Αδιαφορος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τα 8 ειναι απιστευτα. Αν καποιος θελει να μου πει ενα σοβαρο επιχειρημα γιατι θεωρει upgrade την μεταβαση στα 7, εδω ειμαι να τον ακουσω. Μεχρι τοτε απολαμβανω τα metro apps (fb / youtube / skype / viber / media player) στη 2η οθονη του pc μου με live notifications , bootaro σε περιπου 5 δευτερολεπτα, εχω πολυ καλυτερο task και file manager και ενα σωρο αλλα καλουδια. 1
gkanel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αδιαφορος, on 03 Jan 2014 - 2:59 PM, said:Αδιαφορος, on 03 Jan 2014 - 2:59 PM, said:Τα 8 ειναι απιστευτα. Αν καποιος θελει να μου πει ενα σοβαρο επιχειρημα γιατι θεωρει upgrade την μεταβαση στα 7, εδω ειμαι να τον ακουσω. Μεχρι τοτε απολαμβανω τα metro apps (fb / youtube / skype / viber / media player) στη 2η οθονη του pc μου με live notifications , bootaro σε περιπου 5 δευτερολεπτα, εχω πολυ καλυτερο task και file manager και ενα σωρο αλλα καλουδια. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί τα 7 είναι πιο σύγχρονα από τα XP και δεν επιφέρουν τόσες πολλές αλλαγές συγκριτικά με τα 8.x. Όμως έτσι χάνουν και τα πλεονεκτήματα όπως τo performance και το Usability τα οποία επίσης δεν μεταβάλλονται σημαντικά στα Win7 αν τα συγκρίνουμε με τις αλλαγές των 8.x. Ο μέσος χρήστης φοβάται να αντιμετωπίσει το νέο, το άγνωστο γιατί έτσι αλλάζουν οι συνήθειες του και θα του πάρει χρόνο. O μέσος χρήστης θέλει βοήθεια να καταλάβει πως γίνεται στο νέο περιβάλλον, θέλει έναν "τυφλοσούρτη". Μικρό ποσοστό χρηστών καταλαβαίνουν την αξία γιατί μια πλατφόρμα πρέπει να αλλάξει ριζικά. Εγώ προτείνω απλά όσοι ξέρουμε να βοηθήσουμε όσους θέλουν να μάθουν. (Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν το οποίο όμως και αυτό είναι σεβαστό) 1
ntg1980 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Η μία άποψη και πολύ σωστή είναι αυτή... η άλλη άποψη είναι ότι υπάρχει κι ο άλλος χρήστης που έχει πιάσει το νόημα των Windows 8 από τη πρώτη στιγμή, κι απλά δε του άρεσε το νέο περιβάλλον εργασίας ή οι τυχόν αλλαγές! 1
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Steam's December Hardware Survey shows 20% of polled users now run Windows 8
damastes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Steam's December Hardware Survey shows 20% of polled users now run Windows 8 .... και το 63.35%, στην ίδια μελέτη windows 7
Αδιαφορος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η απάντηση είναι απλή. Γιατί τα 7 είναι πιο σύγχρονα από τα XP και δεν επιφέρουν τόσες πολλές αλλαγές συγκριτικά με τα 8.x. Όμως έτσι χάνουν και τα πλεονεκτήματα όπως τo performance και το Usability τα οποία επίσης δεν μεταβάλλονται σημαντικά στα Win7 αν τα συγκρίνουμε με τις αλλαγές των 8.x. Ο μέσος χρήστης φοβάται να αντιμετωπίσει το νέο, το άγνωστο γιατί έτσι αλλάζουν οι συνήθειες του και θα του πάρει χρόνο. O μέσος χρήστης θέλει βοήθεια να καταλάβει πως γίνεται στο νέο περιβάλλον, θέλει έναν "τυφλοσούρτη". Μικρό ποσοστό χρηστών καταλαβαίνουν την αξία γιατί μια πλατφόρμα πρέπει να αλλάξει ριζικά. Εγώ προτείνω απλά όσοι ξέρουμε να βοηθήσουμε όσους θέλουν να μάθουν. (Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν το οποίο όμως και αυτό είναι σεβαστό) Mα τα 7 ειναι πολυ καλο λειτουργικο, κανεις δεν ειπε το αντιθετο. Απλα τα 8 ειναι σε ολους ανεξαιρετως τους τομεις καλυτερο...τωρα αν καποιοι κολλανε στο "εχει πλακακια" ε οκ, περαστικα. Το να μαθεις το νεο λειτουργικο δεν παιρνει πανω απο μια μερα, αν μαλιστα ρωτησεις οτι εχεις απορια, το πολυ να παρει 1 ωρα. Εκτος και αν απο τα XP στα 7 ειδανε μικροτερες αλλαγες... 1
Backpacker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά τα 8 αντικειμενικά είναι τα καλύτερα...τώρα αν για κάποιους είναι απλά πιο "βολικά" τα 7 είναι θέμα άποψης...εγώ έβαλα τα 8.1 στο ξεχασμένο λαπτοπ μου Dell xps m1330 που το είχα πάρει το 2007 με Core 2 Duo 2ghz και το πήγα απλά απτα 2 στα 4 giga ram και το laptop απλά ΠΕ-ΤΑ-ΕΙ...μηχανάκι εξαετίας μιλάμε τώρα...απίστευτα σταθερά και τρομερά γρήγοροτερα...η αίσθηση είναι σαν να έχω λειτουργικό ελαφρότητας επιπέδου XP ή lubuntu και ακόμα περισσότερο...
Αδιαφορος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά τα 8 αντικειμενικά είναι τα καλύτερα...τώρα αν για κάποιους είναι απλά πιο "βολικά" τα 7 είναι θέμα άποψης...εγώ έβαλα τα 8.1 στο ξεχασμένο λαπτοπ μου Dell xps m1330 που το είχα πάρει το 2007 με Core 2 Duo 2ghz και το πήγα απλά απτα 2 στα 4 giga ram και το laptop απλά ΠΕ-ΤΑ-ΕΙ...μηχανάκι εξαετίας μιλάμε τώρα...απίστευτα σταθερά και τρομερά γρήγοροτερα...η αίσθηση είναι σαν να έχω λειτουργικό ελαφρότητας επιπέδου XP ή lubuntu και ακόμα περισσότερο... Mαλλον η ram φταιει περισσοτερο (και ισως το format και ξανα περασμα των windows) παρα τα 8..
Backpacker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Mαλλον η ram φταιει περισσοτερο (και ισως το format και ξανα περασμα των windows) παρα τα 8.. Αδερφέ πιο πριν είχα τα 7 με τα ίδια specs και τέτοια αίσθηση δεν είχε το μηχάνημα...αισθητά πιο γρήγορο και στις καταναλώσεις που βλέπω από κατι προγραμματάκια καλύτερο...και το metro ui πάρα πολυ ωραίο...και πανευκολη η μετάβαση στο desktop περιβάλλον...και ούτε το παραμικρό θέμα με drivers (μηχάνημα 6ετίας επαναλαμβάνω)...το έχω dual boot με linux 12.04 και σκέφτομαι σοβαρά πλέον να του βάλω και κάνα 64 ssd και να κάνω τον 250άρι HDD εξωτερικό...gamer δεν είμαι εκτός από football manager (το οποίο το σηκώνει για πλάκα)...γλίτωσα από αγορά laptop που ήθελα. 1
gkanel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αδιαφορος, on 04 Jan 2014 - 12:29 AM, said:Mα τα 7 ειναι πολυ καλο λειτουργικο, κανεις δεν ειπε το αντιθετο. Απλα τα 8 ειναι σε ολους ανεξαιρετως τους τομεις καλυτερο...τωρα αν καποιοι κολλανε στο "εχει πλακακια" ε οκ, περαστικα. Το να μαθεις το νεο λειτουργικο δεν παιρνει πανω απο μια μερα, αν μαλιστα ρωτησεις οτι εχεις απορια, το πολυ να παρει 1 ωρα. Εκτος και αν απο τα XP στα 7 ειδανε μικροτερες αλλαγες... Με καλύπτεις πλήρως! +1 Αδιαφορος, on 04 Jan 2014 - 03:00 AM, said:Mαλλον η ram φταιει περισσοτερο (και ισως το format και ξανα περασμα των windows) παρα τα 8.. Και τα δύο! Αλλά ειδικότερα οι μικρότερες απαιτήσεις των 8 αλλά και οι βελτιώσεις τους. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος δείτε το παρακάτω που στο ίδιο PC τα memory footprints των 2 λειτουργικών είναι διαφορετικά: - Windows 8: 281MB in 29 processes - Windows 7: 404MB in 32 processes Source: http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011/10/07/reducing-runtime-memory-in-windows-8.aspx 1
themelisy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Θεωρώ οτι τα w8.1 ειναι οτι καλύτερο εχει βγαλει η MS. Τωρα τα υπολοιπα περι αναβαθμησεων αν πληρωνεις η οχι, το τμημα marketing της MS στα Windows νομιζω οτι ξερει τι κανει γι' αυτο και ειναι Νο 1 λειτουργικο στον κοσμο.
redstar57 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 τα 8,1? κοψε κατι .... κ τα χαριζαν τα 8 αρια ... μαπα το καρπουζι κ βγεικε αναβαθμηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα