Simos805 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Για κάποιο λόγο όταν προσπαθώ να καταγράψω slow motion video με την κάμερα του galaxy s4 μου με το που πατάω το κουμπί για εγγραφή κρασάρει όλη η συσκευή και κάνει επανεκκίνηση. Πώς μπορώ να το διορθώσω?
Simos805 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Να δεις αν η κάρτα μνήμης είναι οκ πρώτα. ναι οκ είναι και έχει και 7GB ελεύθερο χώρο. επίσης κανονικό βίντεο και βίντεο γρήγορης κίνησης καταγράφει κανονικά, στο slow motion είναι το πρόβλημα.
a400 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι, δεν το έχω πια για να το έβλεπα. Ας απαντήσει κάποιος άλλος. 1
Simos805 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι, δεν το έχω πια για να το έβλεπα. Ας απαντήσει κάποιος άλλος. οκ ευχαριστώ πάντως.
a400 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 οκ ευχαριστώ πάντως. Η άλλη λύση είναι ένα hard reset αν δεν βαριέσαι το στήσιμο από την αρχή. Δοκίμασε έγγραφη στην εσωτερική μνήμη πριν μήπως κάτι γίνεται με την micro sd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα