mouxaxa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ΓΙΑτι δεν πAIρνεις μια μητρικη ??? Έχεις να προτείνεις κάτι; Στο πρόβλημα που έχει ο υπολογιστής μου μπορεί να φταίει είτε η μητρική είτε ο επεξεργαστής σωστά; Αν πάρω την μητρική και φταίει ο επεξεργαστής; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι συμβαίνει γιαυτό είπα να πάω σε αντικατάσταση του set motherboard-cpu-ram. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις και θεώρησα ότι για τον επεξεργαστή μου έτους 2007 δεν θα υπάρχουν καινούριες συμβατές μητρικές και επίσης συμβατές με ddr2 ram που διαθέτω. Ανοιχτός είμαι σε προτάσεις όπως είπα και στο πρώτο post. Απλά έβαλα ένα max όριο χρημάτων που μπορώ να διαθέσω. Και με 200 ευχαριστημένος είμαι. Το μηχάνημα αυτό με υπηρέτησε πιστά από το 2007 ( ) που το πήρα ένα χιλιάρικο αν θυμάμαι καλά. Αλλά δυστυχώς πλέον δεν ήμαστε σε εκείνες τις εποχές. ναι καλυτερα να επενδυσεις τωρα σε εναν καλο επεξεργαστη και στο μελλον παιρνεις και μια καρτα . μπορεις να παρεις εναν ακομα καλυτερο (8πυρηνο) με 20 ευρω παραπανω - αξιζει και με το παραπανω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559643 οποτε βαζεις αυτον εδω (8320) και επιπλεον πας σε http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522975 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550358 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806761 και μετα βαζεις μια καλη καρτα γραφικων και αλλα 4GB ram (δηλαδη αλλη μια απο αυτη που σου εβαλα) αν δεις οτι δεν καλυπτεσαι . ελπιζω να βοηθησα Βλέπω ότι είμαστε κάτω από τα 300 και είμαι ευχαριστημένος. Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο. Η μητρική που προτείνεις θα κουμπώνει σίγουρα στο κουτί μου; εννοώ και οι πίσω έξοδοι. Γιατί μόλις κοιταξα το κουτί μου και από πίσω και βλέπω πχ ότι έχει χώρο για 4 usb και αυτή που προτείνεις βγάζει 8? Edit: Το έβγαλα φωτογραφία. Ίσως αλλάζει το μεταλλικό βέβαια γύρω από τις θύρες γιατί βλέπω ότι είναι ξεχωριστό κομμάτι από το κουτί.
artshadows Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 1. μπορεις να παρεις μια καινουργια 775 ,www.skroutz.gr περιπου 50 (overpriced) . 2 μπορεις να παρεις μια μεταχειρισμενη 775 απο μεταχειρισμενα 30 ευρω οπως απο το insomnia και αλλα φορουμ αγγελιων κτλπ 3 βαλε αγγελια ζητησης αφου εισαι Αθηνα μπορεις και πιο ευκολα να συννενοειθεις με τον πωλητη και πες εχω ενα pc με πιθανοτατα χαλασμενη μητρικη αν θες ερχομαι ερχεσαι την βαζουμε και αν δουλευει την αγοραζω αν θες καινουρια και παλι βολευει οτι μενει αθηνα .. διοτι μπορεις να παρεις καινουρια (κατεβα κεντρο πχ στουρναρα και συνενοησου με κανα μαγαζι οτι αν δεν σου κανει την δινεις πισω και παιρνεις το πc που σου προτεινουν) επισης μπορεις να παρεις 775 μητρηκη γιαμνημες ddr3 οποτε παιρνεις και τις μνημες δδρ3 που ετσι και αλλιως θα τις επαιρνες για την αγορα καινυριυ αν φταιει ο επεξεργαστης τοτε εισαι τυχερος διοτι βρισκεις στα μεταχειρισμενα με ελαχιστα λεφτα πολυ καλυτερους 775 γενικα υπαρχουν λυσεις απο 30 εως 60 για να κανεις την δουλειΑ σου δεν ειναι αναγκη να σκασεις 300 ντε και καλα
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το 6α19 εχεις για κουτι?νομιζω δεν θα εχεις προβλημα
artshadows Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/210929-%D0%B0cer-veriton-x270-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-s775%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-s478s775s939/ πχ
mouxaxa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το 6α19 εχεις για κουτι?νομιζω δεν θα εχεις προβλημα Που μπορώ να το δω αν ξέρεις για να σου πω σίγουρα; Κι άλλο edit: Ο επεξεργαστής που προτείνεις (είτε στο σετ με τον 4πύρηνο είτε με τον 8πύρηνο) με την καρτα γραφικών μου και ότι άλλο έχω μέσα θα μπορούν να λειτουργήσουν με το τροφοδοτικό που έχω; Είναι 500W αν δεν κάνω λάθος. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/210929-%D0%B0cer-veriton-x270-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-s775%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-s478s775s939/ πχ Αν μπορείς μου λες σε ποια κομμάτια αναφέρεσαι; Μιας και η πρόταση σου πλέον με βάζει σε μεγάλο δίλημμα αν παρόλα αυτά τα έως 300 ευρώ είναι εξασφαλισμένα εσύ τι θα έκανες στην θέση μου.
artshadows Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 στην θεση σου θα επαιρνα με μεταχειρο στα 30 , αλλιως αν εφταιγε cpu θα επερνα εναν quad 775 με 50-60 , περισσοτερα το βραδακυ γιατι τωρα φευγω
mouxaxa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το 6α19 εχεις για κουτι?νομιζω δεν θα εχεις προβλημα Αυτό ειναι το κουτί τελικά
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το ιδιο κουτι εχουμε . δεν θα εχεις προβλημα με τις usb . κοιτα μπορεις να κανεις και αυτο που σου ειπε ο φιλος παραπανω αλλα παλι θα εισαι με προηγουμενης γενιας συστημα . αν μπορεις να διαθεσεις τα 300 ευρω που ειπες τοτε παιρνεις αυτα που εγραψα και θα εχεις συγχρονο συστημα . και μετα οταν μπορεις οικονομικα βαζεις και μια καρτα γραφικων
mouxaxa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Από τροφοδοτικό είμαι καλυμμένος στα 500 Watt? Το λέω για να μην τρέχω μετά.
trujillo2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι εισαι.τωρα στο μελλον αν παρεις αλλη καρτα πιο ενεργοβορα ισως χρειαστει να αλλαξεις Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2014 από trujillo2008
mouxaxa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ok. Σε ευχαριστώ πολύ. Μιας και Πέμπτη σήμερα θα περιμένω μέχρι Δευτέρα για να τα παραγγείλω μήπως απαντήσει και κάποιος άλλος συμφορουμίτης μιας και σήμερα να τα παραγγείλω πάλι στην καλύτερη Τρίτη θα τα έχω.
artshadows Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 τελικα εισαι αποφασισμενος να παρεις αλλον υπολογιστη η θες βοηθεια να φτιαξεις αυτο που εχεις και να σου κοστισει 30-100 ευρω αναλογα την χρηση που θελεις μην παρεις κατι που δεν χρειαζεσαι εποχες που ειναι ...
mouxaxa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Τελικά αποφάσισα να πάω σε μια όσο καλύτερη αναβάθμιση αυτού του σετ μέσα στα 300 ευρώ. Μιας και τις περισσότερες φορές δεν αλλάζω κάτι πριν χαλάσει το προηγούμενο αφού ήρθε αυτή η στιγμή μετά από 7 χρόνια ας το κάνω.
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Από τροφοδοτικό είμαι καλυμμένος στα 500 Watt? Το λέω για να μην τρέχω μετά.Από watt είσαι καλυμμένος,το ότι είναι του 20ευρού είναι λιγάκι επικίνδυνο. Ο α10 που σου λέει ο trujillo συνεργάζεται και με την κάρτα γραφικών σου,μπορεί να της τρέχεις ταυτόχρονα για καλύτερες αποδόσεις,ξανά θα πω ότι το φτηνό τροφοδοτικό είναι επικίνδυνο.
mouxaxa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Από τροφοδοτικό είμαι καλυμμένος στα 500 Watt? Το λέω για να μην τρέχω μετά.Από watt είσαι καλυμμένος,το ότι είναι του 20ευρού είναι λιγάκι επικίνδυνο.Ο α10 που σου λέει ο trujillo συνεργάζεται και με την κάρτα γραφικών σου,μπορεί να της τρέχεις ταυτόχρονα για καλύτερες αποδόσεις,ξανά θα πω ότι το φτηνό τροφοδοτικό είναι επικίνδυνο. Αναφέρεσαι στο thermaltake που δουλεύει κανονικά από το προηγούμενο σύστημα ή σαυτο που αγόρασα μόνο για δοκιμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα