k4t4r4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα μου πεθαινει την μπαταρια δεν αντεχει ουτε μιση ωρα εχω δοκιμασει τα παντα..μου βγαζει και ενα μνμ που μπλοκαρει μια εφαρμογη καθε φορα που συνδεομαι στο ιντερνετ...θελω να το κανω σαν καινουριο με καινουρια εκδοση απο την αρχη πως μπορω?απο που θα κατεβασω ελληνικη 4,3 ?πως θα την περασω?πως θα κανω back up τα αρχεια εκτος απο τα προγραμμα τα μου ωστε να καθαρισει?
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα μου πεθαινει την μπαταρια δεν αντεχει ουτε μιση ωρα εχω δοκιμασει τα παντα.. μου βγαζει και ενα μνμ που μπλοκαρει μια εφαρμογη καθε φορα που συνδεομαι στο ιντερνετ... θελω να το κανω σαν καινουριο με καινουρια εκδοση απο την αρχη πως μπορω? απο που θα κατεβασω ελληνικη 4,3 ? πως θα την περασω? πως θα κανω back up τα αρχεια εκτος απο τα προγραμμα τα μου ωστε να καθαρισει? Official 4.3 του εχεις περασει? 1
k4t4r4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 νομιζω ναι ... αλλα ισπανικη γιατι δεν ειχε ερθει εδω ακομα φιλε μου απο sammobile νομιζω!
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πως την περασες την ισπανικη? Ροοτ εισαι?
Gr_Soul Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Όπως την πέρασες με Odin από το Sammobile, πέρνα την ελληνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα