dimosthenis1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα.. εχω το lumia 920 4g. πρεπει να αλλαξω την sim για να πιανω 4g?? ευχαριστω !
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω ειναι θέμα του κινήτου να υποστηρίζει 4g και του παρόχου κινητής τηλεφωνίας δεν πρέπει να εχει σχέση η sim τωρα αν εχεις καμια πολυ παλιά sim ισως να παίζει ρολο
dimosthenis1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 εχω vodafone και το lumia ειναι 4g . Η sim που εχω ειναι ουτε χρονου
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Παίζει να μην εχεις ενεργοποιημένο το 4g απο την vodafone , παρε ενα τηλέφωνο να στο ενεργοποιήσουν γιατι και εμενα στο online account που εχω στην vodafone εχει μια επιλογή για να γίνει ενεργοποίηση δωρεάν.
dimosthenis1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Παίζει να μην εχεις ενεργοποιημένο το 4g απο την vodafone , παρε ενα τηλέφωνο να στο ενεργοποιήσουν γιατι και εμενα στο online account που εχω στην vodafone εχει μια επιλογή για να γίνει ενεργοποίηση δωρεάν. spank thanks! το ενεργοπποιησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα