεί που υπάρχει ο πολύς ο κόσμος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρελαθήκατε; Θέλετε να αποκτήσει συμαντικό μερίδιο αγοράς το linux (για desktop και laptop); Αν γίνει την μαμήσαμε. Θα πρέπει να βάζουμε και εμείς antivirus και τόσα άλλα. Τα περισσότερα viruses, trojan, e.t.c. χτυπάνε εκεί που υπάρχει ο πολύς ο κόσμος.

• Like 1

ε ναι ρε , θα βαλουμε ολοι εμεις εδω μεσα και απο 0.000001 θα πανε στο 0.0000002 τα linux  και τι θα κανετε μετα την μαμησατε δικιο εχεις !!!

• Like 2

kirileman, on 02 Jan 2014 - 11:27 PM, said:kirileman, on 02 Jan 2014 - 11:27 PM, said:kirileman, on 02 Jan 2014 - 11:27 PM, said:

Εδώ, πάντως, δείχνει ότι μπαίνει σε μολυσμένο site και.... ΜΠΟΥΜ!!!!, τον έφαγες.

http://youtu.be/5M8YYnXIAlw?t=1m51s

Για τον φας από Website πρέπει να έχεις ξεχάσει να κάνεις Update την Java (και συγκεκριμένα το JRE/ Java for Consumers). Για να μην το φάτε από web site μπορείτε απλά:

1) να ενημερώνετε συνεχώς το JRE σας

2) αν δεν το χρειάζεστε το JRE απλά ξηλώστε το

κατά τα άλλα με λίγο προσοχή στα downloads και ένα ενημερωμένο συνεχώς AV (Ναι το Security Essentials είναι αρκετό αν είναι ενημερωμένο)  Δεν θα έχει κανείς πρόβλημα.

Απλά να θυμίσω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ένα OS πρέπει να έχει support για updates και νέο SW (και για τα XP αυτό σταματάει σύντομα)

Αρχικά άμα πληρώσεις όντος σου ξεκλειδώνει τα αρχεία η μπα?

και να επισημάνω ότι, άμα ψάξετε βίντεο, σαν τρόπους πληρωμής έχει bit coin( σαν cheaper) και ένα μια αλλo που είναι μόνο για USA  και ζηταει 2btc (=1600+ $) 

imag4_1.png

Ρε παιδιά αυτοσ ο ιος υπάρχει εδώ και 2 χρόνια περίπου απλα είναι λίγο αλαγμενοσ εμφανισιακα ... Και πρωσοπικα την ειχα πατησει και ειχα κανςι φορματ τ λαπτοπ μου... ...

PCharon, on 03 Jan 2014 - 12:02 AM, said:

Μπήκα με τον ΙΕ10 όπως ακριβώς το δείχνει στην ίδια καρφωτή url και ρωτάει αν θέλω να κατεβάσω ή/και να τρέξω ένα αρχείο. Τί νομίζατε πως θα γίνει; Δεν έχω ούτε αντιϊκά στο μηχάνημα ούτε τίποτα.

Ξαναλέω, για να συμβεί αυτό πρέπει να έχεις πηδήξει τα security settings του περιηγητή, τα οποία εγώ δεν έχω αγγίξει από τότε που τον έβαλα τον ΙΕ10. Δεν είανι νορμάλ να κατεβάζει ένας περιηγητής και να τρέχει exe από μόνος του. Ή υπάρχει ΜΕΓΑ security flaw το οποιο θα είχε διορθωθεί πάραυτα ή έχεις πηδήξει παντελώς τις ρυθμίσεις του = σε τρώει ο κόλος σου.

Υ.Γ. PEBΚΑC ως συνήθως...

Η απάντηση είναι ότι μάλλον είχε παλιό version της Java. Αν θυμάσαι πριν από 1-2 χρόνια είχε γίνει χαμός με τα κενά ασφαλείας της. Το έμαθα με τον άσχημο τρόπο :(

Bakxos, on 03 Jan 2014 - 3:01 PM, said:

να ρωτήσω? για να τρέξει δεν πρέπει να πατήσω εγώ κάποιο exe αρχείο? πως μπορεί να τρέξει και να εγκατασταθεί μόνος του σε ένα pc αφου πάντα ότι θέλω να εγκατασταθεί το pc με ρωτάει. 

όχι και από web μπορείς να τον φας. Δες προηγούμενη απάντηση μου

300 USD / 300 EUR / similar amount in another currency. Αρα αν συνεχιζες θα εβλεπες οτι θελει 300 απο το νομισμα της χωρας στην οποια βρισκετε ο υπολογιστης.

Άρα πας στο Ιράν και κάνεις δουλεία σου :P

0.0089e = 300 IRR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...