Προς το περιεχόμενο

Microsoft Security Essentials

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Άλλαξα πρόσφατα το antivirus, από ESET SMART SECURITY και εγκατέστησα το Microsoft Security Essentials.

Ολα καλά αρχικά, αλλά από τη 2η μέρα με το που ανοίγω το pc πετάει μήνυμα το κέντρο ασφαλειας και λέει "το microsoft security essentials ειναι απενεργοποιημενο κλπ". Φυσικά το πρόγραμμα είναι και ενεργοποιημένο και ενημερωμένο.

Μπορώ βεβαίως να πατήσω ότι έχω δικό μου πρόγραμμα προστασίας και το παρακολουθώ κλπ ώστε να μην πετάει μήνυμα, αλλά αναρωτιέμαι γιατί το κάνει και αν υπάρχει διαφορετικη λύση...

Γιατί για να το κάνει, κάτι δεν πάει καλά προφανώς...

Δημοσ.

Πιθανόν να μην έχει απεγκατασταθει  σωστά  το eset και ίσως δημιουργεί πρόβλημα . Δεν αρκεί η απομάκρυνση του προγράμματος από την προσθαφαίρεση πρέπει να τρέξεις και τον uninstaller   Link.png Site: εδώ θα βρεις οδηγίες.

Δημοσ.

Πιθανόν να μην έχει απεγκατασταθει  σωστά  το eset και ίσως δημιουργεί πρόβλημα .

Ίσως έχεις δίκιο δε το είχα προσέξει. Θα το δοκιμάσω.

το MSE τωρα τελευταια δεν τα παει καθολου καλα με τις απειλες.

Κι όμως μου βρήκε στο 1ο full scan κάτι αρκετά σημαντικό το οποίο το Eset αγνοούσε, τον τελευταίο μήνα που εγκατέστησα το πρόγραμμα που περιείχε τον ιό!

==>Xρησιμοποίησα τον ESET Uninstaller αλλά πάλι πετάει το μήνυμα με το που ανοίγει κάθε φορά το pc.<==

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...