NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Υποχρεωτικά, κατι σαν το χαράτσι. Μπορεις να κάνεις και αλλιως?
coffeex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Η υποστήριξη των XP (SP3) σταματάει στις 8 Απριλίου το 2014, οπότε από το καλοκαίρι και μετά θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η κατάσταση για το τι θα γίνει. Πιστεύω πως όλο και κάποια καμπάνια θα κάνει η MS για αναβαθμίσουν τα Windows οι χρήστες... To θέμα είναι θα επιλέξουν τα 7 ή τα 8 ή κάποιοι θα μείνουν με τα XP;;
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Λογικο είναι να ανεβαίνει το μερίδιο των 8 μιας και όλα τα Laptop και PC έρχονται με 8. Εκτός αυτού , είναι πλέον πολύ συσκολο να κάνεις Downgrade σε 7/XP , οι κατασκευαστες δεν συμπεριλαμβάνουν Drivers ούτε στο Site τους. 1
kospetros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ειχα τα windows 7 , σχεδον απο τοτε που βγηκανε . προσφατα εβαλα τα windows 8.1 μιας και σε αυτην την εκδοση βελτιωνονται λιγο τα desktop και απλα πετανε σε αλλες ταχυτητες . Πλεον , δεν θα ξαναεβαζα τα 7αρια . Ενδεχομενος να ειναι και αλλοι desktop χρηστες σαν εμενα , που να βολευτικαν πολυ καλα με τα 8.1 και για αυτο να ανεβηκε το ποσοστο τους 3
Silverage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ή αυτό ή πιο πιθανό να κάνουν τη δουλειά τα λάπτοπ που βγαίνουν με 8αρια. 1
anamenos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδιά μα τώρα μιλάμε για 10% όλων των υπολογιστών που έχουν windows , σίγουρα προς στο παρόν λιγότερο από παλαιότερες εκδόσεις αλλά δεν παύει να είναι τεράστιο νούμερο και μόλις ένα χρόνο μετά από την επίσημη κυκλοφορία τους.
george1807 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε πάντως τα windows 8.x είναι μια χαρά,γρήγορα,χωρίς κολλήματα και το σημαντικότερο είναι πως έχουν διαθέσιμα apps για όλες τις ανάγκες του κάθε χρήστη.Πιστεύω πως όσοι τα κράζετε απλά δεν τα έχετε δοκιμάσει και φοβάστε το καινούργιο. 1
hristozik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Κατανοώ απόλυτα τα ποσοστά, καθώς τα 7 ειναι ποιο φιλικά για τις επιχειρήσεις. Έτσι τα 8 για κάποιο διάστημα ακόμα θα βλέπουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν πολύ αργά. Γενικά πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι τα 8 ειναι πολύ καλα. Αναβάθμισα απο 7 πριν ενα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορα σταθερά και το νέο ui όσο και να ξενίζει κάποιους ειναι απίστευτα βολικό για τις καθημερινές εργασίες, που μην γελιόμαστε ειναι το 80% τουλάχιστον των εργασιών που κάνουμε καθημερινά.
Windows8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μόλις σταματήσει η υποστήριξη για XP πρέπει να κάνει ένα καλό deal για τα 8 να δεις πως ανεβαινουν τα νούμερα.
gkanel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δοξα τον Θεο! Και για οσους εχουν ακομα XP ειναι σημαντικο να αναφερουμε οτι chrome/firefox υπαρχουν και για το λειτουργικο σας!!! οσοι web designers καταλαβαινουν... Ναι αλλα δεν υπάρχουν security updates! Και πίστεψε με υπάρχουν πολλοί users που δεν έχουν το pc τους μόνο για web από την άλλη πλευρά, όσοι είναι admins ή οι γνωστοί "φίλοι με μαύρη ζώνη στα κομπιούτερς" που φτιάχνουν τα pc των άλλων (ναι και των web designers), καταλαβαίνουν επίσης... Και επειδή τυχαίνει να είμαι και web developer ένα έχω να πω: οι web designers πρέπει να προχωρήσουν και αυτοί. Ήρθε η ώρα να πάνε από το "browser detection" στο "feature detection" που υποστηρίζουν και όλα τα σύγχρονα patterns. Από εκεί και πέρα δικαίωμα στη "φοβία για αλλαγή" σε κάτι καινούριο στο IT την έχει μόνο ο τελικός χρήστης που γνωρίζει μόνο αυτά που του είναι απαραίτητα και μπορούν να του κάνουν τη δουλειά του. Ο επαγγελματίας του ΙΤ (το web περιλαμβάνεται) δεν το έχει αυτό το δικαίωμα, αφού η ιστορία έχει δείξει πολλές φορές πως όποιος επαγγελματίας του IT αρνείται την έγκαιρη μετάβαση σε κάτι πιο σύγχρονο, αργά ή γρήγορα μένει εκτός αγοράς. Το ποσοστό των χπ θα παραμείνει για αρκετό διάστημα ανω του 25% είναι συμβατά με όλα σχεδόν τα προγράμματα και δυσκολα οι επιχειρηματίες θα ξοδέψουν χρημα για αναβάθμιση software Ναι αλλά είναι επικίνδυνο να μείνει ένας επιχειρηματίας σε παραγωγή με ένα OS που δεν θα υποστηρίζεται από κανέναν πλέον και τα κενά ασφαλείας θα μένουν ορθάνοιχτα. Εκτός φυσικά αν έχει λεφτά να κλείνει τις τρύπες με άλλους τρόπους (hardware appliances, άλλο software, custom ανάπτυξη και υπηρεσίες) που μάλλον θα κοστίζουν περισσότερο από το να μεταβεί σε νεότερη έκδοση του OS. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2014 από gkanel 1
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αναρωτιέμαι αν θα καταφέρουν τελικα τα 8 να ξεπεράσουν τα 7 , το οτι τα 7 παντως παρουσιάζουν αύξηση και δεν τα εγκαταλείπουν οι εταιρίες και οι χρήστες κατι λεει απο μονο του. Δεν υπάρχει περίπτωση τα 8 να περάσουν τα 7. Καταρχήν δεν υπάρχει σοβαρή επιχείρηση που να έχει 8. Θυμήσου ότι ένα μεγάλο ποσοστό που έχει 8 τα αγόρασε με 15ή30 ευρώ, τώρα που πήγαν στην κανονική τιμή τους δύσκολο να τα αγοράσει κάποιος. -Εγώ πάντως προχθές έβγαλα τα 8 που είχα(εδώ και αρκετούς μήνες) και επιτέλους έβαλα ξανά τα 7 και επιτέλους έχω ένα σοβαρό λειτουργικό στον υπολογιστή μου!
mcpillager Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οσο τα 8+ windows αφορουν στους consumers οι επιχειρησεις και γενικα οσοι κανουν δουλεια με τον υπολογιστη τους θα παραμενουν στα xp,7. εδω και 3 χρονια πλησιαζει το τελος υποστηριξης των xp... δεν μαθατε ακομα να διαβαζετε τις στατιστικες αυτες;
ntg1980 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Η μοναδική έρευνα που θα με έπειθε, θα'ταν αυτή που θα εμφάνιζε τα αποτελέσματα όχι αυτών που έχουν προεγκατεστημένα τα Windows 8 στα PC τους (διότι το 10% δε προκύπτει μόνο από όσους επιλέξανε τη μετάβαση από παλιότερες εκδόσεις), αλλά και πόσοι ενώ είχαν τα 8, τελικά επέστρεψαν στα 7... Μου φαίνεται ότι εκεί τα ποσοστά θα ξεκαθάριζαν κατά πόσο μιλάμε για επιτυχία ή αποτυχία! 1
damastes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ......., αλλά και πόσοι ενώ είχαν τα 8, τελικά επέστρεψαν στα 7... Μου φαίνεται ότι εκεί τα ποσοστά θα ξεκαθάριζαν κατά πόσο μιλάμε για επιτυχία ή αποτυχία! Αρχές Αυγούστου είχε υπολογιστεί οτι 1 στους 3 έκανε "upgrade" από τα 8 στα 7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα