Προς το περιεχόμενο

Media player ή Android tv box

Siganopotami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτόμουν να πάρω ένα media player αλλά μου πρότειναν να πάρω ένα android tv box για να συνδυάσω και τα δύο.
Δε ξέρω όμως τι να διαλέξω.
Τα Android tv boxes είναι ικανοποιητικά ως προς την αναπαραγωγή(full hd);
Από ήχο τι γίνεται;(Μπορώ να συνδέσω μόνο ηχεία pc ή και home cinema;Ή τίποτα από τα δύο;)
Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη για εμένα!
:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To κακό είναι ότι δε ξέρω τι μπορούν να κάνουν ακριβώς.Είναι λίγο νεφελώδης η κατάσταση στο μυαλό μου.
Προσπάθησα να βρω κάπου μια (έστω σύντομη) περιγραφή για το πως δουλεύουν και τι δυνατότητες δίνουν αλλά δε βρήκα τίποτα.
Ότι κατάλαβα από τις περιγραφές σε προϊόντα που είναι προς πώληση.
Η αλήθεια είναι ότι άμεσα θέλω να κάνω τα εξής:
1)Προβολή ταινιών,ήχου και φωτογραφιών από τηλεόραση χωρίς laptop.
2)Να δώσω σήμα τηλεόρασης σε projector.

3)Να αγοράσω ηχεία για home cinema.

Δευτερευόντως:

1)Να κάνω filesharing αρχείων από υπολογιστή για να μην είμαι πέρα δώθε με το σκληρό ή το στικάκι.

2)Με ενδιαφέρει η προοπτική του internet στην τηλεόραση.
3)Κάτι διάβασα για live streaming μέσω ίντερνετ.Θα με ενδιέφερε αλλά δε ξέρω καν τι προσφέρεται προς προβολή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Raspberry Pi με openelec (XBMC δηλαδή) είναι η απόλυτη λύση κατά την άποψή μου. Αν και θέλει ένα mini overclocing για να τσουλάει καλά. Θέλει διάβασμα για να το κάνεις να δουλέψει αλλά αξίζει τον κόπο 100%

Εδικά άμα  έχεις τηλεόραση που υποστηρίζει HDMI-CEC θα το χειρίζεσαι από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και είναι αφασία! Μπορείς να του βάλεις μέχρι και torrent αν το ψάξεις λίγο.

• Like 1

Raspberry Pi με openelec (XBMC δηλαδή) είναι η απόλυτη λύση κατά την άποψή μου. Αν και θέλει ένα mini overclocing για να τσουλάει καλά. Θέλει διάβασμα για να το κάνεις να δουλέψει αλλά αξίζει τον κόπο 100%

Εδικά άμα  έχεις τηλεόραση που υποστηρίζει HDMI-CEC θα το χειρίζεσαι από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και είναι αφασία! Μπορείς να του βάλεις μέχρι και torrent αν το ψάξεις λίγο.

Ενδιαφέρομαι και γώ για κάτι τέτοιο. ήδη έχω ενα NAS που τρεχω εναν dlna server αλλα έχω θέμα με την υποστήρηξη των υποτιτλων απο την samsung tv και την κακή ποιότητα του ενσωματομένου player της τηλεωρασης.

Μπορώ να χρησηιμοποιήσω το raspberry με openelec και να τραβάω τα αρχεία απο τον NAS μεσω samba/nfs, η θα πρέπει να τα στρημάρω απο το dlna του νάς? επίσης, εχω διαβάσει πως το xmbc κατεβάζει αυτόματα ως ένα βαθμό, τους υπότιτλους αυτού που παίζει. δουλεύει αυτό για το ελλάντα?

θα βλεπει κανονικα τα αρχεια του nas με smb,ετσι το εχω και δουλευει τελεια.υποτιτλους επισης πανευκολα.

ΥΓ  οχι Ελλαντα σε παρακαλω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το τιμή έχει το ραπςμπερι, είμαι σόι το κινητό τώρα και δεν μπορώ να δω και καποιες πληροφοριες

Επεξ/σία από vrwmiaris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...