lakis73 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 χθες κολησε και ο δικος μου.Αν βγει κατι γραψτε το ρε παιδια!!!!
alexis333 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μου φερανε ενα pc με τον συγκεκριμενο ιο και ζηταει 0,8btc .. Και συμφωνα με αυτο το μετατροπεα το κοστος σε ευρω ειναι 364,5€ .. Πολλα δεν ειναι ? Και θα του επαναφερω τα αρχεια σιγουρα με αυτο ή ειναι απατεωνια ?
flik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Βεβαιώσου οτι όντως έχουν κρυπτογραφηθεί τα αρχεία και δεν προσπαθεί να ξεγελάσει. Συνήθως ζητάει λιγότερα, κάτι εφικτό δηλαδή και είναι λογικό. Τώρα αν όντως έχουν κρυπτογραφηθεί, πρέπει να είναι τα αρχεία ανάλογης και παραπάνω αξίας για να αξίζουν τα λεφτά όπως καταλαβαίνεις.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ναι ειναι , αφου δεν ανοιγουν πουθενα ... Φωτο , εγγραφα κτλ ..
flik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ε ωραία (έκφραση). Αξίζουν αυτά τόσα πολλά λεφτά; Πραγματικά αμφιβάλλω. Εντάξει εγώ προσωπικά δεν έχω δει περίπτωση να πληρώνεις και να μη στο φτιάξουν, δεν έχουν λόγο και φυσικά δεν τους συμφέρει, αλλά όταν μιλάμε για τέτοια ποσά...
Captain Nemo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Βέβαια κάποιοι έχουν κάποιες διορίες που όταν εξαντληθούν νομίζω πάπαλα
manbag Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Χρονια Πολλα Εχω ενα στικακι 32Gb στο οποιο εχω μεσα αρχεια word - excel . Ξαφνικα μου βγαζει μηνυμα οτι τα αρχεια δεν υποστηρίζονται και οταν τα ανοιγω βγαινουν ιερογλυφικα . Εκανα scan με το Eset και βρηκε 130 προβληματα τα οποια και εκανα delete . Μεσα στους περισσοτερους φακελους εχει μεινει ενα αρχειο το οποιο οταν το ανοιγω πηγαινει στον i.e. και βγαζει μηνυμα οτι ταα αρχεια εχουν γινει "encrypted" και για να γινουν decrypt θα πρεπει να επισκεφτω μια σελιδα και να τους δωσω 500$ ................ και μετυα θα μου δωσουν και καλα το κλειδη να τα ξεκλειδωσω !!!!! Κολοκυθια .... ξερει κανεις τιποτα ρε παιδια αν γινεται τιποτα ή παπαλα τα αρχεια ???? Ευχαριστω
Kostasspil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το sandboxie μπορεί να συνυπάρξει με avast κλπ? Ή να το απεγκαταστήσω? (Tο antivirus εννοω)
Mau-Maus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 θα πρεπει να επισκεφτω μια σελιδα και να τους δωσω 500$ πολλα ειναι - εχουνε βαλει και το δωρο μεσα !!! 2
Kostasspil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το sandboxie μπορεί να συνυπάρξει με avast κλπ?
Bill1990 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μάγκες επειδη δεν πολυκατάλαβα και δεν με νοιάζει κιόλας να χάσω ότι αρχεία κωδικοποίηση με ένα φορματ λύνεται το θέμα? Η πρέπει να τους δώσω τα λεφτά έτσι και αλλιως για να ξανατρέξει ο υπολογιστής?
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Με φορμάτ σίγουρα δε λύνεται, έχει αναλυθεί στις προηγούμενες σελίδες. Οπότε ή πληρώνεις, ή κατεβάζεις τα προγράμματα που προτάθηκαν μήπως και γλυτώσεις.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μάγκες επειδη δεν πολυκατάλαβα και δεν με νοιάζει κιόλας να χάσω ότι αρχεία κωδικοποίηση με ένα φορματ λύνεται το θέμα? Η πρέπει να τους δώσω τα λεφτά έτσι και αλλιως για να ξανατρέξει ο υπολογιστής? αφου δεν σε νοιαζουν τα αρχεια κανε ενα φορματ και ξεμπερδεψες !
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εχει δίκιο αυτός που έγραψε ότι, πιο πολλοί ρωτάνε "τι να κάνω τώρα που το έπαθα", παρά "τι να κάνω για να μην το πάθω" 1
Bill1990 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 αφου δεν σε νοιαζουν τα αρχεια κανε ενα φορματ και ξεμπερδεψες ! Με φορμάτ σίγουρα δε λύνεται, έχει αναλυθεί στις προηγούμενες σελίδες. Οπότε ή πληρώνεις, ή κατεβάζεις τα προγράμματα που προτάθηκαν μήπως και γλυτώσεις. Χμμ.. Ποιον από τους δυο να πιστεψω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα