orestis000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Έχω δύο λάπτοπ acer πάνω κάτω 3 χρονών το καθένα. Η μπαταρία του ενός δεν κρατάει ούτε λεπτό ενώ του άλλου έχει χωριτικότητα 54%. Σκέφτομαι να αγοράσω 2 μπαταρίες. Να πάρω αυθεντικές; Που θα τις βρω; Ή να πάρω από ebay/amazon; Σε κινητό μου έχει τύχει να έχω πάρει μη αυθεντική μπαταρία και να είναι όπως η αυθεντική αλλά σε άλλη περίπτωση ήταν πολύ χειρότερη.
coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εδώ ελλάδα καινούρια γνήσια θα σου 'κόψουν' το κεφάλι ΑΝ βρείς. ebay θα έλεγα για ποιά μοντέλα acer μιλάμε;;
orestis000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 το ένα είναι acer aspire 5742g και το άλλο 5743g(εάν δεν κάνω λάθος)
The_Winner Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Θελει πολυυυυυυ ψαξιμο για να βρεις καλη μπαταρια στο ebay εστω OEM ουτε καν γνησια. Οι γνησιες ακομα και στο ebay ειναι πολυ ακριβες!Εγω σε HP Laptop (της υπογραφης) οταν με αφησε η μαμα μπαταρια πήρα απο αμερικη μια με διπλη χωρητικοτητα(διπλο μεγεθος) ωστε να κραταει περισσοτερο., Οντως τους πρωτους μηνες κρατουσε τον διπλασιο χρονο απο οταν ηταν καινουργιο το λαπτοπ αλλα σε ενα χρονο dead!Απο ελλαδα μπορεις να βρεις μπαταριες στον Δήσιο , ειναι ακριβες για κινεζικες αλλα οταν χαλασει λογικα θα εχει καποια εγγυησηΕιμαι και εγω ξανα σε αναζητηση καλου πωλητη για μπαταρια για το δικο μου, αν βρεις κατι πες μου !
orestis000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 δηλαδή πόσο πάει η αυθεντική; μόλις τελειώσει η εξεταστική θα το ψάξω και κατά 99% θα αγοράσω.... Τώρα για αυθεντική δεν ξέρω πρέπει να δω τιμές πρώτα.
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 acer aspire 5742g 27 euro μαζί με μεταφορικά γνήσια απο ebay(απ ότι λέει ο πωλητής) κοίταξε σίγουρα και το άλλο μοντέλο και θα βρούμε την κατάλληλη.
orestis000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 όταν βρω λίγο χρόνο θα δω και για το άλλο αλλά εάν είναι κ για αυτό τόσο φτηνή πιστεύω συμφέρει να την πάρω και ας χαλάσει σε ένα χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα