Kioul Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καλή χρονιά σε όλους Θα ήθελα να προτείνετε ένα πολύ αξιόπιστο ΚΑΙ ελαφρύ antivirus. Θα εγκατασταθεί σε 2 Η/Υ, έναν i3 4GB και έναν i5 8GB. Oι δυνατότητες που θέλω να έχει , πέραν των κλασικών antivirus scan & updates κλπ, είναι firewall, anti spam antispyware phising κλπ, προστασία κωδικών για συναλλαγές, ID protection κλπ ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες και τη βοήθεια
lizardous Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Από εμένα για αυτά που θέλεις κοίτα προς Eset...
Cboy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Με όλες αυτες της δυνατότητες που ζητας πρεπει να πας σε κανένα επι πληρωμή.
npapo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εγώ παιδιά έχω το panda πληρωμένο και πέρασε ιός και το καθάρισα με free Που μου είπαν τα παιδιά στο freeware. Δηλαδή αξίζει να έχεις υποστηριξη ;
Sange Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Συγνωμη που κανω αυτη την παρεμβαση. τα κρακ των προγραμματων η παιχνιδιων ειναι σωστo να τα βγαζουν τα αντιβα'ι'ρους παρανομο λογισμικο;!!!!
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε τo κλασσικο antivir η αν θες κατι ποιο ολοκληρωμένο με firewall κτλπ δες στο site παλι της avira , εχει διάφορα πακέτα Συγνωμη που κανω αυτη την παρεμβαση. τα κρακ των προγραμματων η παιχνιδιων ειναι σωστo να τα βγαζουν τα αντιβα'ι'ρους παρανομο λογισμικο;!!!! Μα ειναι παράνομα ετσι και αλλιως , συνήθως τα βλέπουν σαν spyware trojans κτλπ
Paulostge Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 10 χρονια εχω το kaspersky και ειναι εγγυηση!Πρόσφατα δεχτηκα και μια επιθεση (σε εφαρμογη που μπηκε στην σελιδα μου απο χρήστη και την κατεβασα να την ελεγξω) και δουλεψε μια χαρα αλλα γενικα ειναι κομπλε! Απο εκει και περα εχω βαλει σε pc και ειμαι ευχαριστημενος... Avast -> καλο... Αvira -> καλο AVG -> μετριο Bitdefender -> αρκετα καλο Emsisoft Anti-Malware --> πολυ καλ0 (με πληρωμη) Kaspersky -> σχεδον τελειο! (με πληρωμη) Αυτα που αναφερω τα εχω δοκιμασει εγω και πολλοι αλλοι που τα εχω βαλει στα pc τους...Απο εκει και περα αν ακανεις απλη χρηση δηλαδη σερφαρισμα στο ιντερνετ βαλε ενα free, αν κανεις "πονηριες" καμια τσοντουλα..Πλακα κανω...Βασικα αν κανεις πληρωμες και συναλλαγες μεσω ιντερνετ θα πας σε ενα επι πληρωμης...
Kioul Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Θα βάλω ένα επι πληρωμή. είμαι μεταξύ panda και kaspersky Ποιο θεωρείτε καλύτερο απο τα δύο ? το kaspersky είναι ελαφρύ ? Έχετε να προτείνετε κάποιο - επι πληρωμή, όχι free - που θεωρείτε καλύτερο απο τα 2 αυτα που έγραψα? ευχαριστώ
malmsteen1984 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 kaspersky μονόδρομος κατά τη γνώμη μου. αν και βαρύ είναι το καλύτερο επί πληρωμής
FPapados Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τα κλειδια που υπαρχουν στο internet για kaspersky γιατι δεν τα χρεισιμοποιητε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα