Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμεσα σε samsung ue32f5000

Lg LG 32LN5400

Philips 32PFL3188H Ποια προτιμάτε;

θα πώ και εγώ τη samsung(ανάμεσα σε αυτές που γράφεις πάντα)(διότι πρόσφατα είδα μία sony 200herz νέο μοντέλο*,που κάνει στη μπάντα όλες αυτες!)

κατα τη γνώμη μου μακριά απο τη philips γενικότερα*!

Δημοσ.

(διότι πρόσφατα είδα μία sony 200herz νέο μοντέλο*,που κάνει στη μπάντα όλες αυτες!)

Ποια ειναι αυτην που λες?

Για 50hz την κοβω να ειναι οποια κι αν ειναι αυτη.

Δημοσ.

Ας μας πει και την τιμή της συγκεκριμένης sony ο φίλος. Όλα είναι θέμα κόστους / απόδοσης.

Καλά, για τα 200hz, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Ποια ειναι αυτην που λες?

Για 50hz την κοβω να ειναι οποια κι αν ειναι αυτη.

αυτήν εδώ είδα-->http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-sony-24w605a-24-smart-led-hd-ready/prod4970049pp/

(έχω "διαβάσει" αρκετά πριν προτείνω κάτι)κι αυτό σημαίνει οτι γνωρίζω ήδη για την κοντρα για τα herz μεταξύ των εταιριών.

το θέμα είναι οτι στο κατάστημα που αγόρασα τη δική μου,είδα και είχε και αυτήν τη sony που σας δείχνω στο λινκ,και η διαφορά ήταν αισθητα ΜΕΓΑΛΗ,στο ίδιο σήμα video,και στις ίδιες ρυθμίσεις.

να σκεφτεί κανείς βέβαια οτι είναι στην ίδια τιμή(με αυτήν που αγόρασα)χωρίς να είναι smart tv όπως η δική μου,και χωρίς τα 5 χρόνια εγγύηση.

βασικά επειδή θεωρώ ελεεινά τα προ'ι'όντα της sony(εδώ και αρκετά χρόνια,κατόπιν εκτεταμένης χρήσης)δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά(ειδικά τηλεόραση)απο αυτούς.

για να μη μιλήσω για after sales εξυπηρέτηση,άν τυχόν σου πάθει κάτι ένα απο τα "επιτεύγματα" τους!

πάντως σαν εικόνα ήταν μακράν καλύτερη απο 100 τηλεοράσεις που είδα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή(ευκρινέστερη και καθαρότερη και απο τις πιο ακριβές σε τιμή).

Ας μας πει και την τιμή της συγκεκριμένης sony ο φίλος. Όλα είναι θέμα κόστους / απόδοσης.

Καλά, για τα 200hz, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

349 την έχει το public,ενώ η electronet την εχει 440 και κατεβαίνει(ανάλογα αν είσαι πελάτης τους).

να σημειωθεί οτι ήταν νέα παραλαβή(δηλαδή το public όταν την έφερε,την είχε νομίζω 399 ή 389,κάτι τέτοιο..)

πάντως κωτσόβολος-public την είχαν ίδια τιμή.

αν σκεφτείς όμως οτι είναι 24 ίντσες και δεν είναι και smart tv,τότε είναι αρκετά ακριβή,ακόμα και στα 349 που πωλείται αυτή τη στιγμή!

Δημοσ.

349 για 24 αρα!! Ας ηταν και oled σε αυτα τα λεφτα δεν σφαξανε.

χαχαχα,ναί αλλά σου λέω,ανάμεσα σε ένα ράφι με 100 οθόνες,ξεχώριζε χα-λα-ρά η εικόνα της!

Δημοσ.

Η ντροπη η ιδια για ολες τις τηλεορασεις......οχι 200hz ΔΕΝ ειναι αλλα αμφιβαλω αν ειναι και 50hz(lolol).....hd ready και γελαει ο κοσμος ολος......στα 99,00 ευρω να την βαλουν σημερα κιολας(μπας και τους αδειασει το ραφι) και πολλα ειναι γι'αυτην την τηλεοραση(δεν την επαιρνα για κανενα λογο ουτε στα 49,00 ευρω).

Δεν θα'πρεπε καν ν'αναφερονται τετοιες τηλεορασεις με τετοια χαρακτηριστικα και σ'αυτη την τιμη......θα μας κλεισουν το thread.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...