Προς το περιεχόμενο

Αγορά headset razer electra vs kraken pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα στα δύο συγκεκριμένα headset. Εκτός από την διαφορά στην τιμή αξίζει να δώσω 20 ευρώ και να πάρω τα κρακεν;;;; Τα ακουστικά θα χρησιμοποιηθούν για gaming, μουσική άλλα και κλήσεις skype στο pc (περισσότερο για μουσική μιας και ξεκινάει το σχολείο). Απλά αφού και τα δυο από όσα έχω ακούσει είναι αρκετά καλά και έχουν και μικρόφωνο για τις βιντεοκλήσεις αξίζει να πάω στα κρακεν ή θα μείνω ευχαριστημένος απο τα ελεκτρα;;; Μήπως έχετε να μου προτείνεται κάποια καλύτερα πάνω κάτω στην ίδια τιμή;;;

Δημοσ.

Μόνο να πω πως τα razer electra έχουν μία θύρα για ήχο και μικρόφωνο δηλαδή το μικρόφωνο θα μπορείς να το έχεις μόνο όταν τα έχεις βάλει στο κινητό σου.

Δες κι ένα ελληνικό unboxing για τα electra κι για τα kraken κι διάλεξε τι τελικά θέλεις εσύ

Εγώ πάντως θα επέλεγα τα kraken.

Δημοσ.

Μόνο να πω πως τα razer electra έχουν μία θύρα για ήχο και μικρόφωνο δηλαδή το μικρόφωνο θα μπορείς να το έχεις μόνο όταν τα έχεις βάλει στο κινητό σου.

Δες κι ένα ελληνικό unboxing για τα electra κι για τα kraken κι διάλεξε τι τελικά θέλεις εσύ

Εγώ πάντως θα επέλεγα τα kraken.

σχετικά με το μικρόφωνο παίζει με κανά ανταπτοράκι να το έχω και στο πσ;;;

Δημοσ.

σχετικά με το μικρόφωνο παίζει με κανά ανταπτοράκι να το έχω και στο πσ;;;

Δεν ξέρω, κι εγώ ήθελα να πάρω τα electra αλλά δεν βρήκα αντάπτορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...