johnnyf95 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα ειμαι σε αναζητησης τηλεορασης..θα ηθελα να ειναι απο 32 ιντσες και πανω,κατα προτιμηση FULL HD καθως σκεφτομαι να αγορασω στο αμεσω μελλον το ps4..τα λεφτα που θελω να διαθεσω ειναι μεχρι 300 ευρω αυτη που εχω στο μυαλο μου ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/3206691/LG-32LN5400.html επισης θα ηθελα να μου πειτε και την γνωμη σας για τις turbo x που λογω τιμης με εχουν βαλει σε σκεψη και 32 ιντσες και οι 39" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καλύτερα 40 αλλά όχι turbo-x. Το budget είναι μικρό καλό θα ήταν να ανεβαινε στα 370. Αν είναι να μπει σε δωματιο και οχι σαλονι τοτε και οι 32 δεν ειναι κακες αν το δωματιο δεν ειναι και κανενα γηπεδο βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 δεν θελω να δωσω παραπανω λεφτα...για δωματιο ειναι η οθονη...turbo x γιατι οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 turbo x γιατι οχι; Κινεζιές (sic) της κακιάς ώρας συνήθως. Κοίτα και αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+ue32f5000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 εχω διαβασει οτι Εμφάνιζει μπλέ-μώβ σκιά σε κινούμενα αντικείμενα, ιδιαίτερα ορατή και ενοχλητική σε ταινίες και παιχνίδια με σκοτεινά χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 η σαμσουνγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Που το διάβασες? Η 5000 δεν εχει interpolation για να έχουμε artifacts κτλ. Επιτυγχάνει 100ΗΖ μεσω εναλλαγής του οπίσθιου φωτισμού. (κάτι που απενεργοποιείται κιόλας). Εκτος του οτι εχω βαλει πολλές απο αυτες (μεγαλο hit σε ξενοδοχεία - ξενώνες) εχω παρει μια και για τον πατέρα μου. Την εχω ξεψαχνίσει αρκετα. Δεν ειναι καμια τηλεορασαρα, ουτε καν μετρια, αλλα για τα λεφτά που κανει super. Προοριζεται ως μια all day, all around tv για τον μεσο καταναλωτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι καμια τηλεορασαρα, ουτε καν μετρια, αλλα για τα λεφτά που κανει super. +1 johnny, αν θελήσεις να διαθέσεις παραπάνω απο 300 ευρώ, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές, αλλά για αυτό το όριο, είναι πολύ καλή η 5000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Στις αξιολογισεις στο plaisio..Σε σχέση με την lg ποια προτιμάτε; γιατί έχω ips lg οθόνη για τον υπολογιστη και πραγματικα έμεινα Πόλυ ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ακόμα το Πλαίσιο είναι "τσακωμένο" με την Samsung; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Διάβασε και κανα αλλο review να το διασταυρώσεις. Το τι λενε 2 ατομα σε ολη την Ελλαδα στα review του πλαισιου δεν αποτελούν επισημη ένδειξη οτι εχει πρόβλημα. Το βασικότερο απο ολα. Πηγαινε σε καποιο κατάστημα να την δεις με τα ματια σου να επιβεβαιώσεις το οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Θα πάω να δω απο κοντά και τις δυο που με ενδιαφερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magic force Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αγόρασα μια panasonic(32" LED TX-L32E6E PANASONIC). με μια μικρή έκπτωση,κατέβηκε στα 350. πολύ καλή οθόνη.full hd.οχι 3d,διότι δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο.. έχει 3hdmi. 2usb port. smart tv(dlna*) είναι όμορφη,στυλάτη και έχει καλό ήχο....και 5(!!!)ολόκληρα χρόνια εγγύηση απο την ίδια την panasonic!! αλλά.....έχει ένα θέμα όπως όλες οι viera...δεν αναπαράγει ΟΛΑ τα αρχεία video απο το usb stick! είδα και τις turbo x,που πήρε κάποιος γνωστός μου για να εξοπλίσει το ξενοδοχείο του(32 άρες*) ΜΑΠΑ! μακριά! (χάλια ανάλυση-σε σχέση με τη samsung,κακός ήχος,ψευτοκατασκευή)(ειναι γνωστό δε,οτι "φοράνε" πάνελ της lg)(επίσης έχουν ακριβώς το ίδιο menu interface με τις lg !!!) στα ίδια χρήματα,καλύτερα να πάρεις μια sony-samsung-lg. νομίζω επειδή έχω δεί αρκετές να παίζουν....μία sony-samsung-panasonic είναι οκ. 50ευρώ παραπάνω αν διαθέσεις,θα βρείς μία απο αυτές..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αναμεσα σε samsung ue32f5000 Lg LG 32LN5400 Philips 32PFL3188H Ποια προτιμάτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα