Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο λάπτοπ acer πάνω κάτω 3 χρονών το καθένα. Η μπαταρία του ενός δεν κρατάει ούτε λεπτό ενώ του άλλου έχει χωριτικότητα 54%. Σκέφτομαι να αγοράσω 2 μπαταρίες. Να πάρω αυθεντικές; Που θα τις βρω; Ή να πάρω από ebay/amazon; Σε κινητό μου έχει τύχει να έχω πάρει μη αυθεντική μπαταρία και να είναι όπως η αυθεντική αλλά σε άλλη περίπτωση ήταν πολύ χειρότερη.

Δημοσ.

Εδώ ελλάδα καινούρια γνήσια θα σου 'κόψουν' το κεφάλι ΑΝ βρείς.

ebay θα έλεγα

για ποιά μοντέλα acer μιλάμε;;

Δημοσ.

Θελει πολυυυυυυ ψαξιμο για να βρεις καλη μπαταρια στο ebay εστω OEM ουτε καν γνησια. Οι γνησιες ακομα και στο ebay ειναι πολυ ακριβες!
Εγω σε HP Laptop (της υπογραφης) οταν με αφησε η μαμα μπαταρια πήρα απο αμερικη μια με διπλη χωρητικοτητα(διπλο μεγεθος) ωστε να κραταει περισσοτερο., Οντως τους πρωτους μηνες κρατουσε τον διπλασιο χρονο απο οταν ηταν καινουργιο το λαπτοπ αλλα σε ενα χρονο dead!

Απο ελλαδα μπορεις να βρεις μπαταριες στον Δήσιο , ειναι ακριβες για κινεζικες αλλα οταν χαλασει λογικα θα εχει καποια εγγυηση
Ειμαι και εγω ξανα σε αναζητηση καλου πωλητη για μπαταρια για το δικο μου, αν βρεις κατι πες μου !

Δημοσ.

δηλαδή πόσο πάει η αυθεντική; μόλις τελειώσει η εξεταστική θα το ψάξω και κατά 99% θα αγοράσω.... Τώρα για αυθεντική δεν ξέρω πρέπει να δω τιμές πρώτα.

Δημοσ.

όταν βρω λίγο χρόνο θα δω και για το άλλο αλλά εάν είναι κ για αυτό τόσο φτηνή πιστεύω συμφέρει να την πάρω και ας χαλάσει σε ένα χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...