UneedRevision Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! αγαπω την ειρωνια! λεγετε ο,τι θελετε ;Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αν η πρώτη σκέψη είναι "πως θα σωθώ αν το κολλήσω" αντί του "τι θα κάνω για να μην το κολλήσω" τότε the pebcak force is strong. Brace yourselves, θα καταρεύσουν τα helpdesks των isp's (γεια σας δεν έχω internet), τα service των καταστημάτων pc θα έχουν ουρά μεγαλύτερη και απο τις ΔΟΥ (χάλασε και θέλει format), δε θα παίζουν πασιέντζα στον οαεδ, ένας κόκκινος κροκόδειλος θα σου φάει τις παντόφλες και θα μας την πέσει ο Cthulhu. @Gi0 Η υπογραφή σου είναι επίκαιρη παντού χαχαχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σε φιλο μου του κρυπτογραφησαν τα αρχεια του και σε ενα αρχειο txt του εγραφαν να πληρωσει λυτρα .Τωρα που τον κολλησε τον ιο μπορει να κανει κατι?thnxs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά είναι πολύ εύκολο.Με ένα format λύνονται τα προβλήματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά είναι πολύ εύκολο.Με ένα format λύνονται τα προβλήματα. To avatar σου τα λέει όλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μαγκες απλα μια ιδεα;;; Το να επανακινησεις το pc σου με αλλο τροπο οπως πχ... πατωντας το F9 σε εμενα και να το κανεις να λειτουργει απο το τελευταιο update του συστηματος το σκεφτηκατε;;; τι ακουω εδω μεσα Ποσειδώνα μου, και δεν εισαι μονο εσυ, και αλλοι. αλλα οκ, θυμαμε και εγω τον εαυτο μου πριν απο 5 χρονια που ήμουν σε αυτο το φορουμ, και καποιος ηθελε να αλλαξει τον δίσκο του απο fat σε ntfs, και του ειπα κανε ενα φορματ κτλπ. και ο τυπας παραλίγο να ειχανε τα αρχεια του αν δεν τον προλάβαινε ενας αλλος. δεν σε κατηγορώ, απλα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι λαθος και μη δυνατό.(οχι με αυτον τον ιο) δες τι παιζει με την κρυπτογράφηση, ως σπουδαστης τεχνικώς δικτύων εχω κανει πολλα. μεχρι και στο χερι vigenere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά είναι πολύ εύκολο.Με ένα format λύνονται τα προβλήματα. σιγα μη κανεις και φορματ κι ολας ! ποιο ευκολο ειναι , πετας τον σκληρο , κοτσαρεις εναν καινουργιο πανω και εισαι κομπλε 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μιας και υπάρχουν εξελίξεις σε επιθέσεις τέτοιου τύπου, δείτε και το παρακάτω: The addition features added to Prison Locker: The malware is able to detect Virtual Machine, Sandbox mode, and debugging environments. It will also disable Windows key & Escape key to prevent unwanted user actions. Also can kill taskmgr.exe, regedit.exe, cmd.exe, explorer.exe, and msconfig.exe processes to prevent unwanted user actions. Malware can startup in both regular boot mode and safe boot under HKCU.Read more: http://thehackernews.com/2014/01/power-locker-ransomware-upcoming_3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αν βγει προς τα έξω ποτέ του (διάβασε μια σελίδα πίσω). Εξάλλου δεν είναι και κάτι τόσο πια τρομακτικό. Αν αφαιρέσεις το detection σε basic VM, Sandbox και debugging environments (και αυτό το τελευταίο πάλι δεν πρόκειται να του δουλέψει), έχεις τον crypto.... οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μιας και υπάρχουν εξελίξεις σε επιθέσεις τέτοιου τύπου, δείτε και το παρακάτω: The addition features added to Prison Locker: The malware is able to detect Virtual Machine, Sandbox mode, and debugging environments. It will also disable Windows key & Escape key to prevent unwanted user actions. Also can kill taskmgr.exe, regedit.exe, cmd.exe, explorer.exe, and msconfig.exe processes to prevent unwanted user actions. Malware can startup in both regular boot mode and safe boot under HKCU. Read more: http://thehackernews.com/2014/01/power-locker-ransomware-upcoming_3.html Πωπω, ούτε το safe mode δεν σε γλιτώνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πωπω, ούτε το safe mode δεν σε γλιτώνει.. Ένα rescue disk όμως μια χαρά μπορεί Εννοείτε όχι τα αρχεία πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Απορία το εχω αν κολλήσουμε ιο και κρυπτογραφήσει τα αρχεία το βλέπουμε στην αρχή ή μετά;Επισης ποιους φακέλους κρυπτογραφεί ρε παίδες; το home folder; Τα κρυπτογραφεί πραγματικά ή τα δειχνει ετσι στα windows γιατι με μπερδέψατε... Αν κανει πραγματική κρυπτογράφηση ο ιος δεν θα έφτανε ο cpu στο ταβάνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Απορία το εχω αν κολλήσουμε ιο και κρυπτογραφήσει τα αρχεία το βλέπουμε στην αρχή ή μετά; Επισης ποιους φακέλους κρυπτογραφεί ρε παίδες; το home folder; Τα κρυπτογραφεί πραγματικά ή τα δειχνει ετσι στα windows γιατι με μπερδέψατε... Αν κανει πραγματική κρυπτογράφηση ο ιος δεν θα έφτανε ο cpu στο ταβάνι; Αν δεν τα κρυπτογραφούσε πραγματικά, θα έβγαζες το δίσκο και θα τον έβαζες εξωτερικό σε κάποιο άλλο μηχάνημα όπου θα άνοιγαν κανονικά... λέω εγώ τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
latou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά, η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία... Αν κάποιος δημιουργεί ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αρχείο, ΔΕΝ κάνει μόνο μία αποθήκευση. Το να αποθηκεύσεις κάτι σε ένα αφαιρούμενο μέσο ή σε κάποιο cloud service, δεν είναι προνόμιο. Οπότε και τον ιό να κολλήσετε, τον αφαιρείτε με κάποιο antivirus, καίτε τα αρχεία σας στο 3ήμερο, και τα επαναφέρετε. Και σας γίνεται μάθημα πως εκτός από την .... και την υπογραφή, εν έτει 2014 προσέχουμε πού βάζουμε και τον browser μας. Δείτε και το παράδοξο της java! Για να ανοίξω vpn και να τρέξω κάποιες εφαρμογές όπως το siebel της Oracle (java = Oracle επίσης...) ή το citrix (αν και με το citrix τα πάντα τρέχουν κεντροποιημένα) κάποιες ρυθμίσεις ασφάλειας πρέπει να είναι κλειστές. Επίσης η java είναι ένα τεράστιο κενό ασφάλειας. Οπότε πολλές φορές η ίδια μας η δουλειά μας αναγκάζει σε κενά ασφάλειας. Το να δουλέυω σε linux/mac το ακούω βερεσέ προσωπικά, κι ας εργάζομαι και στα 3 λειτουργικά σε 4 μηχανήματα (2 λάπτοπ, 1 MB Air, 1 iMac). Η μόνη λύση είναι η ΠΡΟ ΣΟ ΧΗ. Και η χρήση κάποιου cloud για επαναφορά σε περίπτωση του χειρότερου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γιά το Deep Freeze δεν μου είπε κάποιος τίποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα