nhn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δεν εχει κλειδωσει το λαπτοπ και ετρεξα το malwarebytes superantispyware και βρηκε 7 malware και τα διορθωσε αλλα τα αρχεια word excel pdf βγαινουν αλαμπουρνεζικα και με το word και το open office συν το μηνυμα txt και jpeg που γραφει αυτο:All files including videos, photos and documents on your computer are encrypted. Encryption was produced using a unique public key generated for this computer. To decrypt files, you need to obtain the private key. The single copy of the private key, which will allow you to decrypt the files, located on a secret server on the Internet; the server will destroy the key after a time specified in this window. After that, nobody and never will be able to restore files. File decryption costs ~ $ 50. In order to decrypt the files, open site 4sfxctgp53imlvzk.onion.to/index.php and follow the instructions. If 4sfxctgp53imlvzk.onion.to/index.php is not opening, please follow the steps below: 1. You must download and install this browser http://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en 2. After installation, run the browser and enter the address: 4sfxctgp53imlvzk.onion/index.php 3. Follow the instructions on the web-site. We remind you that the sooner you do, the more chances are left to recover the files. Guaranteed recovery is provided within 10 days. IMPORTANT INFORMATION: Your Personal CODE: 00000001-4159DAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πώς την πάτησες; Κάποιο email; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δεν εχει κλειδωσει το λαπτοπ και ετρεξα το malwarebytes superantispyware και βρηκε 7 malware και τα διορθωσε αλλα τα αρχεια word excel pdf βγαινουν αλαμπουρνεζικα και με το word και το open office συν το μηνυμα txt και jpeg που γραφει αυτο:All files including videos, photos and documents on your computer are encrypted. Encryption was produced using a unique public key generated for this computer. To decrypt files, you need to obtain the private key. The single copy of the private key, which will allow you to decrypt the files, located on a secret server on the Internet; the server will destroy the key after a time specified in this window. After that, nobody and never will be able to restore files. File decryption costs ~ $ 50. In order to decrypt the files, open site 4sfxctgp53imlvzk.onion.to/index.php and follow the instructions. If 4sfxctgp53imlvzk.onion.to/index.php is not opening, please follow the steps below: 1. You must download and install this browser http://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en 2. After installation, run the browser and enter the address: 4sfxctgp53imlvzk.onion/index.php 3. Follow the instructions on the web-site. We remind you that the sooner you do, the more chances are left to recover the files. Guaranteed recovery is provided within 10 days. IMPORTANT INFORMATION: Your Personal CODE: 00000001-4159DAA Όπως είπα και πριν: Πολύ φοβάμαι ότι ο ιός είναι legit και μάλλον κάποιο variation του cryptolocker (screenshot της σελίδας στο spoiler) 50$ δεν είναι και τόσο πολλά. Αν έχει κάτι σημαντικό ο φίλος σου σε αυτά τα έγγραφα ας τα πληρώσει. Αν κρίνω από τους δημιουργούς του cryptolocker που, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα δεν έχουν κάτσει πουστιά, το πιο πιθανό είναι να του τα ξεκλειδώσουν. Βέβαια είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να το πάρει ο φίλος σου. Η σελίδα είναι ασφαλές πάντως για να την ανοίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν εχει κλειδωσει το λαπτοπ και ετρεξα το malwarebytes superantispyware και βρηκε 7 malware και τα διορθωσε αλλα τα αρχεια word excel pdf βγαινουν αλαμπουρνεζικα και με το word και το open office συν το μηνυμα txt και jpeg που γραφει αυτο:All files including videos, photos and documents on your computer are encrypted. Εϊναι η τρίτη και τελευταία φορά που θα πω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Κάνε boot με κάποιο linux live dvd (όποιο θες εσύ - ubuntu,mint,solydk,κλπ) και δες αν μπορείς να ανοιξεις τα αρχεία doc, txt, jpeg, κλπ Προέξυψαν νέα δεδομένα που γράφω στο παρακάτω http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/517689/howdecrypt-file-encrypting-ransomware-500-usd-ransom-information-topic/ Το cryptorbit έχει παρόμοια συμπτώματα με τον cryptolocker ΑΛΛΑ δρα διαφορετικά και υπο (αρκετές προϋποθέσεις) υπάρχουν πιθανότητες σωτηρίας cryprorbit != cryptolocker Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από arc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ^^^^ (message updates) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εϊναι η τρίτη και τελευταία φορά που θα πω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Κάνε boot με κάποιο linux live dvd (όποιο θες εσύ - ubuntu,mint,solydk,κλπ) και δες αν μπορείς να ανοιξεις τα αρχεία doc, txt, jpeg, κλπ Προέξυψαν νέα δεδομένα που γράφω στο παρακάτω http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/517689/howdecrypt-file-encrypting-ransomware-500-usd-ransom-information-topic/ Το cryptorbit έχει παρόμοια συμπτώματα με τον cryptolocker ΑΛΛΑ δρα διαφορετικά και υπο (αρκετές προϋποθέσεις) υπάρχουν πιθανότητες σωτηρίας cryprorbit != cryptolocker Thank you Πολύ φοβάμαι ότι ο ιός είναι legit και μάλλον κάποιο variation του cryptolocker (screenshot της σελίδας στο spoiler) Πιθανότητες υπάρχουν αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιες και πόσες είναι ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εννοείται δεν ξέρουμε τις πιθανότητες γιατί οι ανακαλύψεις ειναι σε νηπιακό στάδιο. Άλλωστε η όλη φιλοσοφία virus-encrypt είναι σχετικά πρόσφατη (έσκασε τον περασμένο Σεπτ). Τώρα άρχισαν τα variants που ίσως πάνε να εκμεταλλευτουν τον πανικό που δημιουργησε ο cryptolocker (για αυτό και εχουν παρόμοιο όνομα). Πάντως έμμεσα "θαυμάζω" (με την έννοια της ιδέας, οχι της πράξης) τον δημιουργό και εφαρμοστή της ιδέας του cryptolocker. Θα κάνει γερή αρπαχτή. Αν καταφέρει να ξεγλυστρίσει από τις αρχές και κάνει καλό ξέπλυμα χρήματος θα μπορεί να κοκορεύεται (κρυφά) οτι έκανε καλή δουλεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αυτο ειναι μπουρδες το σαιτ? http://www.yac.mx/el/guides/ransomware/20140102-how-to-remove-Cryptorbit-Ransom-through-yac-virus-removal-tool.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 lol ούτε διάβασμα δεν χρειάζεται καν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αυτο ειναι μπουρδες το σαιτ? http://www.yac.mx/el/guides/ransomware/20140102-how-to-remove-Cryptorbit-Ransom-through-yac-virus-removal-tool.html Καταρχήν δεν διαβάζεται με την έννοια οτι ειναι αυτόματη μετάφραση. Το αγγλικό που ίσως να διαβάζεται είναι στο http://www.yac.mx/en/guides/ransomware/20140102-how-to-remove-Cryptorbit-Ransom-through-yac-virus-removal-tool.html Στο δια ταύτα. Το YAC είναι malware-απατη. Δεν θα καθαρίσει τιποτα. Αν επιμένεις και το δοκιμάσεις ΜΕΤΑ διάβασε και το παρακάτω για το πως θα το αφαιρέσεις http://botcrawl.com/remove-yac-virus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καταρχήν δεν διαβάζεται με την έννοια οτι ειναι αυτόματη μετάφραση. Το αγγλικό που ίσως να διαβάζεται είναι στο http://www.yac.mx/en/guides/ransomware/20140102-how-to-remove-Cryptorbit-Ransom-through-yac-virus-removal-tool.html Στο δια ταύτα. Το YAC είναι malware-απατη. Δεν θα καθαρίσει τιποτα. Αν επιμένεις και το δοκιμάσεις ΜΕΤΑ διάβασε και το παρακάτω για το πως θα το αφαιρέσεις http://botcrawl.com/remove-yac-virus/ Νταξ, περισσότερο απάτη είναι πάρα malware. Εξάλλου το λέει και η σελίδα που έδωσες: YAC Cleaner is essentially considered a non-beneficial rogue Windows Optimizer and Antivirus program that participates in unethical marketing practices and performs fraudulent, non-beneficial computer scans with highly misleading results in order to create customers and collect user information using scare tactics. (και κακώς έβαλε antivirus θα έλεγα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vretman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Την πατησε γνωστος μου.Εγω παραιτηθηκα να ψαχνω. Με τεχνικαραδες που μιλησα κανεις δεν μου εδωσε απαντηση οτι μπορει να σωσει τα αρχεια. Μονο ενας μου ειπε οτι εχει τον τροπο μεσω linux. Θα το παω αυτες τις μερες κι αν μου το φτιαξει θα ενημερωσω. Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω τα στοιχεια του αν ενδιαφερονται κι αλλοι, γι'αυτο αν τα θελετε στειλτε PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Την πατησε γνωστος μου.Εγω παραιτηθηκα να ψαχνω. Με τεχνικαραδες που μιλησα κανεις δεν μου εδωσε απαντηση οτι μπορει να σωσει τα αρχεια. Μονο ενας μου ειπε οτι εχει τον τροπο μεσω linux. Θα το παω αυτες τις μερες κι αν μου το φτιαξει θα ενημερωσω. Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω τα στοιχεια του αν ενδιαφερονται κι αλλοι, γι'αυτο αν τα θελετε στειλτε PM. Πόσο θα πάρει ο Γιατρός; ζήσει πεθάνει ο ασθενής θα πληρωθεί ή μόνο σε περίπτωση θεραπείας; ήπαγε πρώτα εσύ τέκνον μου να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και εν συνεχεία μας δίνεις τα στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vretman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πόσο θα πάρει ο Γιατρός; ζήσει πεθάνει ο ασθενής θα πληρωθεί ή μόνο σε περίπτωση θεραπείας; ήπαγε πρώτα εσύ τέκνον μου να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και εν συνεχεία μας δίνεις τα στοιχεία. 50 ευρα μου ειπε για την ανακτηση και πληρωμη μονο αν εχει αποτελεσμα. Μαλιστα μου ειπε αν θελει να του στειλω ενα encrypted αρχειο και να με ενημερωσει για το αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 50 ευρα μου ειπε για την ανακτηση και πληρωμη μονο αν εχει αποτελεσμα. Μαλιστα μου ειπε αν θελει να του στειλω ενα encrypted αρχειο και να με ενημερωσει για το αποτελεσμα. 50 δεν παίρνει και ο δημιουργός του ιού; ή είσαι από τους τυχερούς και έχεις των 300; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα